Ystäväni Anna Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Rachel DeLoache Williams

Äänikirja

Johdanto

Ystäväni Anna on tositarina jonka on kirjoittanut Rachel DeLoache Williams. Williams tutustui Anna Delveyhin New Yorkissa, ja naisista tulivat ajan kanssa parhaita kavereita. Anna Delvey eli luksuselämää hienostuneen saksalaissuvun miljoonaperittäjänä, hän asui laadukkaissa hoteleissa ja suunnitteli avaavansa Manhattanille taidekeskuksen. Kaikki tämä mahdollisti hänen 60 miljoonan rahasto.

Ystäväni Anna äänikirja kertoo miten lopulta Annan kulissit kaatuvat ja paljastuukin että Anna Delvey olikin Venäjällä syntynyt Anna Sorokin, koulut kesken jättänyt rekkakuskin tytär joka onnistui sumuttamaan kaikkia joka häneen tutustui. Kun Anna lopulta jäi kiinni hänen paras ystävänsä Rachel, joutui maksajaksi.  Ystäväni Anna äänikirja ilmainen on Krista Kososen äänittämä. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja 27 minuuttia pitkä. Kirjan on kääntänyt Päivi Rekiaro.

Kirjasta: Ystäväni Anna

Ystäväni Anna äänikirja alkaa Annan parhaan ystävän ja kirjan kirjoittaneen Rachel DeLoache Williams aloittaa kirjansa toteamalla, että hän ei toivoisi kohtaloaan kenellekään ja että hän toivoisi nyt, ettei hän olisi koskaan tutustunut Annaan.

Nuori Rachel oli onnistunut saamaan unelmiensa työn Vanity Fair lehden toimituksesta. Hän oli aloittanut avustajana ja pikkuhiljaa edennyt urassaan. Naiset tapasivat yhteisten tuttavien kautta ja rupesivat pikkuhiljaa viettämään aikaa kahdestaan. Anna oli hyvin eläväinen ja iloinen ja hän rakasti luksusta.

Ystäväni Anna äänikirja ilmainen kuvailee miten Anna asui New Yorkissa ollessaan hienoissa hotelleissa, osti designvaatteita ja tarjosi mahtavia illallisia ystävilleen. Anna pääsi myös New Yorkin seurapiiriin ja tuntui että hän tunsi kaikki. Anna matkusti paljon, antoi satasia tippeinä ja eli sellaista elämää mistä tavallinen kansalainen voi vaan unelmoida.

Anna ja Rachelin ystävyyden aikana Anna kertoi paljon perheestään, 12 vuotta nuoremmasta veljestään ja kylmästä äidistään. Anna ei tuntunut sen kummemmin olevan kiinnostunut seurustelusuhteista eikä Rachel oikeastaan koskaan nähnyt häntä miehen kanssa.

Pikkuhiljaa Rachel huomasi pieniä asioita Annan rahankäytössä. Joskus häneltä oli unohtunut pankkikortti ja Rachel maksoi kiltisti Annan tarjoamiaan drinkkejä, mutta pääasiassa Anna maksoi ystävyksien huvit ja teki sen mielellään. Kaikki kuitenkin paljastuu karmivalla tavalla. Kaikki saa alkuunsa, kun Anna kutsuu Rachelin ja pari muuta ystävää hänen mukanaan matkalle.

Luksushotellin lasku on 30 000 dollaria ja kun Anna ei pysty maksamaan sen lasku laitetaan Rachelin kortille. Sen lisäksi matkasta on kertynyt 10 000 dollaria muita maksuja mitä Rachel maksaa koska Anna kertoo hänen korttinsa olevan viallinen.

Ystäväni Anna äänikirja kuvaa miten lopulta paljastuu, että Anna onkin venäläisen rekkakuskin tytär joka ei ole edes käynyt koulua loppuun. Karismalla ja uskottavuudella Anna onnistui Rachelin lisäksi huijaamaan sekä pankkien ja hotellien henkilökuntaa sekä sijoittajia. Kirjassa kerrotaan Annan koko tarina ja miten Rachel joutui lopulta Annan maksumieheksi.

Kirjailija: Rachel DeLoache Williams

Rachel DeLoache Williams syntyi vuonna 1988 Yhdysvalloissa. Williams oli kotoisin Tennesseestä mutta muutti täysikäisenä, vuonna 2010, New Yorkiin missä hän edelleen asuu. Williams opiskeli englantia ja valokuvausta Ohiossa, Kenyonin yliopistossa ja Pariisissa. Muutettuaan New Yorkiin hän aloitti työt Vanity Fair -aikakauslehden kuvaosastolla. Williams on nykyään kirjailija ja valokuvaaja. Ystäväni Anna on hänen esikoiskirja ja se perustuu tositapahtumiin.

Kuuntele Ilmaiseksi: