Panoksena sydän Äänikirja

3.7/5

Kirjoittaja: Simona Ahrnstedt

Äänikirja

Johdanto

Ruotsalaisen Simona Ahrnstedtin kirjoittama romaani Panoksena sydän on moderni, sähäkkä ja älykäs rakkaustarina Dessiestä ja Samista. Panoksena sydän äänikirja kertoo että Dessie on entinen eliittisotilas, nykyään arvostettu turvallisuusasiantuntija kun Sam taas on menestynyt hotelliketjun omistaja. Kun Samia ja hänen läheisisään tappouhataan Sam haluaa henkivartijan. Dessie saapuu paikalle ja molempien maailma pysähtyy hetkeksi, 15 vuotta sitten Sam ja Dessie olivat syvästi rakastuneita.

Heidän suhteensa sai traumaattisen lopun, eikä he ovat nähneet toisiansa sen kohtalokkaan illan jälkeen. Nyt heidän tulisi työskennellä yhdessä.  Panoksena sydän äänikirja ilmainen on Jenni Sainion äänittämä. Äänikirjan pituus on 13 tuntia ja 56 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Virpi Vainikainen.

Kirjasta: Panoksena sydän

Viihdyttävän moderni rakkaustarina Panoksena sydän äänikirja kertoo kahden ihmisen välisestä yhteydestä ja rakkaudesta jonka aikoinaan sotki ennakkoluulot, rasismi ja luokkaerot. Desirée “Dessie” Dicksonin perhe ovat Ruotsin ylempää keskiluokkaa ja he edustavat hyvin korkeaa statusta yhteiskunnassa. San Amini puolestaan saapui Ruotsiin Iranista äitinsä kanssa pienenä, ja varttui köyhissä oloissa.

Panoksena sydän äänikirja ilmainen kuvaa miten pari olivat syvästi rakastuneita toisiinsa nuoruudessaan. Yksi kohtalokas ilta kuitenkin erotti heitä lopullisesti eivätkä nuoret rakastavaiset päässeet koskaan selvittämään väliänsä tai tapahtunutta.

Nyt on kulunut viisitoista vuotta. Dessie on toiminut eliittisotilaana mutta toimii nyt turvallisuuden asiantuntijana ja operaattorina Tom Lexingtonin yrityksessä. San puolestaan on omalla työllään tullut hyvin varakkaaksi ja omistaa nykyään hotelli-imperiumin. Häntä kohtaan ja hänen läheisiin on kohdistettu uhkauksia ja Sam kääntyy Lexingtonin puoleen saadakseen henkivartijaa.

Panoksena sydän äänikirja kuvaa miten Sam yllättyy kun Lexington lähettää hänen hotellilleen Dessien. Nyt sekä Dessien että Samin tilanne on erilainen, molemmat ovat sitoutuneita työhönsä sekä menestyneitä. Heitä yhdistää myös hankalia kokemuksia sekä työ että yksityiselämässä.

Heidän tapaamisensa ajaa molemmat tilanteeseen jotta he eivät kovin hyvin osaa käsitellä eikä aikaakaan ennen kuin molemman puolinen kiinnostus toista kohtaan herää uudestaan eloon. Mutta voiko Sam, tai hänen äitinsä, tosiaan päästä yli miten heidän suhteensa päättyi nuorena? Voiko Sam unohtaa ajatuksensa kostosta ja rakastua uudestaan Dessien?

Voiko Dessie, joka on työssään sekä yksityiselämässään, kovettanut itseänsä kylmäksi ja välinpitämättömäksi vihdoinkin lopettaa sisäistä kamppailuansa ja antautua rakkaudelle ja Samille? Kaunis, hankala ja esteitä täynnä oleva tarina on ajassa oleva, sähäkkä ja viihdyttävä rakkaustarina kahdesta toiselleen tarkoitetusta ihmisestä yrittävät löytää yhteisen sävelen, sekä unohtaa ja antaa anteeksi.

Kirjailijasta: Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedtin syntyi vuonna 1967 Prahassa. Vuosi myöhemmin hän saapui vanhempiensa kanssa Ruotsiin venäläisiä tankkeja pakoon. Hän on opiskellut psykologiaa Uppsalan yliopistolla ja hän valmistui kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Hän teki vuosia työtä kliinisenä psykologina ennen kuin hän siirtyi kirjoittamiseen. Kirjoittaminen oli aina ollut Ahrnstedtin unelma ja hän toteutti unelmiensa ja kirjoitti esikoisteoksensa Överenskommeleser vuonna 2010.

Tämän jälkeen hän on kirjoittanut useampia kirjoja josta moni on ollut suurmenestyksiä. Hänen kirjojaan myydään 23 maassa ja pelkästään Ruotsissa hänen kirjojaan on myyty noin miljoona kappaletta. Hänen kirjoissaan esiintyy vahvoja ja itsenäisiä naisia. Ahrnstedt on myös opiskellut elokuva-alaa ja lakia. Hän asuu Tukholmassa kahden lapsensa kanssa.

Kuuntele Ilmaiseksi: