Viimeinen suuri seikkailu Äänikirja

3.7/5

Kirjoittaja: Juha Vuorinen

Äänikirja

Johdanto

Juha Vuorisen kirjassa Viimeinen suuri seikkailu, jo huumoriklassikoksi muodostunut tarina on nyt saatavilla äänikirjan muodossa. Viimeinen suuri seikkailu äänikirja on parodia Suuri seikkailu -tv-ohjelmasta jota nähtiin muutama vuosi sitten. Kyseisessä lyhyessä romaanissa kaksi piinnyttyä huumeveikkoa järjestävät vaarallisen ja jännittävän selviytymiskisan nimeltään Suuri seikkailu. Kisa järjestetään keskellä Kontulan keskustaa ja lähimetsiä. Kisaan osallistuvat joukkue kunnollisia, veroa maksavia turvallisuuden haluisia suomalaisia. Miten he selviävät lähiömetsän erämaasta ja tositoimesta betoniviidakon keskellä?

Viimeinen suuri seikkailu äänikirja ilmainen on Jari Karjalaisen äänittämä. Äänikirjan pituus on 3 tuntia ja 7 minuuttia pitkä.  Huom. Kirjaa ei suositella tosikoille alapää huumorinsa ja hullunkuristen juttujensa takia. Tämä kirja on helppo ja hauska.

Kirjasta: Viimeinen suuri seikkailu

Vuonna 2003 julkaistu Viimeinen suuri seikkailu pienromaani on mustalla huumorilla varustettu hullun hauska tarina kirjailijalta Juha Vuoriselta. Viimeinen suuri seikkailu äänikirja julkaistiin vuonna 2021. Huumorikirja on parodia tunnetusta tv ohjelmasta Suuri seikkailu, Vuorisen ideoimana kilpailu ei ole kuitenkaan ole ollenkaan, sellainen kun se nähtiin televisiossa.

Viimeinen suuri seikkailu äänikirja ilmainen kertoo tarinan siitä, miten käy, kun kaksi pinttynyttä piripäistä huumehuuruissa olevaa pilviveikkoa järjestää suurta urbaaniksi kuvailtua selviytymiskisaa keskellä lähiömetsien ja Kontulan ostarin betonihelvettiä.

Osallistujiksi valitaan ihan tavallisia suomalaisia, säädyllisiä ja raittiita peruspulliaisia jotka ovat tottuneet tavalliseen ja turvalliseen elämään. Kirjassa seikkailee joukko mielipuolisia ja vähemmän mielipuolisoa hahmoja. Viimeinen suuri seikkailu äänikirja sisältää nopeita juonenkäänteitä ja järjettömiä heittoja.

Viimeinen suuri seikkailu kuvailee suurella annoksella huumorilla, miten nämä tavalliset kunnolliset kansalaiset pärjäävät huumeidenkäyttäjien tosielämässä ja heidän järjestämässään hullunoloisessa kisassa? Tarinassa kuvataan miten turvallisuuteen tottuneet luontoihmiset vapauttavat itseänsä, kun joutuvat hankalien ja suurten esteiden eteen.

Kuka voittaa vai voittaako kukaan? Kuka joutuu jättämään kisan kesken ja minkä takia? Vastaukset kysymyksiin selviää tarttumalla kirjaan joka ei ole tarkoitettu tosikoille. Kirjassa esiintyy läjäpäin alapäähuumoria sekä suuren urheilujuhlan tunnelmaa. Vuorinen tarjoilee kuuntelijoille huutonaurua sekä raakana ja suoraan päin näkyä tässä täysin räävittömässä kertomuksessa.

Viimeinen suuri seikkailu on kuvittanut Vuorisen kirjasarjasta tuttu kuvittaja Kalervo Palsa. Kyseinen legendaarinen klassikkoteos lukee hyvin nopeasti, vaikka wc-käynnin aikana. Kyseessä ei ole kovin pitkä kirja. Huumorintajunsa voi mahdollisesti kyseenalaistaa, kun kyseinen kirja saa haukkomaan henkeä naurupuuskien välissä mutta helppolukuinen ja aivot narikkaan-teos on kyseessä.

Kirjailijasta: Juha Vuorinen

Juha Vuorinen syntyi 1967 Suomessa, Helsingissä. Vuorinen on tunnettu suomalainen kirjailija, tuottaja, ohjaaja ja toimittaja sekä televisiossa että radiossa.  Vuorisen kirjoittama Juoppohullun päiväkirja kirjasarja on saavuttanut sekä Suomessa että ulkomailla suurta suosiota. Kirjasarjaa on saatavilla monessa pohjoismaissa sekä Virossa. Vuonna 2012 Juoppohullun päiväkirjasta tehtiin samanniminen elokuva.

Vuorinen on kirjoittanut myös muun muassa Toisenlaiset Tempparit kirjan joka kertoo tv-sarjan kuvauksista missä mikään ei mene suunnitellusti. Vuorisen kirjoittamat pokkarit ovat oikeastaan kaikki ylittänyt rajan 20 000 myytyä kirjaa, näin olleen Vuorisella on omistuksessaan monta kultapokkaria. Vuorinen on myynyt yli 2 miljoonaa kirjaa.

Kuuntele Ilmaiseksi: