Tiluksilla - Unelmani maalla Äänikirja

4.4/5

Kirjoittaja: Annukka Cederlöf

Äänikirja

Johdanto

Tiluksilla – Unelmani maalla kirja on Annukka Cederlöfin omakohtainen tarina hänen mutkikkaasta matkastaan Helsingin poliisilta Vihdin pientilan omistajaksi. Jo pienenä kaupunkilaistyttönä Annukka unelmoi omasta ponista. Nyt hänen karvaiset kaverit kuten Roki, Mäkinen, Derkun, Nipa, Severi, Antero, Ilona ja Pelle ovat tulleet tutuksi yli 200 000 ihmisille jotka seuraavat Annukan supersuositun Instagram Tiluksilla nimistä tiliä.

Tiluksilla – Unelmani maalla äänikirja on kertomus kaupunkilaisen perheen muutosta maalle, kaikista maatilan asukkaista, maatilan elämän ilosta ja onnesta mutta myös kiperistä tilanteista. Tilan emäntänä oleminen on nyt Annukan elämäntapa ja työ. Tiluksilla – Unelmani maalla äänikirja ilmainen on Karoliina Niskasen äänittämä. Äänikirjan pituus on 6 tuntia ja 29 minuuttia.

Kirjasta: Tiluksilla - Unelmani maalla

Annukka Cederlöfillä on iso perhe. Siihen kuuluu sekä lapset, mies ja perheen Vihdin tilan eläimet. Kaikista tilan eläimistä ja perheen elämästä maatilallaan kertoo Cederlöfin kirja Tiluksilla – Unelmani maalla. Tilalla asuu Annukan lisäksi hänen miehensä, kolme teini-ikäistä lasta ja lähes 70 eläintä. Eläimiä ovat possuja, poneja, vuohia, lampaita, koiria, kissoja, ankkoja, pupuja, kanoja, kukkoja sekä yksi hevonen ja yksi aasi. Vihdin tilan eläimet ovat hankittu rakkaudesta.

Tiluksilla – Unelmani maalla äänikirja kertoo elinpituudesta haaveesta elämästä maalla. Annukka syntyi ja varttui Helsingissä. Hän myös perusti perheen ja teki työtä Helsingissä. Vuonna 2015 Annukka päätti, että on aikaa toteuttaa lapsuudenunelmansa. Perhe asui silloin Helsingin Pakilassa omakotilaossa.

Tiluksilla – Unelmani maalla äänikirja ilmainen kuvailee miten Annukan mieskin oli halukas vaihtaa maisemaa. Mies unelmoi tilasta missä pystyisi nikkaroimaan ja omasta pajasta. Annukka toimi poliisina Helsingissä ja halusi jatkaa työssään siellä, joten tila tulisi olla korkeintaan tunnin ajomatkan päästä. Vuonna 2016 kesällä pari löysi sopivan tilan Vihdistä. Maatalo oli rakennettu 1940-luvulla ja siellä oli sekä piharakennuksia ja peltoja.

Annukka oli pienestä asti haaveillut varsinkin omasta ponista, joten heti ensimmäisenä kesänä tilalle muutti ponin lisäksi myös vuohia, possuja ja lampaita. Koko ajan eläimiä on tullut tilalle lisää. Elämä tilalla oli niin uutta ja erilaista että Annukka halusi jakaa kokemuksistaan muillekin. Hän aloitti sosiaalisessa mediassa jakamaan kuvia ja ajatuksiaan. Tänä päivänä hänen tilejään Instagramissa ja Facebookissa seuraa yli parisataa tuhatta ihmistä.

Tiluksilla – Unelmani maalla äänikirja kertoo miten Annukka lopulta irtisanoutui työstään poliisista. Vaikka päätös oli raskas elämä tilalla on nykyään sekä elämäntapa että työ. Kirjassa saa seurata Annukan arkipäivää tiluksilla ja kirjasta paistaa läpi tilalla vallitseva rakkaus ja ilo.

Kirjailijasta: Annukka Cederlöf

Annukka Cederlöf syntyi vuonna 1981 Helsingissä. Koulutukseltaan Cederlöf on poliisi. Hän on toiminut muun muassa ratsupoliisina Helsingissä. Vuodesta 2016 Cederlöf omistaa maatilan Vihdissä josta käsin hän ylläpitää suosittua blogia ja tilejä sosiaalisessa mediassa elämästään tilalla. Cederlöf tarjoaa myös vierailukäyntejä ja iltateetapahtumia tilalla. Tiluksilla – Unelmani maalla vuodelta 2022 on Cederlöfin esikoiskirja.

Kuuntele Ilmaiseksi: