Ryhmä Hau Äänikirja

4.7/5

Kirjoittaja: Useita tekijöitä

Äänikirja

Johdanto

Ryhmä Hau on kanadalainen lasten animaatio tv-sarja joka tuottaa Nickelodeon yhtiö. Sarja alettiin esittämään Suomessa Ylen kanavalla nimellä Ryhmä Hau. Alkuperäinen englanninkielinen nimi jota myös useasti käytetään sarjasta, on Paw Patrol.  Ylellä ohjelmaa nähtiin osana lapsille suunnattua Pikku kakkonen ohjelmaa.

Ryhmä Hau kertoo koirien muodostamasta pelastuspartiosta sekä heidän johtajastaan Rikusta (Ryder). Koiranpennut ovat poliisikoira Vainu (Chase), palo- ja ensihoitajakoira Samppa (Marshall), lentävä koira Kaja (Skye), kierrätykseen erikoistunut Rekku (Rocky), kaivamiseen ja maansiirtoon erikoistunut pentu Rolle (Rubble) sekä vesipelastaja Toma (Zuma). Pelastuspartio auttaa Jännälahden kaupungin asukkaita.

Suomenkieliset Ryhmä Hau äänikirja on äänittänyt Mairjam Heikkinen. Ryhmä Hau äänikirja ilmainen on kääntänyt suomeksi Tatu Tiihonen. 

Kirjasta: Ryhmä Hau

Ryhmä Hau – Pennut pelastavat vauvamustekalan

Ryhmä Hau äänikirja Pennut pelastavat vauvamustekalan kertoo siitä, kun pennut toimivat meripelastajina. Tarinassa pieni mustekalavauva vahingossa eksyy emostaan, ja penturyhmän hengenpelastajataidot joutuvat kerrakseen koetukselle. Onnistuvatko Zuma ja hänen kaverinsa löytämään emon ja viemään vauvansa hänelle ennen kuin jotain sattuu? Jännittävä Ryhmä hau äänikirja ilmainen on pituudeltaan 9 minuuttia pitkä.

Ryhmä Hau – Pennut pelastavat uimaretken

Ryhmä Hau äänikirja Pennut pelastavat uimaretken kertoo todella lämpimästä päivästä. Kirjassa kaikkia Jännänlahden asukkaat suuntavat altaalle, pakoon paahtavaa hellettä. Perillä altaalla paljastuukin, että kaupungin vesitorni on epäkunnossa. Asukkaat pettyvät, kun pelkäävät että saavat unohtaa uimaretkensä. Pelastuspennut kuitenkin saapuvat paikalle ja yrittävät korjata vesitornin. Onnistuuko neuvokas Rocky ja muut pennut saamaan veden virtaamaan uudestaan? Kyseinen Ryhmä hau äänikirja ilmainen on pituudeltaan 6 minuuttia pitkä.

Ryhmä Hau – Pennut pelastavat juhlat

Ryhmä hau äänikirja Pennut pelastavat juhlat on hauska ja vauhdikas tarina siitä, kun muut pennut päättävät järjestää yllätysjuhlat Chasen syntymäpäivänä. Juuri samana päivänä tuulivoiman turbiini kuitenkin joutuu epäkuntoon ja sen vuoksi koko Jännälahti on ilman sähköä. Onnistuvatko pennut silti järjestämään juhlat ja miten kakun voi valmistaa ilman sähköä? Ja palaako sähkö ajoissa juhlia varten? Ryhmä Hau äänikirja ilmainen on pituudeltaan 7 minuuttia pitkä.

Ryhmä Hau – Pennut pelastavat pitsatornin

Vauhdikas Ryhmä Hau äänikirja Pennut pelastavat pitsatarinan on seikkailutäytteinen kertomus siitä, kun pennut saavat erikoisen pelastustehtävän. Kirjassa Jännänlahden pormestari Pujola apunaan Aleksi Totteri haluavat tehdä maailmanennätystä. Tätä varten kaksikko ovat kehitelleet idean pitsatornista. Heidän on tarkoitus valmistaa maailman korkeimman tornin, jota tehdään pitsasta! Kaksikko tarvitsevat ennätyksen toteuttamiseksi apua Ryhmä haun pennuilta. Varsinkin Skye ja hänen taitonsa lentää on kaksikolle iso apu. Ryhmä Hau äänikirja ilmainen on pituudeltaan 9 minuuttia pitkä.

Kirjailijasta: Nickelodeon

Nickelodeon on lastenohjelmia tuottava ja esittävä kaapelikanava Yhdysvalloista. Heidän pääkonttorinsa sijaitsee New Yorkissa. Nickelodeon näyttää ohjelmiaan kaapeli-, laajakaista-TV- ja satelliittiverkoissa. Heidän ohjelmistossansa on draama-, piirros-, huumori- ja musiikkiohjelmia sekä peliä. Heidän ohjelmistoonsa kuulu muun muassa Ryhmä Hau, Pipsa Possu, Seikkailija Dora ja Avatar. Nickelodeon ohjelmia voi Suomessa katsoa Nick Jr: kaapelin ja verkon kautta. 

Kuuntele Ilmaiseksi: