Vastustamaton tarjous Äänikirja

3.6/5

Kirjoittaja: Birgitta Bergin

Äänikirja

Johdanto

Birgitta Bergin kirjoittama kirja Vastustamaton tarjous kertoo 30-vuotiaasta ruotsalaisesta kiinteistöanalyytikosta Anna Holmista. Hänen elämänsä tuntuu junnaavaan paikallaan. Vaikka hänen työnsä on ihan kiva ja poikaystävän Jesperin kanssa on ihan ok mutta silti hänestä tuntuu, että jotain puuttuu. Yllättäen hän saa kirjeen asianajotoimistosta. Kirje muuttaa Annan elämän.

Vastustamaton tarjous äänikirja kertoo, että Annan on saamassa viiden miljoonan euron perinnön mutta ensin hänen täytyy tehdä jotakin. Anna soittaa asianajotoimistoon ha varaa tapaamisajan. Vaan viikko tämän jälkeen Anna asuu hienossa uudessa asunnossaan Östermalmilla ja aloittaa tehtävänsä. Vastustamaton tarjous äänikirja ilmainen on Usva Kärnän äänittämä. Äänikirjan pituus on 10 tuntia ja 18 minuutta pitkä. Kirjan on suomentanut Susanna Paarma.

Kirjasta: Vastustamaton tarjous

Vastustamaton tarjous on kirjailija Birgitta Bergin ensimmäinen kirja neljästä jossa päähenkilönä on Anna Holm, kolmekymppinen kiinteistöanalyytikko ruotsissa. Anna Holmin elämä näyttää päältä päin oikein mukavalta, on kiinnostava työ mistä maksetaan suhteellisen hyvä ja mukava poikaystävä Jesper jonka kanssa asiat on hyvin. Mutta silti… Anna kokee elämänsä aika tylsäksi ja olisi odottanut ehkä elämään enemmän jännitystä.

Vastustamaton tarjous äänikirja kuvaa miten Anna eräänä päivänä saa, täysin yllätyksellisesti, kirjeen asianajotoimistosta. Kirjeessä kerrotaan Annan perivän 5 miljoonaa euroa mutta vasta suoritettuaan hänelle annetun tehtävän. Anna on ymmällään. Hänellä ei ole aavistustakaan kuka on kirjeen lähettänyt ja miksi. Mutta niin utelias Anna kuitenkin on, että hän soittaa ja varaa ajan asianajotoimistoon.

Vastustamaton tarjous äänikirja ilmainen kertoo miten Anna pian saa tietää tehtävänsä. Hänen on saatava Jet-set elämää elävän Carl-Henrik Vansbon, Callen, lopettamaan juhlimiseen ja töihin hänen isäänsä omistavan yritykseen nimeltä Vansbo kiinteistöt. Annalle luvataan kaunis ja ylellinen asunto Tukholman Östermalmilta, työpaikan palkan kera Vansbo kiinteistöt yrityksestä ja vaikka hän ei onnistuisikaan tehtävässään niin hän saisi vaivoistaan muhkean palkkion.

Anna ryhtyy toimeen eikä aikaakaan ennen, kun hänen elämänsä on täysin muuttunut. Moottoripyöräilyä harrastava Calle on hankalampi tapaus, kun mitä Anna osasi odottaa eikä vähintään sen takia että hän herättää Annassa täysin uudenlaisia tunteita. Anna yrittää kieltää omia tunteitaan, huonolla menestyksellä. Hän on ihmeissään, miten hän edes voi olla kiinnostunut omalla yksityislentokoneella liikkuvasta rikkaasta juhlivasta pikkupojasta.

Vastustamaton tarjous äänikirja kuvailee miten Anna pikkuhiljaa oppii tuntemaan Callen, eikä hän yhtäkkiä olekaan sellainen kuten hän, ja kaikki muutkin, kuvitteli hänen olevan. Annan ja Callen väliin kehkeytyy suhde jonka loppu on lukijalle hyvin yllätyksellinen.

Kirjailijasta: Birgitta Bergin

Birgitta Bergin syntyi vuonna 1062 Kungsälvissä, Ruotsissa. Bergin asuu edelleen synnyinpaikkakunnallaan mutta hän on ehtinyt asua sekä Brysselissä ja Marbellassa. Hän on koulutukseltaan muun muassa hierontaterapeutti mutta on tehnyt pitkään työtä mainosten ja tv-tuotannon parissa ennen kirjailijaksi siirtymistään.

Hän on tullut tunnetuksi hänen feel good romaaneistaan jota on tätä nykyään kertynyt 13 kappaletta. Hänen esikoiskirjansa Tre veckor julkaistiin Ruotsissa vuonna 2012. Anna Holmista kertovia romaaneja Bergin on kirjoittanut neljä kappaletta, mutta vaan ensimmäinen (Vastustamaton tarjous) on tähän mennessä suomennettu. Hänen kirjojaan on myyty noin puoli miljoona kappaletta ja oikeudet on myyty Suomeen ja Saksaan. Bergin pitää kirjoituskursseja vuosittain Espanjan vuoristossa.

Kuuntele Ilmaiseksi: