Rakkautta ja raekuuroja Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Anu Joenpolvi

Äänikirja

Johdanto

Anu Joenpolven kirja Rakkautta ja raekuuroja on suositun kirjan Poutaa ja perunakukkia itsenäinen jatko-osa. Rakkautta ja raekuuroja äänikirja kertoo Marleena nimisestä nuoresta naisesta. Marleena on ilokseen saanut määräaikaisen työn tuotekehittäjänä Haapasen leipomossa. Hänelle alun perin suunniteltu majapaikka mukavassa rivitalossa kärsii vesivahingosta ja Marleena joutuu Rantakylän vanhan ja rapistuneen kyläkoulun asukkaaksi.

Entinen opettajan asunto koulun yläkerrassa ei ole Marleenan mieleen, ja kaiken lisäksi Marleena luulee tuntevansa nuoren miehen joka myös majailee vanhassa kyläkoulussa. Marleenan ex pyörii jatkuvasti kylällä ja kohta on solmuun menneitä suhteita enemmän kuin yksi. Rakkautta ja raekuuroja on Mervi Takatalon äänittämä. Äänikirjan pituus on 6 tuntia ja 49 minuuttia.

Kirjasta: Rakkautta ja raekuuroja

Rakkautta ja raekuuroja äänikirja vie kuuntelijansa takaisin idylliseen Rantakylään ja sen maisemiin. Kirjassa esiintyy kirjasarjan Rantakylän ensimmäisestä osasta Rakkautta ja raekuuroja tuttuja henkilöitä sekä uusia tuttavuuksia. Ihana maalaisromanttinen tarina on täydellinen kirja lukea kesäloman viihteenä.

Rakkautta ja raekuuroja äänikirja ilmainen kuvailee miten Marleena on saanut uuden työn, hänestä tulee Haapasen leipomon uusi tuotekehittäjä, toki kyseessä on määräaikainen työsopimus mutta voi siitä aueta uusi ura jos sikseen käy. Marleenalle luvattiin mukava asunto Rantakylässä sijaitsevasta rivitalosta kunnes paljastuu että asunto on kärsinyt vesivahingosta.

Rantakylän pienestä kunnasta ei löydy Marleenalle muuta asuntoa kun opettajanasunto vanhan kyläkoulun yläkerrasta. Koulun toiminta on lakkautettu yli 20 vuotta sitten mutta talon kaksi opettajan asuntoa on vuokrattavana. Talon toisessa asunnossa asuu kesäravintolan kokkipoika.

Rakkautta ja raekuuroja äänikirja kuvailee miten Marleena muuttaa asuntoon Jussi veljensä avulla. Marleenan elämässä on muuttunut asiat, suhde Markoon on loppunut. Marleena soittaa ystävälleen Elinalle joka on ainut joka ei päivittele hänelle Markon tekemisiä.

Marko on voittanut lotossa ja hänen ostama keltainen urheiluauto tuntuu liikkuvan sinnikkäästi Rantakylän teillä. Marleena ei jaksa miettiä koko Markoa eikä ainakaan päivitellä äidillensä syy miksi suhde Markon päättyi.

Marleena tahtoo aloittaa alusta ja työ leipomossa ystävällisen Sallan johdolla on mukavaa. Sitten Marleena huomaa tuntevansa kokkipojan joka asuu hänen naapurissaan ja kohta on taas suhteet solmussa. Löytääkö Marleena naapurinsa kanssa yhteiset sävelet vai onko koulun pihalla kohta parkissa uusi keltainen urheiluauto?

Rakkautta ja raekuuroja on romanttinen, kesäinen ja lämminhenkinen tarina rakkaudesta ja sen vaikeudesta. Kevyttä luettavaa joka sopii mainiosti hitaaseen päivään auringossa. Huippusuosittu kirjasarja Rantakylä saa jatkoa kolmannen itsenäisen jatko-osan muodossa ensi vuonna.

Kirjailijasta: Anu Joenpolvi

Anu Joenpolvi syntyi 1960-luvun loppupuolella Suomessa. Vaikka hän on aina pitänyt kirjoittamisesta hänen esikoiskirjansa Poutaa ja perunakukkia julkaistiin vuonna 2021. Poutaa ja perunakukkia oli kirjasarjan Rantakylän aloitusosa. Kirjasarjan itsenäinen jatko-osa Rakkautta ja raekuuroja julkaistiin vuonna 2022. Idyllinen maalaisromanttinen kirjasarja on ollut huippusuosittu.

Joenpolvi kuvailee itseänsä maalla asuvaksi duunariksi joka harrastaa muun muassa puutarhahoitoa, kirjoittamista, laulua ja rakastavansa maalaiskomedioita. Maalaiskomediaa ja romantiikkaa näkyvät hyvin selkeästi hänen kirjoissaan.

Kuuntele Ilmaiseksi: