Sydäntemme kaihoisa syke Äänikirja

4.2/5

Kirjoittaja: Jan-Philipp Sendker

Äänikirja

Johdanto

Sydäntemme kaihoisa syke on odotettu viimeinen osa Jan-Philipp Sendkerin kirjoittamasta Burma sarjasta. Sydäntemme kaihoisa syke äänikirja kertoo kaksitoistavuotiasta Bo Bo joka asuu kahdestaan enonsa kanssa burmalaiskylässä. Bo Bon isä tulee vierailemaan kerran vuodessa mutta Bo Bo ei muista äitiänsä Juliaa. Sitten Bo Bo löytää sattumalta äitinsä vanhan päiväkirjan ja saa tämän kautta ottaa osaa hänen vanhempiensa tarinaan.

Tarinassa rakkaus kantaa jopa yli valtamerten ja päättyi tuskaan joka peitti kaiken muun. Pieni Bo Bo on vahvasti siinä uskossa, että hän voi pyyhkiä pois kaiken tuskan ja yhdistää perheensä jälleen. Hän tarvitsee vaan tilaisuuden nähdä äitinsä. Sydäntemme kaihoisa syke äänikirja ilmainen on Markus Bäckmanin äänittämä. Äänikirja pituus on 9 tuntia ja 16 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi.

Kirjasta: Sydäntemme kaihoisa syke

Kauan odotettu päätös Jan-Philipp Sendkerin maailmanlaajuisesti supersuositussa kirjasarjassa Burma Sydäntemme kaihoisa syke äänikirja kertoo Julian 12-vuotiasta pojasta Bo Bosta. Bo Bo asuu setänsä kanssa burmalaisessa pikkukylässä nimeltään Kalaw. Bo Bo ei muista äitiään Julia, tietää vaan tämän kadonneen mystisesti hänen elämästään ja että hän nykyään asuu suurkaupungissa Rangoonissa. Bo Bon isä tulee tapamaan poikansa kerran vuodessa.

Bo Bolla on erityinen kyky nähdä miten ihmiset hänen ympärillään voi heidän silmistään. Tämä ei tosiaan auta Bo Bon kotioloja, hän on jo oppinut, ettei enolta kannata hirvesti kysellä. Bo Bo on huolissaan enostaan, hän vanhenee eikä hän ole enää niin hyvin voiva. Kun Bo Bo löytää enonsa kirjoittamia muistiinpanoja Bo Bo ymmärtää, että hänen oma taustansa on paljon monimutkaisempi, kun hän olisi voinut aavistaakaan.

 Kun Bo Bon eno katoaa, on aikaa Bo Bon oppia enemmän hänen dramaattisesta perhetaustastaan, isosta menetyksestä kesken poliittista kriisiä, anteeksiannon taidosta ja hänen äitinsä mystisestä sairaudesta kertoo Sydäntemme kaihoisa syke äänikirja ilmainen.

Bo Bo löytää sattumalta, vai onko se sattumaa, äitinsä vanhan päiväkirjan ja saa sen kautta lukea hänen vanhempiensa rakkaustarinasta mutta päiväkirja loppuu kesken ja Bo Bo tahtoo tietää totuuden hänen juuristaan ja vanhemmista. Hän haluaa myös poistaa vanhempiensa tuskan ja saattaa pienen perheen takaisin yhteen. On vaan yksi ongelma, hänen täytyy ensin löytää äitinsä…

Sydäntemme kaihoisa syke äänikirja kuvaa miten 12-vuotias Bo Bo kirjoittaa kirjeen enolleen ja lähtee kohti suurta kaupunkia ja kadonnutta äitiään. Hänellä on vaan yksi toive, löytää äitinsä, jotta hän voisi yhdistää perheen uudestaan.

Sydäntemme kaihoisa syke on kaunis tarina rakkaudesta, anteeksiannosta ja perhesiteistä. Lukukokemuksena kirja on kevyt mutta kaunis, kirja josta jää hyvä mieli.

Kirjailijasta: Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker syntyi vuonna 1960 Saksan Hampurissa. Sendker toimi vuosikymmeniä saksalaisen Stern-lehden kirjeenvaihtajana sekä Yhdysvalloissa että Aasiassa. Hänen esikoisromaaninsa Sydämenlyönneissä ikuisuus vuodelta 2002 ja myös kirjan jatko-osa Sydämen ääntä ei voi unohtaa vuodelta 2012 olivat yllätyksellisesti suurmenestyksiä joka yltyivät bestseller listoihin. Kirjojen suosion myöden Sendker ryhtyi päätoimiseksi kirjailijaksi.

Hänen Burma sarjansa viimeinen osa Sydäntemme kaihoisa syke oli sekin myyntimenestys maailmanlaajuisesti ja kirja myytiin pelkästään Saksassa yli 85 000 kappaletta. Sendkerin kirjoja on käännetty yli 35 kielelle. Hän on kirjoittanut myös muita kirjoja, muun muassa kirjoja ajastaan Aasiassa ja hän on palkittu laajasti Burma-sarjaan teoistaan. Sendker asuu Saksassa, Berliinissä, yhdessä perheensä kanssa.

Kuuntele Ilmaiseksi: