Toisenlaiset Tempparit Äänikirja

3.4/5

Kirjoittaja: Juha Vuorinen

Äänikirja

Johdanto

Toisenlaiset Tempparit on suositun ja huumori kirjoistaan tunnettu Juha Vuorisen uusi äänikirja. Toisenlaiset Tempparit äänikirja ilmainen on perverssi jälkeläinen ja sekoitus monesta eri tosi-tv ohjelman formaatista. Alun perin tämä ihan uudenlainen äänikirja julkaistiin kolmessa osassa ja kuuntelijoilla oli jopa mahdollista vaikuttaa kirjan tapahtumiin. Tässä äänikirja esitetään kokonaisuudessaan. Kyseessä on humoristinen romaani, parodia joka saa lukijan naureskelemaan ääneen mutta samalla kyseenalaistamaan tosi-tv formaattia kokonaisuudessaan.

Tämä teos ei ole mielensä pahoittajille eikä tosikoille. Tämän kirjan kannattaa ottaa sellaisenaan, kun se on, hauska ajanviihdettä joka kuvaa hauskaa ajanviihdettä. Toisenlaiset Tempparit äänikirja on sekä Juha Vuorisen kirjoittama että äänittämä. Pituutta äänikirjalla on 6 tuntia ja 14 minuuttia. Toisenlaiset Tempparit äänikirja ilmainen julkaistiin vuonna 2021.

Kirjasta: Toisenlaiset Tempparit

Suosikkikirjailija Juha Vuorisen äänikirja Toisenlaiset Tempparit on hauska parodia missä tv-formaatit kuten Temptation Island, Diili, Big Brother sekä monet muut suosikki tosi tv-ohjelmat menevät aivan sekaisin.

Toisenlaiset Tempparit äänikirja ilmainen avausluvussa tv-sarjan tuottaja Helena Saaristo, Herkku lempinimeltään, saa työkseen ohjata unohtumattoman tosi-tv ohjelman. Ei sillä, että Herkulla olisi laisinkaan kokemusta ohjaajan työstä, vaikka se hänen unelmansa onkin.

Tosi-tv formaatti ala Herkku saa alkuunsa, kun Herkkua lähetetään palkintomatkalle Cannesiin ja hän pääsee siellä kuuntelemaan tuottajagurua Robert ”Bob” Warrenia useassa tilaisuudessa. Kun Herkku palaa Suomeen hän esittää ylpeänä ottamia yhteiskuvia Bobin kanssa toimitusjohtajalle ja ilmoittaa sitten lähtevänsä Bobin kanssa reissuun ja niin hän myös tekee.

Reissu Bobin kanssa päätyy kuitenkin huonosti, tai ehkä Bobille jopa hänen toivotullaan tavallaan mutta siitä huolimatta Herkku palaa Suomeen ja pistää sellaisen tosi tv-ohjelman kuvaukset pystyyn mitä ei aiemmin koskaan olla nähty.

Tv ohjelman osallistujat lennätetään trooppiselle saarelle eikä niillä ole hajuakaan, miten heitä viedään. Herkku on nimittäin keksinyt heille kaikenlaisia älyttömyyksiä.

Tosi-tv:n ohjelma juontaa hauska hahmo Rami Ala-Kulonen. Hänelläkään ei ole tietoa mihin hän oikein joutuu juontamalla tätä aivan uudenlaista sekamelskaa. Kyseessä on siis todella omituinen ja erikoinen tuotanto. Rami Ala-Kuronen muistuttaa Toisenlaiset Tempparit äänikirja kuvauksessa hyvin paljon todellisen Temppari ohjelman juontajaa Sami Kurosta.

Jumalaisen hyvänäköinen, pitkällä kokemuksella varustettu mediapersoona Rami Ala-Kulonen saapuu Herkun ohjaamaan ohjelmaan huomatakseen, ettei mitään ole sitä mihin hän on tottunut. Rami ei juurikaan pidä yllätyksistä ja kun Herkku, heidän ensimmäisenä kohtaamisellaan lämäyttää häntä, Rami tekee Herkusta diagnoosin. Seinähullu!

Tästä alkaa sitten Toisenlaiset Tempparit kuvaukset. Kuvaukset missä mikään ei mene niin kuin pitää eikä edes Herkun suunnitelman mukaisesti. Tämän tarinan pitää itse kokea!

Kirjailijasta: Juha Vuorinen

Juha Vuorinen syntyi vuonna 1967 Helsingissä. Vuorinen on tunnettu suomalainen kirjailija. Vuorinen on vuodesta 1983 työskennellyt muun muassa radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, tuottajana ja käsikirjoittajana. Hän on saanut tunnustusta varsinkin Juoppohullun päiväkirja -kirjasarjastaan.

Juoppohullun päiväkirjaa sarjan viides osa nimeltään Dokumentti julkaistiin vuonna 2014. Sarjaa myydään muun muassa Virossa, Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa. Juoppohullun päiväkirjasta on tehty myös elokuvan vuonna 2012. Toisenlaiset Tempparit on ensimmäinen romaani jota Vuorinen on kirjoittanut Juoppohullun päiväkirjasarjan jälkeen.

Vuorisen kirjoittamat kirjat on ollut hyvin suosittuja. Hänen kaikki kirjoittamansa pokkarikirjat ovat ylittäneet kultapokkari-rajan eli 20 000 myytyä kirjaa. Hänen kirjojansa on myyty Suomessa yli 2 miljoonaa kappaletta.

Kuuntele Ilmaiseksi: