Veitola Äänikirja

4.3/5

Kirjoittaja: Maria Veitola

Äänikirja

Johdanto

Maria Veitola kirjoittaa tähän asteisen elämänsä kehityksen kaaresta kirjassaan Veitola. Veitola äänikirja on rehellinen kuvaus Veitolan omasta elämästään, lapsuudesta, nuoruudesta, urasta ja parisuhteista. Kirjassaan Veitola kertoo ulkonäköpaineistaan ja syömishäiriöstään ja siitä miltä tuntuu, kun koko kansa ruotii hänen pukeutumistyylinsä ja ulkonäköä. Hän kertoo kirjassaan äitiydestään ja kroonisesta migreenistään.

Kirjassa Veitola kuvailee miten hän on luonut menestyvän työuransa ja kuinka paljon se on vaatinut, sekä aikaa, vastuuta että henkistä voimavaraa. Joka nainen, iästä huolimatta, voi löytää vertaistukea Veitolan tarinasta koska hän tuo myös esiin kipeitä ja vaikeita asioita. Veitola äänikirja ilmainen on hänen itse äänittämä. Äänikirjan pituus on 7 tuntia ja 21 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Veitola

Veitola äänikirja on rehellinen, kaunistelematon ja hyvin rohkaiseva elämänkerta. Maria Veitola on tunnettu mediapersoona jonka ura alkoi 90-luvulla radiotoimittajana. Tämän jälkeen Veitola on ehtinyt tehdä, vaikka ja mitä ja matkallaan hänestä on tullut varsin näkyvä ja kiistelty hahmo. Hän on toimittaja ja kirjailija, tyyli ikoni ja tavallinen naapurintyttö. Hän on vahva ja heikko, haavoittuva ja rääväsuu, sekä kadehdittu ja kauhisteltu. Kirjassaan Veitola avautuu vaiherikkaasta elämästään ja menestykkäästä urastaan, mutta kirja ei ole mikään kiiltokuva. Veitola kertoo myös kipeistä ja vaikeista vaiheistaan.

Veitola äänikirja ilmainen koostuu Veitolan kirjoittamista kolumneista ja osa on kirjoitettu pelkkää kirjaa varten mutta suurin osa on julkaistu jossain muodossa aiemmin. Kirjassaan Veitolan avoimuus ja rehellisyys on todella harvinaista ja se tekee myös kirjasta valtavan kiinnostavan. Veitolan avoimuus pohjautuu hänen haluunsa tarjota muille vertaistukea, ja siinä hän onnistuu oikein hyvin.

Veitola kirja kertoo tavallisesta lapsuudesta ja villistä nuoruudesta. Elämä pikkukaupungissa vaihtuu elämään pääkaupunkiseudulla ja sen mukana tulee myös villi biletys ja jopa huumeidenkäyttöä. Sitä seuraa rankka työputki, vuosia kestävä ja jopa kaikkina vuorokauden tunteina.

Rakkauskin tulee ja menee mutta lopulta Maria kohtaa suurimman rakkautensa, oman lapsena. Veitola kuvaa äitiyttä 40-vuotiaana ja vahvaa rakkautta pientä poikaa kohtaan. Hän kuvailee lapsiperheen arkea samastuttavalla ja rehellisellä tavalla. Maria Veitola on myös hauska ja aika kuluu tämän kirjan parissa kuin siivillä.

Veitola äänikirja on parempi vaihtoehto, kun perinteinen kirja ihan vain sen takia että Veitola lukee itse omia tekstejään. Tämä tekee mediasta tutun Veitolasta kuin läheinen ystävä, janoaa kirjan pariin kuten odottaa kahvittelua hyvän ystävän kanssa. Ja tämän kirjan parissa Maria Veitola tulee todella tutuksi. Niin tutuksi että kirjan loputtuaan häntä jää kaipaamaan.

Kirjailijasta: Maria Veitola

Maria Veitola syntyi vuonna 1973 Enossa. Veitola on monipuolinen mediapersoona, hän on muun muassa radio- ja televisiotoimittaja, kirjailija, käsikirjoittaja sekä juontaja. Hänen uransa alkoi vuonna 1994 kun hän aloitti radiotoimittajana Radio Cityssä. Hän on sittemmin ollut tuttu näky televisiossa missä hän on juontanut muun muassa Maria sekä Yökylässä Maria Veitola, musiikkidokumentteja, Venla gaalaa ja Enbuske, Veitola & Salminen nimistä talkshowta.

Hän on myös käsikirjoittanut monia tv-ohjelmia kuten Diili ja Idols. Hän on kirjoittanut myös kolumneja muun muassa Image lehteen ja Trendiin. Hän toiminut myös Radio Helsingin päätoimittajana ja Stockmannin luovana johtajana. Häneltä on ilmestynyt elämänkerta Veitola vuonna 2018 ja Toisinpäin vuonna 2019.

Kuuntele Ilmaiseksi: