Sydämenlyönneissä ikuisuus Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Jan-Philipp Sendker

Äänikirja

Johdanto

Jan-Philipp Sendkerin kirja Sydämenlyönneissä ikuisuus kertoo menestyneestä New Yorkissa asuvasta juristista Tin Win. Tin Win on Burmasta kotoisin mutta on jo pitkän asunut Yhdysvalloissa. Eräänä aamuna Tin Win lähtee työpaikalleen eikä hän enää ikinä palaa kotiin. Hänen vaimonsa ja hänen kaksi aikuista lasta eivät kuule hänestä mitään. Neljän vuoden päästä hänen tyttärensä Julia saa sattumalta käsiinsä isänsä, vuosikymmeniä sitten, kirjoittama rakkauskirje.

Koska Julia ei tiedä isänsä taustastaan mitään hän päättä matkustaa pieneen burmalaiskylään joka isä kirjeessään mainitsee. Matka mullistaa Julian koko elämän ja matkansa aikana hän oppii paljon uutta. Sydämenlyönneissä ikuisuus äänikirja ilmainen on Markus Bäckmanin äänittämä. Äänikirja pituus on 9 tuntia ja 5 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Anuirmeli Sallamo-Lavi.

Kirjasta: Sydämenlyönneissä ikuisuus

Sydämenlyönneissä ikuisuus äänikirja kertoo Julian isän tarinan joka tarinan aikana muuttuu osaksi Julian tarinaa. Julian isä Tin Win syntyi Burmassa. Hän menetti pienenää vanhempansa ja jäi kylänsä naapurintädin kasvattamaksi. Pieni poika sairastuu harmaakaihin ja sokeutuu. Hänen kasvattiäitinsä on sitä mieltä, että poika, joka on osoittautunut lahjakkaaksi, tarvitsee apua ja lohtua, joten hän vie pojan munkkiluostariin missä tuttu munkki alkaa opettamaan poikaa luottamaan omiin vaistoihin ja jalkoihin, ja vielä tärkeimpänä; poika oppii selviytymään arjesta ja saa lisää itseluottamusta.

Myöhemmin pojalle tehdään silmäleikkaus ja hän matkustaa Manhattanille, sinne tullessaan Tin Win on lahjakas ja määrätietoinen. 50 vuoden päästä hänestä on tullut varakas ja maineikas lakimies jolla on amerikkalainen vaino ja kaksi, jo aikuista, tytärtä. Eräänä päivänä Tin Win lähtee töihin mutta ei saavu sinne eikä hänen perheensä kuule hänestä enää ikinä.

Sydämenlyönneissä ikuisuus  äänikirja ilmainen kertoo kuinka tytär Julia sattumalta löytää isänsä vuosikymmeniä sitten kirjoittama rakkauskirjeen. Urakeskittynyt Julia, jolla on aina ollut läheiset välit isäänsä, ymmärtää ettei hän tiedä isästänsä ja hänen taustastaan juuri mitään. Tämän takia Julia päättää matkustaa Burmaan, siihen kylään jota kirjeessä mainitaan selvitäkseen isänsä lapsuutta ja nuoruuttaa ja etsimään kirjeen vastaanottaja, tuntematonta naista.

Burmassa Julia löytää U Banin, paikallinen mies joka tuntee hyvin Tin Winin ja tämän nuoruuden rakastetun, Mi Min tarinan. Julialle selviää miten hänen isänsä oli yhtenä päivänä luostarissa ollessaan kuullut kaunista sydämenlyöntiä, seurannut ääntä ja löytänyt tytön, Mi Miin. Mi Min ei pysty kävelemään, mutta hän on ihmeellinen ja elämäniloinen ja kohta Win Tin ja Mi Min on erottomia. He tutustuvat yhdessä ympäristöönsä ja viettävät yhdessä neljä ihanaa vuotta Sydämenlyönneissä ikuisuus äänikirja kertoo.

Pari rakastuu ja ovat valmiina avioon, kun Tin Win saa kutsun silmäleikkaukseen kaupunkiin. Kaikki muuttuu ja Tin Win ja Mi Min tiet eroavat sattumalta. Sydämenlyönneissä ikuisuus on aistillinen, filosofinen ja erittäin kaunis tarina. Kevyt mutta koskettava romaani.

Kirjailijasta: Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker syntyi vuonna 1960 Hampurissa, Saksassa. Hän on toiminut vuosia saksalaisen Stern-lehden kirjeenvaihtajana Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Kun hänen esikoisromaaninsa Sydämenlyönneissä ikuisuus vuodelta 2002 ja sen jatko-osa Sydämen ääntä ei voi unohtaa vuodelta 2012 kiipesivät bestsellerlistojen kärkeen maailmanlaajuisesti, Sendker jätti päivätyönsä ja on tämän jälkeen kirjoittanut päätoimisesti.

Hänen kirjoittamia kirjojaan on käännetty 35 kielelle. Kauan odotettu Burma-sarjan kolmas osa Sydäntemme kaihoisa syke on sekin ollut myyntimenestys ympäri koko maailmaa, ja hänen kotimaassaan Saksassa kirja on myyty yli 85 000 kappaletta. Sendker on kirjoittanut myös muunlaisia romaaneja ja hän on palkittu laajasti Burma-sarjaan kuuluvista teoistaan. Sendker asuu nykyään Berliinissä perheensä kanssa.

Kuuntele Ilmaiseksi: