Paholainen vuoteessani Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Carolyn Woods

Äänikirja

Johdanto

Tositapahtumiin perustuva true crime kirja Paholainen vuoteessani vuodelta 2021 kertoo kirjailijan omista kokemuksistaan valtavasta petoksesta rakkauden nimessä. Carolyn Woods tapasi hurmaavan miehen, rikkaan pankkiirin, joka paljastui lopuksi yhdeksi Britannian etsityimmäksi sarjahuijariksi. Woods menetti suhteessa ensin sydämensä miehelle joka oli kaikkea muuta, kun mitä hän antoi ymmärtää olevansa, ja sitten Woods menetti kotinsa, omaisuutensa, hallinnan omasta elämästään ja loppuvaiheessa myös mielenterveytensä. Sitten hänelle paljastuu, ettei hän ole ainoa nainen joka on joutunut saman miehen kohtalokkaaseen käsittelyyn.

Paholainen vuoteessani äänikirja on Anni Tanin äänittämä. Käännöksen on tehnyt puolestaan Sirpa Saari. Paholainen vuoteessani äänikirja ilmainen on pituudeltaan 11 tuntia ja 49 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Paholainen vuoteessani

Paholainen vuoteessaan kirjailija Carolyn Woods kertoo kirjassaan avoimesti, miten hän joutui huijatuksi ja manipuloitavaksi yhden Britannian etsityimmistä rikollisen toimesta.

Vuonna 2012 Tetburyn nimisessä pikkukaupungissa Woods on juuri tekemässä kotiinlähtöä työpaikastaan vaatekaupan myyjänä, kun kauppaan astuu sisälle mies joka kertoo olevansa Mark Conway. Tästä alkaa Woodsin elämän haastavin aika, mutta siitä hän ei tiedä vielä mitään. Paholainen vuoteessani äänikirja kertoo Woodsin juuri muuttaneen uuteen kaupunkiin ja vaihtaneen alaa. Hänen takanaan on raskaita vuosi.

Woods oli eronnut, menettänyt vanhempiansa sekä ollut työttömänä. Nyt oli kuitenkin parempi vaihe ja Woods koki olevana onnellinen. Woods ei etsinyt uutta suhdetta. Mark Conway herätti kuitenkin Woodsissa kiinnostusta ja he päättivät käydä treffeillä.

Paholainen vuoteessani äänikirja ilmainen kertoo, että pari alkoi nopeasti tapailla. Conway hurmasi Woodin olemalla älykäs, komea ja määrätietoinen. Conway kertoi Woodsille olevansa muun muassa salainen agentti ja bisnesmies ja että hänen työnsä pankkiirina oli pelkkä peitetehtävä. Pariskunnan suhde eteni vauhdilla. Kohta Woods huomasi suunnittelevansa häitä.

Paholainen vuoteessani äänikirja kertoo, että Woodsin ystävät alkoivat varoitella Woodsia, kun Conway ei pitänyt lupauksiaan mutta Woods ei voinut epäillä suhdettaan ja eristyi ystäviltään. Sen sijaan Woods lainasi Conwaylle suuria rahasummia. Rakastavaisten tapaamiset vähensivät jatkuvasti. Conway selitti Woodsille olevansa työmatkoilla. Mies rupesi myös selittämään mitä uskomattomampia tarinoita hänen menoistaan.

Sitten Woods saa tietää, että mies on todellisuudessa Mark Acklom, mies joka on tehnyt suuren määrän petoksia 16-vuotiaasta lähtien. Hän toimi usealla eri salanimellä ja oli myös naimisissa. Sekä tiedustelupalvelu että poliisi on jahdannut Acklom ja hänen vaimonsa jo vuosia. Tästä alkaa kuuden vuoden taistelu jonka jälkeen Woods onnistuu saamaan Acklomin oikeuteen.

Kirjailijasta: Carolyn Woods

Carolyn Woods syntyi vuonna 1958 Britanniassa. Hän on kirjailija. Hänen esikoiskirjansa on nimeltään Paholainen vuoteessani missä Woods kertoo oman elämäntarinansa. Kirja julkaistiin vuonna 2021. Woods on toiminut sekä lääkealalla että myyjänä. Kirjassaan Woods kertoi menettäneensä koko omaisuutensa ja kotinsa miehelle joka eli salanimellä.

Kuuntele Ilmaiseksi: