Virgin River Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Robyn Carr

Äänikirja

Johdanto

Virgin River novellisarjan ensimmäinen osa Auringonnousun aikaan kertoo tarinan Melinda Monroesta. Hän on hiljattain jäänyt leskeksi, kun hän sattuu huomaamaan työpaikkailmoituksen. Ilmoituksessa haetaan kätilöä pienen kuudensadan hengen kylään nimeltään Virgin River. Ilmoituksessa kuvataan kylää olevan Kalifornian punapuiden ja kirkkaiden jokien keskellä. Kaiken lisäksi työhön kuuluu ilmainen asuminen mökissä. Virgin River äänikirja, osa 1, kuvaa kuinka Melinda päättää muuttaa pienen vuoristokaupunkiin koska uskoo sen olevan hyvä paikka surra ja samalla tehdä työtä jota hän rakastaa.

Kun Melinda saapuu kylään, hän huomaa, ettei mikään asia ollut kuten hän kuvitteli, tiet ovat vaarallisia, mökki rötiskö eikä kylän lääkäri ole kovin yhteistyökykyinen. Melinda päättää lähteä kylästä saman tien mutta kuistille jätetty vastasyntynyt vauva saa hänet toisiin ajatuksiin. Virgin River äänikirja ilmainen osa 1 on Anniina Piiparisen äänittämä. Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja 3 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Virgin River

Virgin River äänikirja osa yksi, Auringonnousun aikaan vuodelta 2014 on Robin Carrin kirjoittama ensimmäinen osa kymmenen kirjan sarjasta joka kertoo elämästä Virgin River nimisessä vuoristokaupungissa. Kirjasarjan pohjalta on tehty myös suosittu Netflix sarja vuonna 2019. Jokainen kirja kertoo eri henkilön tarinan, kaikki kuitenkin asukkaista pienessä kaupungissa Kalifornian vuoristossa.

Melindan tulo Virgin Riverin on kaiken kaikkiaan pettymys. Nettiä ei juurikaan ole ja tiet ovat huonossa kunnossa. Melinda pettyy sekä hänen mökkiinsä että ihmisiin jota hän alkuun tapaa. Mikään ei ole sellaista, kun hän oli kuvitellut asioiden olevan. Jack on ensimmäinen mukava henkilö jota hän tapaa. Melinda päättää jo ensimmäisen illan aikana, että hän ei voi jäädä.

Virgin River äänikirja ilmainen kuvaa miten Melinda otti vastaan työn pienessä kaupungissa, jotta hän pääsisi yli aviomiehensä Markin kuolemaa. Vaikka se on hyvin epätavallista Melindaa, hän myi omaisuutensa, lopetti työnsä Los Angelissa ja kuvitteli lähtevänsä vuoristoon missä hänen sielunsa saisi levätä. Nähtyään ränsistyneen mökin ja tavattuaan lääkärin jonka kanssa hänen kuuluisi työskennellä Melinda päättää, ettei elämä pikkukaupungissa olekaan häntä varten.

Virgin River äänikirja ilmainen ensimmäinen osa Auringonnousun aikaan kuvaa miten kaikki muuttuu, kun Melinda löytää kuistiltaan pieni vastasyntynyt vauva. Hän päättää jäädä auttamaan ja antamaan pienelle kaupungille toisen mahdollisuuden.

Vanha kiukkuinen lääkäri ei kyllä tee tilanteesta helpon Melindalle. Hän väittää kiven kovaa, ettei hän kaipaa apua mutta kaupungin pormestari saa hänet ylipuhuttua siten että Melinda kuitenkin jää. Entinen merijalkaväen sotilas Jack saa Melindan koko maailman kääntymään ylösalaisin ja kohta Melinda huomaa viihtyvänsä paremmin pienessä kaupungissa.

Virgin River on romanttinen kertomus elämästä pienessä kaupungissa missä netti on hidas mutta juorut kulkevat nopeasti.

Kirjailijasta: Robin Carr

Robin Carr syntyi vuonna 1951 Saint Paulissa, Yhdysvalloissa. Carr on kirjailija. Hän kirjoittaa lähinnä romantiikasta ja rakkaudesta. Moni hänen kirjoistaan ovat olleet New York Times Bestseller listoilla. Carr on kirjoittanut suositun Virgin Riverin lisäksi myös kirjasarjat Thunder Point ja Grace Valley. Yhteensä sarjoihin kuuluvat 23 kappaletta kirjaa. Virgin Riverin kirjoista tehty Netflix sarja on ollut suosittu katsojien kesken.

Carrin kirjoja ovat myyty yli 27 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja hänen kirjojaan on käännetty 19 eri kielelle ja myydään 30 eri maassa. Vuonna 2016 Carr vastaanotti Nora Roberts Lifetime Achievement Awardin ja hän vuodesta 2019 lähtien hän on myös Nevada Writers Hall of Famein jäsen.

Kuuntele Ilmaiseksi: