Törmäyskurssi Äänikirja

3.7/5

Kirjoittaja: Beth O’Leary

Äänikirja

Johdanto

Menestyskirjailijan Beth O’Learyun uudessa kirjassaan Törmäyskurssi lähdetään Addie ja hänen siskojensa kanssa roadtripille. Siskokset ovat valmistaneet sekö mahtavia eväitä sekä soittolistan. He ovat menossa ystävänsä häihin Skotlantiin, ja he ovat päättäneet, että automatka sinne on osa hauskaa matkaa. Se onkin hauska matka, kunnes toinen auto törmää heidän peräänsä ja auton kuskiksi paljastuu Addien ex-poikaystävä Dylaniksi. Addie joutuu tarjoamaan Dylanille ja tämän ystävälle kyydin häihin ja edessä on todella törmäyskurssi. Törmäyskurssi äänikirja on hyvän oloinen rakkausromaani joka väistämättä saa myös nauramaan.

Törmäyskurssi äänikirja ilmainen lukevat Maija Lang ja Anssi Niemi.  Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja 55 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Taina Wallin.

Kirjasta: Törmäyskurssi

Törmäyskurssi äänikirjaa on hauska. lämminhenkinen ja omalla tavalla kauniskin romanttinen tarina Addiesta. Addie ja hänen siskojansa ovat saaneet kutsun heidän yhteisen ystävän häihin. Häät pidetään Skotlanissa. Tästä kuitenkin innostuneet siskokset päättävät ajella koko matkan häihin. He panostavat matkan suunnitteluun ja ovat sitä mieltä, että automatka on vaan hauska lisäys eeppiseen matkaan. Addie ja siskokset ovat tehneet matkaa varten huipun soittolistan ja eväitäkin on ostettu ja pakattu huolellisesti.

Siskokset lähtevät ajamaan ja alkuun matka on juuri niin hauska, kun olivat sen kuvitelleet olevan. Naiset laulavat, juttelevat ja syövät. Heidän matkansa saa äkkinäisen lopetuksen, kun toinen auto ajaa heidän peräänsä. Kun siskokset pääsevät ensijärkytyksensä yli he menevät katsomaan mitä toiselle autolle kävi. Addien suureksi kauhuksi toisen auton kuski on Dylan. Hänen ex-poikaystävänsä ja tämän kaveri Törmäyskurssi äänikirja ilmainen kertoo.

Dylan ja Addie erosi kaksi vuotta sitten ja Addie on parhaansa mukaan yrittänyt unohtaa sekä Dylanin että heidän traumaattinen eronsa. Nyt hän seisoo tienvarressa Addien edessä ja katsoo häntä kuten ei olisi päivääkään kulunut. Matkaseurueelle paljastuu, että myös Dylan ja hänen kaverinsa ovat menossa samoihin häihin kuten sisaruksetkin.

Dylanin auto ei ole kolarin takia enää ajokunnossa ja Addie tuntee ihmeellistä velvollisuutta tarjota pojille kyytiä, ja näin hän tekee, Törmäyskurssi äänikirja kertoo. Dylan tarjoutuu maksamaan bensakuluja ja näin auto on tupaten täynnä tunteita ja salaisuuksia ja edessä on monta sataa kilometrien yhteistä matkaa. Vastassa on sekä hauskoja kommelluksia, nokkelaa kommentointia sekä tunteita jotka elävät vieläkin. Vasta kirjan lopussa selviää loppuuko Dylanin ja Addien yhteinen matka tällä kertaa häihin Skotlannissa tai jopa heidän omiin häihin? Törmäyskurssi on viihdyttävä tarina josta jää hyvä mieli.

Kirjailijasta: Beth O'Leary

Beth O’Leary syntyi vuonna 1992 Lontoossa, Iso-Britanniansa. Hän on opiskellut yliopistossa englantia ja kirjallisuutta. Tämän jälkeen hän työskenteli muun muassa lastenkirjallisuuden parissa kustantamossa. Hänen esikoiskirjansa Kimppakämppä vuodelta 2019 hän on kertonut kirjoittavansa työmatkoillaan junassa. Kimppakämppä oli myynti ja arvostelumenestys ja sitä on jo myyty yli puoli miljoona kappaletta. Myös hänen seuraava teos Vaihtokauppa oli menestys. Kirjan oikeudet ovat myyty Steven Spielbergin omistuksessa olevalle tuotantoyhtiölle.

Hänen kirjojaan ovat käännetty yli 30 eri kielille. Nykyään hän toimii täyspäiväisenä kirjailijana. O’Leary on kertonut kirjoittavansa kirjojansa Hampshiren maaseudulla seuranaan hänen huonosti käyttäytyvä kultainen noutaja. Hänen kirjojaan ovat kiitelty romantiikastaan, todentuntuisista hahmoistaan sekä nokkelasta dialogistaan.

Kuuntele Ilmaiseksi: