Soturikissat Äänikirja

4.6/5

Kirjoittaja: Erin Hunter

Äänikirja

Johdanto

Soturikissat Ennustusten alku #1: Villiin luontoon on maailman tunnetuin kissasaagan ensimmäinen osa. Kissasoturit on kirjoittanut Erin Hunter. Soturikissat Ennustusten alku #1: Villiin luontoon on suomentanut Vesa-Matti Paija. Soturikissat äänikirja julkaistiin Suomessa vuonna 2019. Soturikissat äänikirja ilmainen lukee Usva Kärnä. Soturikissat on huippusuosion saavuttanut lasten- ja nuorten fantasiasarja. Sarjaa on käännetty usealle kielelle ja saagalla on miljoonia faneja maailmalla.

Soturikissat teos kertoo villikissoista, jotka asustavat metsässä. Kissat ovat jakautuneet neljään klaaniin. Klaaneja varjelee kuolleiden esi-isien klaani.  Yksi klaaneista uhkaa muiden klaanien reviirejä. Sotureiden salaperäisiä kuolemia aiheuttavat klaaneissa huolia. Kesken kiihkeiden tapahtumien metsään ilmestyy tavallinen kotikissa. Vai onko hän sittenkään ihan tavallinen?

Kirjasta: Soturikissat

Soturikissat äänikirja on kirjailijatiimin salanimellä Erin Hunterin kirjoittama fantasiasaaga villikissojen elämästä metsässä. Sarjan ensimmäinen osa on nimeltään Soturikissat Ennustusten alku #1: Villiin luontoon. Soturikissat ovat jakautuneet neljään, omalla reviirillään asuvien, klaaniin. Klaanit ovat nimeltään Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani sekä Varjoklaani. Tähtiklaani on, kuolleiden esi-isien klaani, jotka varjelevat muiden klaanien kissoja. Tähtiklaanin ovat säätänyt laet, jonka mukaan klaanit ovat jakaneet metsän reviireihin.

Varjoklaani haluaa valloittaa enemmän reviiriä. Myrskyklaani ja Varjoklaani käyvät taistelua alueesta. Myrskyklaani on paljon heikompia. Kesken tapahtumien kotikissa nimeltä Ruska vaeltaa metsään. Myrskyklaanin oppilas Harmaatassu hyökkää hänen kimppuunsa. Ruska pärjää tappelussa niin hyvin että häntä halutaan liittyvän Myrskyklaaniin. Ruska saa nimen Tulitassu ja liittyy Myrskyklaaniin. Kohta tämän jälkeen selviää, että yksi Myrskyklaanin soturikissoista on saanut surmansa.

Varjoklaani hyökkää Myrskyklaanin leiriin ja lisää Myrskyklaanin sotureita kuolee. Vanhaa karkotettu kissaa Keltahammasta syytetään monesta tapahtumasta mutta Tulitassu tietää vanhan kissan olevan syytön. Tulitassu päättää todistaa muille Keltahampaan syyttömyyden. Tulitassu saakin tietoonsa Varjoklaanin suunnitelmat. Myrskyklaani ja karkotettujen varjoklaanilaisten partio hyökkäävät yhdessä Varjoklaanin leiriin. Salaisuuksia paljastuu ja loppujen lopuksi partio onnistuu ajamaan Varjoklaanin pahan ja verenhimoisen päällikön pois ja lupaavat antaa Varjoklaanille aikaa saada asiansa kuntoon.

Taistelun jälkeen Tulitassusta tehdään soturit ja hän saa nimekseen Tulisydämen. Tulisydän tietää saaneensa leiristä myös vihollisia mutta on onnellinen soturin nimityksestä.  Soturikissat sarjan tapahtumat ovat vasta alussa!

Kissasaagan ensimmäinen osa Soturikissat äänikirja on melkein 8 tuntia pitkä. Kissasoturit äänikirja ilmainen on suuren suosion saavuttanut fantasiasarja kirjoitettu lapsille ja nuorille. Mahtava fantasiamaailma houkuttelee lukijoita ympäri maailmaa ja kirjasarja onkin käännetty monelle eri kielelle. Soturikissat -kirjasarjasta on tehty yli 50 teosta.

Kirjailijasta: Erin Hunter

Erin Hunter on salanimi sekä yhteisnimi. Nimen taakse kätkeytyy kirjailijatiimi. Tiimi kostuu yhdestä amerikkalaiskirjailijasta sekä seitsemän brittikirjailijasta. Alun perin nimen perustivat kirjailijat Kate Cary, Tui Sutherland, Gillian Philip, Cherith Baldry ja toimittajana työskentelevä Victoria Holmes. Sittemmin tiimiin on liittynyt myös Inbali Iserles, Rosie Best ja Clarissa Hutton. Yhteisnimi keksitiin, jotta kirjat olisi helpompaa löytää kirjastosta. Nimeä Erin Hunter valittiin koska kirjailijat kokivat sen sopivan Soturikissat – teemaan. Soturikissat kirjoja on yli 50 kappaletta.

Salanimi Erin Hunter on myös julkaissut sarjat Selviytyjät, Etsijät sekä Uljasmaa. Uljasmaa-sarja sijoittuu savanniin ja kertoo leijonasta, paviaanista ja elefantista. Etsijät sarja kertoo karhuista, kun taas Selviytyjä sarja kertoo koirista.

Kuuntele Ilmaiseksi: