Taktinen neuvottelu Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Harri Gustafsberg & Sami Sallinen

Äänikirja

Johdanto

Harri Gustafsberg ja Sami Sallinenm ovat kovien tilanteiden ammattilaisia, molemmat ovat tehneet pitkän poliisiuran. Taktinen neuvottelu kirjassa he kertovat, miten selvitä vaikeista tilanteista ja kohtaamisista. Taktinen neuvottelu äänikirja on sekä käytännönläheinen että mielenkiintoinen teos jonka avulla voi pärjätä paremmin elämän kaikissa neuvottelutilanteissa, oli sitten kyse haastavista ihmisistä, luottamuksen rakentamisesta tai omista tavoitteiden kiinni pitämisestä.

Erilaisiin haasteisiin tutustutaan kirjassa tosielämän rikostapahtumien kautta. Kirjailijoiden kokemukset auttavat ymmärtämään kirjassa esitettyjä metodeja hyvin konkreettisella tavalla. Kirjan opit toimivat siis sekä kovissa kenttätilanteissa mutta myös muun muassa palkkaneuvotteluissa. Taktinen neuvottelu äänikirja ilmainen on Jari Nissisen äänittämä. Äänikirjan pituus on 7 tuntia ja 41 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Taktinen neuvottelu

Elämä on neuvottelua. Näin alkaa kirja jonka tarkoitus on opettaa lukijaa neuvottelemaan ja toimimaan taktisesti haastavissa tilanteissa.

Taktinen neuvottelu äänikirja kertoo muun muassa siitä miten kirjan kirjailijat Gustafsberg ja Sallinen ovat urallaan joutuneet moniin tilanteisiin, joissa taktinen neuvottelukyky on ollut erittäin tärkeä. Vaikka he kirjassa jakavatkin usea tarina heidän uraltaan, lähinnä konkreettina esimerkkinä miten tärkeä on osata neuvotella, kirja keskittyy lähinnä arkisiin tilanteisiin joka on kaikille tuttuja.

Taktinen neuvottelu äänikirja ilmainen kertoo miten sekä tarvitaan että hyödytetään hyvistä neuvottelutaidoista sekä lapsen tai kumppanin kanssa tai työelämässä sekä kollegoiden kanssa että asiakaspalvelutilanteissa. Kaikissa edellä mainituissa keskusteluissa voi syntyä neuvottelua. Nämä neuvottelutilanteet voivat olla epämukavia ja haastavia. Usein tunteet ottavat myös vallan.

Miten me neuvottelemme vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen. Neuvottelu on itse asiassa taitolaji ja se joka sen hallitsee, on usein keskustelussa etulyöntiasemassa, Taktinen neuvottelu äänikirja kertoo. Tästä huolimatta harva meistä suunnittelee strategiaansa ennen neuvottelutilanteeseen joutumista. Kirjassa Sallinen ja Gustafsberg rohkaisevat lukijansa ottamaan määrätietoisemman asenteen kaikissa haastavissa kohtaamisissaan.

Keskusteluissa epäonnistuminen, muun muassa silloin, jos riita eskaloituu, olisi mahdollista välttää paremmilla taktiikoilla. Erilaiset haasteet ja ongelmatilanteet vaativat erilaisia tapoja lähestyä ongelmaa. Jos osaamme lukea sekä tilannetta ja kumppaniamme tilanteessa, voimme itse vaikuttaa tilanteessa siten että meillä on parempia mahdollisuuksia onnistua tavoitteessamme. Vaikka tämä kuulostaa helpolta, käytännössä vain harva osaa toimia ja pitää pää kylmänä tunteikkaissa tilanteissa.

Gustafsberg ja Sallinen ovat vakuuttuneet siitä, että heidän poliisityössään opitut neuvottelutaktiikat ovat sovellettavissa arjen haasteisiin. Kirjassa käsitellään muun muassa miten valmistautuminen, tunteiden hallinta ja vuorovaikutustaidot voivat helpottaa haastavien tilanteiden haltuun ottamisessa. Tämä kirja on hyödyllinen jokaiselle mutta varsinkin hänelle jolla on taipumusta joutua tunteiden valtaan kiperissä tilanteissa.

Kirjailijasta: Harri Gustafsberg ja Sami Sallinen

Harri Gustafsberg syntyi vuonna 1967. Gustafsberg on koulutukseltaan poliisi. Hän työskenteli valmiusyksikkö Karhussa kaiken kaikkiaan yli 20 vuotta, 10 vuotta hän oli yksikön kouluttaja ja operatiivinen johtaja. Harri on myös filosofian tohtori, turvallisuusjohtamisen maisteri, tietokirjailija ja yrityspuhuja. Gustafsberg on kehittänyt Mind Coach valmennusmenetelmän joka on herättänyt suurta kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

Sami Sallinen on koulutukseltaan poliisi. Hän työskenteli huumepoliisina, väkivaltarikostutkijana sekä suojelupoliisin virkamiehenä. Sallinen toimi Suomen lisäksi myös Euroopassa rikostutkinnan ja peitetehtävien parissa. Tämän lisäksi hän on kehonkielen ja turvallisuuden asiantuntija, tietokirjailija, yritysvalmentaja ja puhuja. Hänellä on myös alipäällystyön virkatutkinto sekä Professional Master of Security -tutkinto. Sallinen on myös Gustafsbergin kehittämän valmennusmenetelmän virallinen valmentaja.

Kuuntele Ilmaiseksi: