Rakkausshokkihoito Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Henriikka Rönkkönen

Äänikirja

Johdanto

Henriikka Rönkkönen tuli tunnetuksi hänen supersuosituista sinkkuelämästään kertovista kirjoistaan. Rakkausshokkihoito ja muita ex-sinkun oivalluksia on luonnollinen jatkumo näihin kirjoihin. Rakkausshokkihoito äänikirja kertoo parisuhteesta, sen ihanuuksista ja vaikeuksista. Tämä on rakkausshokkihoitoa kaikille sitä tarvitseville. Nyt ex-sinkun elämään on saapunut ihka elävä oikea poikaystävä, 10 vuoden kestäneen sinkkukauden jälkeen.

Ei sekään tunnu olevan ihan helppoa, parisuhteen taajuuksilla soi toki rakkausballadeja mutta joskus myös heavyä mättöä ja joskus kuuluu pelkkää kohinaa. Kirjassa kuvataan myös miten hanifestointi toimii, miten tehdään kumppanille tulikoe ja selvitys siitä mitä ne miehet oikeasti haluavat. Rakkausshokkihoito äänikirja ilmainen lukee Krista Putkonen-Örn. Äänikirjan pituus on 4 tuntia ja 38 minuuttia.

Kirjasta: Rakkausshokkihoito

Rakkausshokkihoito äänikirja on tunnetun kirjailijan ja bloggaajan Henriikka Rönkkösen uusin teos. Nyt puhaltaa ”Suomen tunnetuin sinkun” elämässä uudet tuulet kun hänen elämään on saapunut ihka oikea poikaystävä. Rönkköselle avautuu pitkän kestäneen sinkkukauden jälkeen uusi maailmaa ja sekin vaatii jonkun verran sopeutumista.

Rakkausshokkihoito äänikirja ilmainen kertoo niistä asioista jotka muuttuvat kun löytää uuden kumppanin vähän varttuneena ja miten suhteeseen suhtautuu kun on jo oppinut rakastamaan ja hyväksymään itseänsä. Alkuun kirjailija ilmoittaa ettei usko rakkauteen, sen uskon vei hänen vanhempien riitaisi avioliitto hänen lapsuudessaan.

Vasta kun hän alkoi odottaa ei-mitään, alkoi hänen rakkauselämässä tapahtumaan. Kevään ensimmäisen terassikäynnillä kirjailija kohtaa tulevan poikaystävän, viinilasi kädessä ja ystävä mukana. Terassilla istuu mustiin pukeutunut mies pyytää Rönkköstä pitsalle ja seuraavana päivänä kaksikko menee pitsalle jonka jälkeen he sopivat seuraavista treffeistä kiipeilyn merkeissä. Jo tässä vaiheessa timpuri Etelä-Pohjanmaalta on erittäin mielenkiintoista seuraa.

Rakkausshokkihoito äänikirja kuvailee miten kaksikko menee vielä yhdelle treffeille ennen kun päättyvät kirjailijan kotiin runkkaamaan toisensa edessä ja kaikessa epävarmuudessa ja jännityksessä se on erittäin siisti kokemus molemmille ja heidän suhteensa saa näin mukavana ja rennon alun, missä molemmat ymmärtävät että on ihan ok olla sellainen kun on ja jännittää ja olla epävarma.

Kirjailija on pitkän sinkkukauden aikana selvitellyt miten saa tietää onko treffikumppani oikeasti hyvä tyyppi, tämä selviää muutamalla testillä. Ensimmäinen on pierutesti. Seuraava seksitesti (siitä puhuminen alkuun, ei itse harrastaminen), joka seuraa sukupuolistesti. Sitten seuraa anaalitesti ja kehu mua-testi. Myös ystävätesti on hyvä teettä miehelle ja alkoholitesti. Sitten seuraa harrastustesti ja puhu suoraan-testi ja lopulta haluaisitko tapailla itseäsi-testi. Jos kumppani osaa vastata näihin haluamallasi tavalla, tai edes vähän sinnepäin on sinulla hyvä tyyppi käsittelyssä.

Kirjailijasta: Henriikka Rönkkönen

Henriikka Rönkkönen syntyi vuonna 1983. Hän on Heinolasta kotoisin mutta on jo pitkään asunut Helsingissä. Rönkkönen on kirjailija ja somevaikuttaja. Koulutukseltaan hän on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Hän on myös auktorisoitu seksuaalineuvoja. Opettajantyötä hän ei tee, kirjailijatyö vei hänet mennessään.

Hänen esikoiskirjansa Mielikuvituspoikaystävä on vuodelta 2016. Bikinirajatapaus julkaistiin vuonna 2018. Määmatka tuli vuonna 2020 ja viimeisen kirja Rakkausshokkihoito julkaistiin vuonna 2022. Hänen kirjojaan ovat olleet tosi suosittuja ja Suomessa niitä on myyty yli 200 000 kappaletta.

Kuuntele Ilmaiseksi: