Unisatuja rauhattomille aikuisille Äänikirja

3.6/5

Kirjoittaja: Kathryn Nicolai

Äänikirja

Johdanto

Unisatuja rauhattomille aikuisille 1 – Kurpitsoita ja siideriä teos on ensimmäinen osa sarjasta, jota auttaa aikuisia nukahtamaan ja nukkumaan koko yön. Sarja koostu 52 osasta. Unisatuja rauhattomille aikuisille on kirjailijan ja tunnetun unipodcastin luojan Kathryn Nicolain käsialaa. Unisatuja rauhattomille aikuisille äänikirja koostu lyhkäisistä saduista, ensimmäinen osa on vaan 18 minuuttia pitkä mutta se tekee tehtävänsä, rauhoittaa rauhattoman aikuisen.

Unisatuja rauhattomille aikuisille äänikirja ilmainen lukee suomeksi Vuokko Hovatta. Sadut ovat hyvän olon tuottavia ja he tarjoavat pieniä hetkiä rentoutumista, jotka johdattavat kuuntelijan syvään ja levolliseen uneen. Ensimmäisen osan Unisatuja rauhattomille aikuisille 1 – Kurpitsoita ja siideriä julkaistiin suomeksi vuonna 2020.

Kirjasta: Unisatuja rauhattomille aikuisille

Unisatuja rauhattomille aikuiselle sarja on tarkoitettu kaikille aikuisille, jotka joskus kärsivät uniongelmista, oli se sitten vaikeuksia nukahtaa, kesken unien herääminen tai levottomuutta pitkin päivää. Kathryn Nicolen nukahtamissadut perustuu hänen supersuosittuun unipodcastiinsa. Sadut ovat luonnollinen, lempeä ja tehokkaaksi todistettu tapa rauhoittua ennen unta.

Nicolai kirjoittaa rauhallisia, kauniita ja kuvauksellisia tarinoita, jotka auttavat lukija rentoutumaan ja itsekin oppimaan mindfulnessin periaatteita sekä parempia tapoja edesauttaa levollista unta. Kirjailija yhdistää kokemuksiaan ja oppiaan joogaopettajana sekä meditaatio-ohjaajana sekä lumoavan tavan kirjoittaa tarinoita, joka ihastuttavat ja vie kuuntelijan mielessään hyvin levolliseen ja kauniiseen paikkaan. Sadut ovat unikoulu aikuiselle. Saadakseen parhaan mahdollisen tuloksen lukijaa kehotetaan olemaan kärsivällinen sekä harjoittelemaan monesti kuuntelemalla esimerkiksi kaikki osat Unisatuja rauhattomille aikuisille äänikirja.

Unisatuja rauhattomille aikuisille osat seuraavat kaikki samaa kaavaa. Tarinat ovat kaikki hyvin meditatiivisia ja rauhallisia. Lukijaa kehotetaan alkuun löytämään parhaan lepopaikkansa ja asentoonsa, sammuttamaan valot ja hengittämään muutaman kerran syvästi. Unisatuja rauhattomille aikuisille äänikirja ilmainen lukija lukee jokaisen sadun kaksi kertaa. Toisen kerran sadun kerrotaan vielä hitaammin, ellei lukija ole jo unessa siinä vaiheessa.

Unisatuja rauhattomille aikuisille 1 – Kurpitsoita ja siideriä tarinassa lukijaa viedään syksyiseen aurinkoiseen iltapäivään. Sadussa kerrotaan tarkasti ja aistillisesti ympäröivästä luonnosta. Syksy on tuonut tarinan päähenkilölle tarmoa ja innokkuutta. Sadun päähenkilö, kerronta on minämuodossa, on partnerinsa kanssa koko päivän hoitanut puutarhaa talvikuntoon. Kun pihahommat ovat tehty päähenkilö huomaa haluavansa koristella rappusia kurpitsoilla. Tarinan pariskunta lähtee ajelulle vanhalle myllylle missä myydään kurpitsoja, omenia ja omenista tehtyä siideriä. Tarina on ihana, hyvän oloa tuovaa kertomus, jossa hyvin kauniisti kuvataan lukijalle sadun tapahtumia ja ympäristöä. Ja lukija rauhoittuu, takuuvarmasti.

Unisatuja rauhattomille aikuisille äänikirja lukee suomeksi Vuokko Hovatta.

Kirjailijasta: Kathryn Nicolai

Yhdysvaltalainen Kathryn Nicolai on kirjailijan lisäksi myös jooga- ja meditaatio-ohjaaja. Hän asuu vaimonsa ja kolmen koiransa kanssa Michiganissa, missä hän myös pyörittää oman joogastudion. Nicolai on myös suuren suosion saanut Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Unipodcastin piti olla vaan pieni kreatiivinen projekti mutta heti alussa podcastia kuunneltiin yllättävän paljon, joten Nicolai päätti jatkaa podcastia.

Nicolai kirjoittaa lempeitä, rauhallisen kotoisia nukahtamissatuja aikuisille, joiden tarkoitus on auttaa lukijan rauhoittumaan ja saada unesta kiinni. Tarinoissa yhdistyy hänen ammatillinen osaamisensa sekä kokemus ja mahtava tapa luoda tarinoita. Hänen nukahtamissaduillansa on yli 10 miljoonaa kuuntelukertaa yli 70 eri maassa maailmassa. Rauhoittamisen lisäksi lukija oppii samalla rentoutustapoja sekä mindfulnessin periaatteita.

Kuuntele Ilmaiseksi: