Sijoittamisen käsikirja Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Jeremias Makkonen

Äänikirja

Johdanto

Sijoittamisen käsikirja: Aloita sijoitusmatkasi vain 45 minuutissa on Jeremias Makkosen kirjoittama ja Nordnetin julkistama teos vuodelta 2021. Sijoittamisen äänikirja on Tuomas Tuomisen äänittämä. Äänikirjalla on pituutta 43 minuuttia.

Sijoittamisen käsikirja äänikirja ilmainen on kaivattu oppimateriaali sijoittamisen aloittelijoille. Oppaan avulla voi oppia 45 minuutin aikana sijoitukseen liittyvät tärkeimmät pääasiat. Kirja on jaettu kahdeksaan lukuun. Kirja on kirjoitettu helposti lähentyvällä tyylillä, huumoria käyttäen. Tämä teoksen avulla saa tietää muun muassa mitä osakkeet ja rahastot ovat, miksi sijoittaminen on kannattavaa ja minkälainen tilityyppi juuri sinulle sopisi. Saat Sijoittamisen käsikirja: Aloita sijoitusmatkasi vain 45 minuutissa kaikki tarvittavat työkalut ryhtymään itse sijoittamaan ja pikkuhiljaa vaurastua.

Kirjasta: Sijoittamisen käsikirja

Nordnet AB on ruotsalainen nettipankki sekä osake- ja rahastovälittäjä. Nordnet toimii kaikissa Pohjoismaissa. Yritys perustettiin vuonna 1996 ja Suomeen Nordnet rantautui vuonna 2005. Nordnet on yksi Pohjoismaiden suurin osakevälittäjä ja myös ensimmäinen internetissä toimiva arvopaperivälittäjä Pohjoismaissa. Nordnetin julkistama kirja Sijoittamisen käsikirja: Aloita sijoitusmatkasi vain 45 minuutissa on Nordnetin Helsingin toimistolla toimiva sisältötuottaja Jeremias Makkosen käsialaa.

Sijoittamisen käsikirja äänikirja on suhteellisen lyhyt mutta kattava tietopaketti sijoittamisesta.  Kirja koostuu kahdeksasta luvusta. Ensimmäinen luku, Elämäsi paras päätös, käsittelee sijoittamisesta erilaisia olemassa olevia väitteitä ja avaa näitä. Kappaleessa on muun muassa väite, että sijoittaminen vaatii suuren alkupääoman. Tähän kirjailija Makkonen toteaa, että sijoittamisen voi aloittaa pienellä summalla kuukausittain.

Sijoittamisen käsikirja äänikirja ilmainen esittää kappaleessa 2, Rusinat pullasta vai koko pulla, jossa käydään läpi erilaisia sijoitusvaihtoehtoja joita kirjailija nokkelasti vertaa Netflixin tarjontaan. Sijoitusvaihtoehdot ovat ETF: ät, rahastot ja osakkeet.

Kirjan kolmas luku nimeltään Osakepoiminta on sijoittamisen kuninkuussarja esittää sijoittamisen liittyvät termit ja konseptit. Rahastot – tuottoa ilman turhaa vaivaa on kirjan neljäs kappale. Tässä osassa kirjaa käsitellään rahastoja tarkemmin.

Sijoittamisen käsikirja äänikirja jatkaa luvussa 5, ETF:t – osakkeiden ja rahastojen parhaat puolet yhdessä paketissa, otsikossa jo esitettyä teemaa. Kappaleessa 6 Optimoi verotus sopivalla tilityypillä, käsitellään tarkemmin tilityypin valinta elikkä arvo-osuustilin ja osakesäästötilin eroja.

Kirjan 7 osa on nimeltään: Visio ilman strategiaa on pelkkä illuusio. Siinä nostetaan esiin vision ja strategian tärkeys sijoittamisessa. Kirjan viimeisessä kappaleessa Hyvin suunniteltu on puoliksi vaurastuttu, korostetaan edelleen vision ja strategian tärkeyttä sijoituksessa mutta siinä puhutaan muun muassa myös riskien ottamisesta ja hallinnasta sekä osakkeiden myymisestä oikeaan aikaan.

Tämä on täydellinen kirja kaikille sijoittamista aloittaville!

Kirjailijasta: Jeremias Makkonen

Jeremias Makkonen syntyi vuonna 1997 Suomessa. Hän on suomalainen sijoittamisen asiantuntija sekä kirjailija. Vapaa-ajallaan Makkonen pitää suosittua sijoittamisen keskittyvä blogi. Makkonen työskentelee myös sijoitusten parissa, juuri nyt hän on sisältötuottaja Nordnetin Suomen konttorilla Helsingissä. Makkonen on koulutukseltaan tradenomi sekä sijoituspalvelija. Sijoittamisen käsikirja: Aloita sijoitusmatkasi vain 45 minuutissa vuodelta 2021 on Makkosen esikoiskirjansa.

Makkonen on työskennellyt aiemmin, nuoresta iästään huolimatta, Osuuskunta Blinkissä muun muassa talousjohtajana ja viestintäpäällikkönä. Hän on myös tehnyt työtä Liedon säästöpankissa sekä Mandatumissa. Makkonen on sijoittamisen ohella erittäin kiinnostunut kirjoista ja urheilusta. Makkonen on myös kertonut olevansa erittäin intohimoinen saamaan ihmisiä sijoittamaan. Hän on ollut oiva valinta Sijoittamisen käsikirjan kirjailijaksi.

Kuuntele Ilmaiseksi: