Tarja Kulho - Paha saa palkkansa Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Paula Noronen

Äänikirja

Johdanto

Paula Norosen kehittämä persoona Tarja Kulho palaa. Tarja Kulho kantava kirjasarjan kolmas osa Tarja Kulho – Paha saa palkkansa äänikirja on hauska ja lyhyt kertomus siitä kun Tarja Kulho hyllytetään hänen rakastamastaan työpaikastaan Räkkimarketista. Syynä on se että Tarja suutuspäissään jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan kaljavarkaasta. Jos Tarja haluaa palata takaisin kassatyöntekijäksi hänen täytyy ensin työpsykologin kanssa selvittää miksi hänellä on niin vaikeata noudattaa työpaikkansa sääntöjä. Tarja on kuitenkin päättänyt selvittää asian oman käden kautta, ja kukaan ei ole enää turvassa Korson kaduilla. Tarja Kulho – Paha saa palkkansa on Paula Norosen itse äänittämä kirja. Äänikirjan pituus on 4 tuntia ja 1 minuutti.

Kirjasta: Tarja Kulho - Paha saa palkkansa

Tarja Kulho – Paha saa palkkansa äänikirja esiintyvä päähenkilö Tarja Kulho on humoristin ja radiopersoonan Paula Norosen kehittämä. Tarja Kulho esiintyi ensin 1990-luvulla Radiomafiassa ja oli myöhemmin YleX:stä vakiohahmona. 2000-luvulla Tarja Kulhosta tuli aikuisille tarkoitetun kirjasarjan päähenkilö. Tarja Kulho – Paha saa palkkansa äänikirja ilmainen on kirjasarjan kolmas osa.

Tarja Kulho on korsolaisessa marketin kassalla töissä, hänellä on kaksi lasta ja mies. Tarja Kulho – Paha saa palkkansa äänikirja kuvailee kuinka Tarja Kulho hyllytetään hänen työstään, lopullinen syy on Tarjan jakama kuva somessa mutta totuuden nimessä, Tarjalla on aina ollut haastavaa seurata yhteisiä pelisääntöjä.

Joten jotta Tarja saisi palata marketin kassalle hänelle asetetaan vaatimus. Tarjan täytyy käydä selvittämässä työterveyden psykologin kanssa mitkä ovat syyt siihen ettei Tarja tunnu sopeutuvan sääntöihin ja työstää näitä asioita. Psykologin vastaanotolla Tarja ei säästele sanojaan ja selväksi käy ettei hän aio niellä tätä.

Tarja Kulho – Paha saa palkkansa äänikirja kuvaa miten Tarja aikoo ottaa oikeuden omiin somaan sormiinsa ja miten kaikki Korson kaduilla liikkuvat ovat vaarassa. Nyt saavat kaikki varoa, Tarja ei nimittäin tällä kertaa aio edes yrittää käyttäytyä soveliaasti. Nyt ovat vaarassa kaikki, he jotka eivät osaa käyttää astianpesukonetta, he jotka jaarittelevat työpaikan kokouksissa liian pitkään ja he jotka skuuttaavat keskellä jalkakäytävää. Nähtäväksi jää, pääseekö Tarja koskaan takaisin hänen rakastamaansa markettiin ja oppiiko hän pelaamaan yhteisten sääntöjen mukaisesti.

Tarja Kulho – Paha saa palkkansa on kaikille jotka nauttivat huumorista, mutta eivät jaksa jaaritella saman kirjan kimpussa liian kauan. Tarja Kulhosta kertovat osa yksi; Räkämarketin kassa ja osa kaksi, lomalle lompsis kannattaa myös ottaa haltuun jos tämä on mielestäsi hauska.

Kirjailijasta: Paula Noronen

Paula Noronen syntyi vuonna Järvenpäässä vuonna 1974 Järvenpäässä. Nykyään pääkaupungissa asuva Noronen on kirjailija, käsikirjoittaja, humoristi, radiojuontaja ja televisioesiintyjä. Koulutukseltaan hän on sekä radiojuontaja ja käsikirjoittaja. Hän on opiskellut sekä Taideteollisessa korkeakoulussa että Laajasalon opistolla. Noronen tuli aikoinaan tunnetuksi kun hän esitti lukuisi huumorihahmoja Radiomafiassa. Näistä tunnetuin on Tarja Kulho. Vuosia myöhemmin Tarja Kulho kirjat olivat Norosen ensimmäiset kirjat jotka suunnattiin aikuisille.

 Noronen on kirjoittanut lapsille suunnattuja kirjasarjoja kuten suurta suosiota saavuttanut Supermarsu. Supermarsu kirjasarja koostuu neljästätoista osasta ja kirjoja on myyty yli puoli miljoonaa kappaletta. Tämän lisäksi Noronen on kirjoittanut kirjasarjat Kyllä Sartsa osaa, yökolu ja Pirjo ja kaverit.

Kuuntele Ilmaiseksi: