Unfu*k yourself Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Gary John Bishop

Äänikirja

Johdanto

Kiroilevan suorasukainen ja rehellinen Unf*k yourself itseapu opas tuli ja valloitti maailman. Unfu*k yourself julkaistiin vuonna 2020. Teos on tehnyt rakettimaisen nousun kansainväliseksi ilmiöksi. Teos on jo myyty yli kaksi miljoonaa kappaletta ja käännösoikeudet on ostettu yli 20 maalle. Kirjailija, Skottilainen henkisen kasvun valmentaja, Gary John Bishopin opas puhuttelee varsinkin nuoria. Rosoisen kielenkäytön takana on neuvoja, miten kukistetaan sisäisen negatiivisen sävyisen puheen, ottaa vastuun itsestään ja miten tullaan oman elämän herraksi.

Unfu*k yourself äänikirja lukee Ville Tiihonen. Unfu*k yourself äänikirja ilmainen on kestoltaan 3,5 tuntia. Ville Tiihonen on myös äänittänyt Bishopin toisen teoksen, Älä jauha p*skaa, jota julkaistiin vuonna 2021.

Kirjasta: Unfu*k yourself

Unfuck yourself neuvoo seitsemän teesin kautta, kuinka kukistaa kielteinen sisäinen puhe, ottaa vastuu itsestä ja tulla oman elämänsä herraksi. Teesit ovat seuraavat; Minä suostun näkemään vaivaa, Onnistuminen käy minulle luonnostaan, Minä pystyn, Minä hyväksyn epävarmuuden, Minä en ole yhtä kuin ajatukseni, Minä olen sinnikäs, En odota mitään vaan kohtaan asiat sellaisina kuin ne ovat.

Teesi Minä suostun näkemään vaivaa, käsittelee vastuunottamista. Ei pidä siis syyttää huonoa tuuria, muita ihmisiä tai mitään ulkoisia vaikutteita taikka olosuhteita siitä missä tilanteessa itse olet. Olet itse elämäsi herra ja vaan sinä itse voit muuttaa tilannettasi, ottamalla siitä vastuun.

Onnistuminen käy minulta luonnostaan osiossa käsitellään sitä, kuinka me kaikki olemme jo hyvin menestyneitä nykyisessä elämässämme. Tämä johtuu siitä, että jokainen ihminen on jo selättänyt huimasti vastoinkäymisiä ja oppinut jo valtavasti asioita omassa elämässään ja kehityksessään.

Teesi Minä pystyn kuvaa luonnollisesti sitä, kuinka jokainen ihminen joskus kohtaa epäonnistumisia ja epätoivoa mutta kuinka meistä jokainen voi kuitenkin, rehellisyyden nimessä, päästä siihen tulokseen, ettei omat ongelmat ole ylipääsemättömiä ja että elämän ei kuulukaan olla koko ajan onnellista.

Minä hyväksyn epävarmuudet- osa koostu lähinnä ajatuksesta, että epävarmuutta tarvitaan, että uusia asioita voi tapahtua sekä se että epävarmuutta voi käyttää hyödykseen.

Minä en ole yhtä kuin ajatukseni. Minä olen yhtä kuin tekoni teesi käsittelee, miten ihminen usein kuvittelee ajatuksensa olevan totta mutta kuinka tosiasiassa me emme ole yhtä kuin ajatuksemme vaan olemme yhtä tekojamme. Vaikka emme siis ajattele, että tänään on hyvä päivä voimme silti toimia kuten toimisimme hyvänä päivänä. Näin muutamme ajatusmaailmamme ja sen kautta mielentilaamme.

Minä olen sinnikäs osa kirjasta opastaa lukijan suurimpiin saavutuksiin. Kirjailija toteaa, että suurimmat saavutuksemme versovat epämukavuudesta, epävarmuudesta ja riskien ottamisesta.

Viimeinen teesi En odota mitään, vaan kohtaan asiat sellaisena kuin ne ovat kertoo juuri siitä, kuinka jokainen pitäisi lopettaa kaiken turhan tekemisen ja keskittyä asioihin, jotta tiedämme olevan meille hyödyllisiä.

Supersuosittu Unfuck yourself äänikirja ilmainen julkaistiin vuonna 2020. Itseapu-opas on suomentanut Aura Nurmi ja Unfu*k yourself äänikirja sekä kirjan jatko-osa, Älä jauha p*skaa lukee Ville Tiihonen. Unfu*k yourself äänikirja on pituudeltaan 3,5 tuntia.

Kirjailijasta: Gary John Bishop

Gary John Bishop syntyi Skotlannissa. Bishop on hyvin vähän puhunut julkisuudessa perheestä ja lapsuudestaan mutta hänestä tiedetään, että hänellä on vanhempien lisäksi kolme siskoa ja että lapsuudessaan perhe kohtasi paljon vastoinkäymisiä. Nykyään Bishop asuu Floridassa, hän on ollut naimisissa vuodesta 1997 ja hänellä on kolme poikaa.

Bishop on yksi maailman tunnetuimista motivaattoreista sekä kirjailija. Motivaattorina Bishop on tunnettu rosoisesta kielenkäytöstään ja tapa millä hän löytää ihmisen ytimeen ja perusongelmaan hyvin nopeasti ja tarkasti. Hän on julkaissut seuraavat kirjat; Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and into Your Life vuonna 2017, Stop Doing That Sh*t sekä Do the Work vuonna 2019, Wise as Fu*k sekä Ask Gary Fu*king Anything vuonna 2020 ja Sanity: In a Time of Conspiracy, Upheaval, and Pandemic vuonna 2021.

Kuuntele Ilmaiseksi: