Salainen orja Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Anna Ruston & Jacquie Buttriss

Äänikirja

Johdanto

Salainen orja kertoo järkyttävän tositapahtuman perustava tarinan isobritannialaisesta Annasta. Anna on kolmetoista, kun hänen perheensä hylkää hänet. Nuori Anna tutustuu taksikuskiin, joka vie hänet omaan kotiinsa ja vangitsee hänet sinne. Mies on pedofiili ja hän kohdistaa Annaan uskomatonta seksuaalista väkivaltaa. Anna tulee useasti raskaaksi, hän saa monta keskenmenoa mutta synnyttää myös neljä lasta. Lapset viedään häneltä. Yli vuosikymmenen kestäneen kidnappauksen jälkeen Anna onnistuu pakenemaan.

Salainen orja kirja on osanaan Tositarinoita elämästä sarjaa. Tositarinoita elämästä on nimitys, mitä käytetään kirjoista, jotka perustuvat tositarinoihin. Tähän ei lasketa elämänkerrat. Tositarinoita elämästä äänikirja on tässä tapauksessa Laura Hännisen äänittämä. Salainen orja äänikirja ilmainen on kestoltaan vähän alle 12 tuntia.

Kirjasta: Salainen orja

Salainen orja kertoo 15-vuotias Anna Rustonista (nimi on muutettu) joka asui sijaiskodissa. Hän tapaa taksikuskin, joka osoittaa hänelle paljon huomiota. Mies, josta kirjassa käytetään nimeä Malik pyytää Rustonia luokseen teelle. Ruston suostuu ja lähtee miehen matkaan. Malik osoittautuu sadistiseksi pedofiiliksi. Hän lukitsee Rustonin makuuhuoneeseen ja sinne hän jää kolmetoista vuotta.

Salainen orja äänikirja kertoo, että Ruston pääsi pois makuhuoneesta vain harvoin, sen sijaan Malik ohjaa jatkuvasti miehiä makuhuoneeseen, joille hän myi seksiä Rustonin kanssa. Ruston kertoo kokeneensa jatkuvia pahoinpitelyitä ja raiskauksia. Ruston tulee useasti raskaaksi ja saa melkein yhtä usein keskenmenoja johtuen julmasta kohtelusta ja raiskauksista. Ruston synnytti vankeudessa neljä lasta. Lapset Malik möi ihmiskaupassa.

Viimein Ruston pääsee pakenemaan terveysviraston avustuksella. Hän onnistuu sujauttamaan kirjoittamaan avunpyynnökseen, joka johtaa siihen, että viranomaiset saavat hänet ulos talosta. Kaikista huolimatta Ruston ei suostu tekemään miehestä rikosilmoitusta. Ruston pelkää edelleen miestä liikaa uskaltaakseen kohdata hänet edes oikeudessa.

Ruston on elänyt pian 20 vuotta vapaana 16 vuotta vapaana elänyt ja kertoo tarinansa ensimmäistä kertaa. Elämäkerran nimi on Secret Slave (salainen orja). Suomennoksen on tehnyt Timo Korppia. Kirja julkaistiin Suomessa vuonna 2021. Salainen orja äänikirja ilmainen on järkyttävä tarina kidnappauksesta, seksuaalisen väkivallan uhriksi joutumisesta ja siitä selviytymisestä. Salainen orja äänikirja on osa Tositarinoita elämästä sarjaa. Muita suositeltavia Tositarinoita elämästä – teoksia ovat muun muassa Kaksoiselämää ja Kun kukaan ei näe eikä kuule.

Rustonin tarina ei ole ensimmäinen laatuaan. Samankaltaisia kokemuksia on myös itävaltalaisella Natasha Kampuschilla ja Elisabeth Fritzlillä. Kampusch joutui siepatuksi kymmenenvuotiaana ja eli sieppaajansa kellarissa kahdeksan vuotta. Elisabeth Fritzl eli melkein 25 vuotta isänsä hyväksikäyttämänä ja vangitsemana. Hän synnytti isälleen seitsemän lasta.

Kirjailijasta: Anna Ruston ja Jacquie Buttriss

Salainen orja teoksen kirjailijat ovat vaikeita löytää. Anna Rustonin nimi on muutettu ja hänestä tiedetään ainoastaan sen, että hän nykyään elää vapaana ja että hän on nykyisin naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Ruston ei vielä tänäkään päivän halua tehdä rikosilmoitusta tapahtuneesta.

Jacquie Buttriss haamukirjoittaja ammatiltaan. Se tarkoittaa, että hänen kirjailijauransa koostu kirjoista, jotka kertovat jonkun toisen ihmisen tarinaa. Buttriss keskittyy kirjoittamisessaan lähinnä elämäkertoihin ja tosi tarinoihin. Buttriss asuu Iso Britannian Sussexissä. Hänellä on yli kolmenkymmen vuoden kokemus kirjoittamisesta ja hän on julkaissut yli 60 kirjaa, moni hyvin suosittuja. Hänen teoksiaan ovat muun muassa My secret sister ja A daughter’s choice.

Kuuntele Ilmaiseksi: