Tiedän missä olet, tiedän mitä teet Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Peter James

Äänikirja

Johdanto

Tiedän missä olet, tiedän mitä teet kirja on kertomus siitä, kun ihastus muuttuu jopa sairaalloiseksi pakkomielteeksi. Tiedän missä olet, tiedän mitä teet äänikirja on jännittävä trilleri suositulta brittikirjailijalta Peter Jamesilta. Kaikki alkaa, kun perheellinen tohtori Marcus Valentine huomaa työmatkallaan naisen joka muistututta hänen nuoruudenrakkauttaan. Valentine alkaa seurailemaan naista, jotta voisi soluttautua hänen elämään ja ennen kaikkea hänen sydämeen.

Avukseen Valentine käyttää GPS-paikanninta. Valentinen pakkomieli jatkaa vahvistamistaan ja kohta se uhkaa tuhota sekä Valentinen että naisen elämän, silti Valentine ei pysty lopettamaan. Tiedän missä olet, tiedän mitä teet äänikirja ilmainen on Sampo Kerolan äänittämä. Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja 2 minuuttia pitkä. Kirjan on kääntänyt Maikki Soro.

Kirjasta: Tiedän missä olet, tiedän mitä teet

Tiedän missä olet, tiedän mitä teet äänikirja kertoo Marcus Valentinesta, arvostettu tohtori jonka mottona on ”Ajoitus on kaikki kaikessa”. Keski-ikäinen Valentine on pikkutarkka ja täsmällinen mies joka elää onnellista elämää yhdessä vaimon Clairen ja heidän kolmen pikkulapsena kanssa. Ainakin niin onnellinen kun voi olla, kun lapset ovat pieniä ja vaativat paljon. Ja onhan Valentine jättänyt keromatta ison salaisuutensa vaimolleen. Valentinen elämä kuitenkin muuttuu sinä aamuna, kun hän nukkuu pommiin.

Liikennevaloissa Valentine ajaa päin punaista liikennevaloa ja meinaa ajaa naisen yli. Onneksi hänen autonsa pysähtyy ennen, kun se edes koskee naista. Kun Valentine nousee autostaan pahoittaakseen äskeistä hän häkeltyy. Onko nainen hänen edessään hänen nuoruuden rakkautensa Lynette?

Tiedän missä olet, tiedän mitä teet äänikirja ilmainen kuvailee miten nuori kuusitoistavuotias Valentine kohtaa puistossa nuoren kauniin Lynetten ja kuinka tyttö itsevarmana kävelee poikaporukan luo, istahtaa heidän viereensä, pummaa tupakan ja flirttailee. Kohtaamisen jälkeen Lynette suutelee Valentinea pitkään. Nuoret tapaavat satunnaisesti puistossa ja suutelevat aina intohimoisesti. Eräänä lauantaina Lynette ehdottaa, että he harrastaisivat seksiä ensi tapaamisellaan. Valentine odottaa kovasti mutta Lynette ei koskaan saavu.

Valentine katsoo naista, kun tämä jatkaa juoksulenkkiään. Hän ei tiedä onko nainen tosiaan Lynette mutta juuri tällaiseksi hän kuvittelisi hänen olevan nyt. Valentine tuntee itseänsä kiihottuneeksi. Hän unohtaa jopa myöhästymisensä, kun hän yrittää nähdä naisen uudestaan. Hän ei saa naista ajatuksistaan.

Tiedän missä olet, tiedän mitä teet äänikirja kuvaa miten Valentine saa naisesta itsellensä pakkomielteen. Hän ei saa naista ajatuksistaan ja hänen on pakko saada naista omakseen, mitä tahansa se vaatii. Tilanteesta tulee lopulta hengenvaarallisen, sekä naiselle että tohtorille itselleen. Miten heidän tarinansa päättyy? 

Kirjailijasta: Peter James

Peter James syntyi vuonna 1948 Brightonissa, Isossa-Britanniassa. James on elokuva tuottaja, käsikirjoitta ja kirjailija. Hän on yksi suosituimmista ja palkituimmista dekkarikirjailijoista Isossa-Britanniassa. Hänen kirjoittamia kirjoja ovat jatkuvasti bestsellerlistoilla hänen kotimaassaan. Hänen kirjoja ovat käännetty jo 37 kielelle. Suomessa Jamesin kirjoittamia dekkareita on myyty yli 150 000 kappaletta.

Jamesin esikoiskirja Dead Letter Drop julkaistiin vuonna 1981. Tämän jälkeen häneltä on julkaistu noin 40 kirjaa joista noin puolet ovat osaa kirjasarjaa jonka pääosassa on poliisikomissaari Roy Grace. Pelkästään Roy Gracesta kertova sarjan kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 19 miljoonaa kappaletta. Jamesia on palkittu useasti, muun muassa Best Crime Writer of the year ja Prix Polar International palkinnoilla.

Kuuntele Ilmaiseksi: