Pipsa Possu Äänikirja

4.3/5

Kaiuttimet: Ursula Salo, Petteri Summanen, Puntti Valtonen & Riitta Havukainen

Äänikirja

Johdanto

Pipsa Possu on brittiläinen animaatiosarja. Sarja kertoo Pipsa Possusta, hänen perheestään ja hänen ystävistään. Pipsa possu (englanniksi Peppa Pig) on Astley Baker Davies tekemä piirrossarja. Astley Baker Davies on itsenäinen animaatiostudio Lontoossa, Englannissa. Studion omistaa perustajat-ohjaajat Neville Astley, Mark Baker sekä Phil Davies. Pipsa possun lisäksi he ovat tehneet muun muassa Remakat ritarit animaatio.

Pipsa Possu animaatio julkaistiin vuonna 2004. Sarjaa on näytetty yli 180 maassa. Pipsa Possu animaatiosarja ja tarinat ovat maailmanlaajuisesti yltynyt suureen suosioon lasten kesken. Pipsa Possu oheistuotteet kuten lelut, vaatteet ynnä muut lapsille suunnatut tuotteet ovat Hasbro kehittämiä. Maailmasta löytyy neljä eri Pipsa Possun aiheista huvipuistoa.

Kirjasta: Pipsa Possu

Pipsa Possu kertoo Pipsasta, hänen pikkuveljestään Jyristä, äitipossusta ja isäpossusta. Lisäksi perheeseen kuuluu mummi- ja ukkipossu. Sarjassa seikkailee myös Pipsan ystäviä muun muassa Lotta Lammas ja Emilia Elefantti sekä opettaja Rouva Gaselli. Jyrin Herra Dinosaurus pehmolelu on usein mukana matkassa. Pipsa Possu tykkää koulusta, leikkimisestä ja kuralätäköistä. Pipsa possu äänikirja ilmainen on useammin lyhyt ja hauska, pienille lapsille soveltuva tarina.

Pipsa ja unen lähtölaskenta äänikirja ilmainen on iltasatu kirja pienille Pipsa Possu ihailijoille, jotka ei haluavat mennä nukkumaan. Tarinassa Pipsa ja Jyriä eivät ole väsyneitä, vaikka on jo nukkumaanmeno aika. Mummi- ja Ukkipossu ehdottavat lapsille, että he leikkisivät unen lähtölaskentaleikkejä, jotta uni tulisi paremmin. Pipsa, Jyri, Mummi- ja Ukkipossu laskevat erilaisia asioita. Tämä Pipsa Possu äänikirja ilmainen on äänittänyt Ursula Salo, Petteri Summanen, Puntti Valtonen ja Riitta Havukainen. Pituudeltaan satu on alle 10 minuuttia pitkä.

Pipsa ja parhaat synttärikemut äänikirja on alle 10 minuuttia pitkä tarina. Hulvaton tarina kertoo Hanna Hiiren synttärijuhlista, jotka ovat hauskimmat juhlat ikinä. Kirjassa Pipsa Possu ja hänen kavereitansa saavat kutsun Hanna Hiiren juhliin, jota pidetään Juustomaailmassa. Juustomaailmassa ihan kaikki on tehty juustosta. Juhlista tulevat ikimuistoiset. Tämä Pipsa Possu äänikirja lukee Petteri Summanen, Riitta Havukainen, Puntti Valtonen sekä Ursula Salo.

Pipsa Possu – Superpipsa äänikirja on Riitta Havukaisen, Puntti Valtosen, Petteri Summasen ja Ursula Salon äänittämä tarina. Tarinassa Pipsa Possu pohtii mitä hänestä voisi tulla isona. Tarina saa alkuunsa, kun koulun opettaja Rouva Gaselli kysyy lapsilta mitä toiveammatteja heillä on. Pipsa ei osaa vastata kysymykseen, jota hän alkaa selvittelemään mitä eri ammateissa tehdään. Pipsa kyselee muun muassa isältä, äidiltä ja neiti Kanilta minkälaiset heidän työnsä on. Tämä Pipsa Possu äänikirja on hauska kirja eri ammateista. Kirjan pituus on noin 9 minuuttia.

Kuuntele Ilmaiseksi: