Teetä auringonkukkien kahvilassa Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Milly Johnson

Äänikirja

Johdanto

Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja on tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja rakkauden tuomista pettymyksistä. Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja on myös kertomus kostosta ja riemusta. Kirja on osa kirjasarjaa nimeltään Yorkshiren helmet. Kirjassa Connie Diamond ja Della Frostick päättävät yhdessä kostaa miehelle, joka on tuottanut heille molemmille pettymystä. Naiset aikovat kostaa miehelle perustamalla hänen yritykselleen kilpailevan, ja paremman, yrityksen. Kaupungin parhaassa kahvilassa naiset juonivat suunnitelmaa ja ystävystyvät, teejuonnin ja suklaan syönnin ohella luonnollisesti.

Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja ilmainen on tunnetun kirjailijan Milly Johnsonin käsialaa. Kirjan on kääntänyt suomeksi Irma Rissanen. Äänikirjan on äänittänyt Tuuli Paju. Äänikirjan pituus on 17 tuntia ja 33 minuuttia. 

Kirjasta: Teetä auringonkukkien kahvilassa

Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja on kaunis ja hurmaava kertomus kahden naisen voimasta ja ystävyydestä ja heidän suunnitelmastaan kostaa miehelle joka on kohdellut heitä molempia huonosti. Tarinassa liikutaan kaupungin parhaassa kahvilassa jossa kaikenmoiset unelmat voivat käydä toteen ja missä tarjotaan hyvänmakuista teetä ja suussa sulavaa suklaata.

Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja ilmainen kuvailee miten suloinen kosto voikin olla. Connie Diamond on luullut olevansa onnellisesti naimisissa miehensä Jimmyn kanssa mutta sitten hän saakin tietää että Jimmy on elänyt kaksoiselämää, ja pelannut todella likaista peliä, viimeiset 20 vuotta. Connie ei jää itkemään vaan päättää kostaa miehelle.

Aisapariksi hän saa Della Frostickin. Della on työskennellyt pitkään Connien aviomiehen Jimmyn oikeana kätenä hänen siivousyrityksessään Timanttikiillossa. Hän on totaalisen kyllästynyt pomonsa likaisiin puuhiin ja varsinkin niiden jatkuvaan peittelyyn. Tavattuaan kahvilassa naiset päättävät tehdä miehen elämästään niin hankalan kuin ikinä pystyykään. He nimittäin päättävät perustaa kilpailevan bisneksen.

Teetä auringonkukkien kahvilassa äänikirja kuvailee miten naiset ryhtyvät tuumasta toimeen.  Mutta jotta he onnistuisivat suunnitelmissaan he tarvitsevat puoleensa koko Jimmyn omistaman yrityksen henkilökunnan ja heidän täytyy myös löytää asiakkaista. Heillä on kiire, aika on kohta loppu eikä asia helpotu yhtään kun Della saa siivouskeikan hurmaavan ruskeasilmäisen suklaamestarin talossa.

Teetä auringonkukkien kahvilassa kirja on hempeä ja ihana tarina joka vie lukijan kaupungin parhaaseen kahvilaan missä syntyy sekä uusia ystävyyssuhteita ja ehkä rakkauttakin. Kirjan teemat ovat uusia alkuja, toivoa ja kipinöitä. Voiko Connie unohtaa miehensä petosta ja uskoa vielä rakkauteen? Ja onko Della lopullisesti menettänyt toivon hyvistä miehistä seurattuaan pomonsa toimintaa vuosikaudet? Entäs miten käy naisten yrityksellä? Onko kosto lopulta niin suloinen kun he uskovat? 

Kirjailijasta: Milly Johnson

Milly Johnson syntyi vuonna 1964 Barnsleyssä Isossa-Britanniassa. Hän rakasti jo lapsena lukemista ja kirjoittamista. Hän opiskeli teatteria ja opettamista Exterissa. Johnson on ollut yksi kotimaansa tunnetuimmista postikorttien tervehdyksien kirjoittaja. Hän sai ensimmäisen kustannussopimuksensa vuonna 2004. Tuolloin hän oli jäänyt ensimmäisen lapsena kanssa hoitovapaalle ja hänen ensimmäinen käsikirjoituksensa käsiteli juuri mammojen ryhmään liittymistä ja lapsiperheen arkea.

Hän debytoi kirjailijana vuonna 2007 kirjalla The Yorkshire Pudding Club. Hänen suositut 19 romantiikka kirjansa ovat ylittänyt 3 miljoonan kappaleen myyntirajan ja hän on voittanut ja ollut ehdolla lukuisiin kirjapalkintoihin viimeisen 20 vuoden ajan. Johnson on kirjoittanut myös runoja, lyhyitä tarinoita sekä kolumneja lukuisiin aikakausilehtiin.

Kuuntele Ilmaiseksi: