Sensuellit iltasadut Äänikirja

3.3/5

Kirjoittaja: Ilkka Ihamäki & Sami Kuronen

Äänikirja

Johdanto

Radiopersoonat Sami Kuronen ja Ilkka Ihamäki, kutsumanimellä Hovimuusikko Ilkka, kirjoittivat aluin perin äideille suunnatun Sensuellit iltasadut. Kirja sisältää kaksikymmentä kutkuttavaa iltasatua aikuisille. Tarinoista viisi kirjoitti Sami Kuronen ja viisitoista tarinaa on Ilkka ”Hovimuusikko” Ihamäen käsialaa. Sensuellit iltasadut äänikirja lukee omalla sensuellilla äänellään Sami Kuronen.

Tarina myös rakentuu Sami Kurosen ympärillä, kun hän muistelee mökkireissun yhteydessä Matti-setänsä kanssa heidän naisseikkailunsa kautta vuosien. Myös Kyllikki-tädin salaisia suhteitaan pääsee kirjassa esille, kun Sami ja Matti löytää vanhan päiväkirjan. 

Sensuellit iltasadut pohjautuvat Sami Kuroseen lukemiin tarinoihin Suplapalvelussa, nyt vaan kirjakansien välissä mutta vielä suositettavampaa on Sensuellit iltasadut äänikirja ilmainen. Teos julkaistiin vuonna 2020 ja jatko-osa Sensuellit iltasadut 2 vuonna 2021.

Kirjasta: Sensuellit iltasadut

Sensuellit iltasadut on hyvän olon kirja joka, sopii kaikille jotka nauttivat fantasioista ja erotiikasta. Kirja on kirjoitettu runsailla pilkeillä silmäkulmassa. Kaikki tarinat ovat mielikuvituksen tuotetta mutta seassa on myös jonkin verran tositapahtumia. Tarina ei tosin kerro mitä on totta ja mikä ei.

Tarina saa alkunsa siitä, kun Sami lähtee sukunsa omistamalle kesäpaikkaan auttamaan setänsä Mattia mökkiaskareissa. Työntouhussa miehet innostuvat muistelemaan kokemiaan naisten kanssa vietettyjä hetkiä huumorimielellä. Sami löytää yllättäen mökiltä myös Kyllikki-tätinsä päiväkirjan. Vuosikymmenten takaiset muistot paljastavat myös tädissä piileskelevän leikkisän ja villin puolen.

Hehkuvia muistoja on kertynyt niin Kalifornian lämmöstä, Riosta, lavatansseista kuin Ruotsin-laivaltakin. Tarinat ovat leikkisiä ja rohkeita ja täynnä romantiikkaa, rakkautta ja seikkailua.

Kirja julkaistiin vuonna 2020 ja Sensuellit iltasadut äänikirja ilmainen lukee meille Sami Kuronen itse. Sensuellit iltasadut äänikirja sai jatkoa vuonna 2021 kun Sensuellit iltasadut kaksi julkaistiin. Kurosen ja Ihamäen kirjottamassa jatko-osassa Sensuellit iltasadut 2 Sami on hankkinut kesämökin lapsuudenmaisemistaan.

Verevä Sami Kuronen lähtee sinkkuna mökille ja odottaa rauhallista juhannusviettoa kahden tuttavapariskunnan kanssa. Mökille saapuu myös muutamia miellyttäviä yllätysvieraita, jotka saavat ihanaa lisämaustetta aikaan. Lisää maustetta tarinaan tuo mukanaan sähkötöihin hälytetty Reijo naapurista, joka työnsä hoidettuaan innostuu kertomaan muutaman oman sensuellin tarinan lasin äärellä.

Sensuellien iltasatujen takana on hauska tarina. Vuonna 2017 Sami Kuronen aloitti lukemaan Instagramissa lasten iltasatuja livenä. Satuhetkien ajatuksena oli saada perheen pienimmät nukkumaan ennen kuin Toisenlaiset äidit-ohjelma alkaa TV:stä. Sadut saavuttivat nopeasti suosiota eikä aikaakaan ennen, kun Kuroselta alettiin kysyä äidille suunnattujen iltasatujen perään. Tästä ajatuksesta innostuneena Kuronen kirjoitti ja luki muutaman sadun Instagramissa. Myös nämä tarinat saivat suosiota ja näin idea kirjaan syntyi.

Kirjailijoista: Sami Kuronen ja Ilkka ”Hovimuusikko” Ihamäki

Sami Kuronen, syntynyt vuonna 1974 Uudessa kaupungissa, on tuttu mediapersoona. Kuronen aloitti uransa radiotoimittajana jo 15-vuotiaana ja jätti radiotöiden takia lukion kesken.  Kuronen on tuttu radioääni Radio Aallot- kanavasta, Suomipop-kanavasta sekä HitMix-kanavalta. Kuronen on myös tuttu tv-juontaja.  Hän on juontanut lukuisissa televisio-ohjelmissa kuten Suomen Unelmien poikamies, Toisenlaiset äidit ja Stage. Tunnetuin näistä on Temptation Island Suomi.

Sensuellit iltasadut äänikirja on Kurosen ensimmäinen äänitetty kirja. Hän on aiemmin julkaissut kaksi reseptikirjaa Elämäni reseptit vuonna 2019 ja yhdessä veljensä Pasi Kurosen kanssa lasten keittokirjan Junnut kokkaa vuonna 2020.

Ilkka ”Hovimuusikko” Ihamäki syntyi vuonna 1986. Hän on laulaja ja lauluntekijä. Ihamäki on esiintynyt Radio Suomipopin Aamulypsyssä parodioimalla tunnettuja musiikkikappaleita vuodesta 2013 lähtien. Hän myös keikkailee satunnaisesti. Ihamäki tapasi Radio Suomipop- kanavalla juontajan Anni Hautamäki, jonka kanssa hänellä on lapsi. Lapsi on humoristisesti nimetty ”Suomipop-vauvaksi”.

Kuuntele Ilmaiseksi: