Naiset karkuteillä Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Sheila O’ Flanagan

Äänikirja

Johdanto

Naiset karkuteillä on bestseller kirjailijan Sheila O`Flanaganin kirjoittama hyvän olon romaani kahden naisen matkasta, ystävyydestä ja niistä yllätyksiä mitä elämä voi järjestää. Naiset karkuteillä äänikirja kuvaa Deiran ja Gracen, kaksi entuudestaan toisilleen vieraita naista, matkaa autolla läpi Ranska. Matkan aikana naiset käyvät läpi elämänsä kipukohtia ja suuntaavat kohti uusia mahdollisuuksia.

Matkan varrella he huomaavat, että omia kipukohtia ja menneisyyden painavat salaisuudet on helpompaa jakaa ja käsitellä vieraan kanssa ja tämän tehdessään naiset auttavat tosiaan pääsemään yli sekä surua että pettymystä ja vihaa. Naiset karkuteillä äänikirja ilmainen on Hannamaija Nikanderin äänittämä. Äänikirjan pituus on 13 tuntia ja 28 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Päivi Paju.

Kirjasta: Naiset karkuteillä

Naiset karkuteillä äänikirja kertoo kahdesta toisilleen tuntemattomasta naisesta, Deirasta ja Gracesta, jotka sattumalta kohtaavat toisiinsa keskellä lomamatkaa. Lomamatkaa, joiden molempien aluin perin oli tarkoitus tehdä miehensä kanssa. Naisten kohtaamisen jälkeen he päättävät jatkaa matkaa yhdessä. Heidän matkastaan tulee yllätyksellinen ja koskettava matka, joka muuttaa naisten loppuelämän suunnan.

Naiset karkuteillä äänikirja ilmainen kertoo Deiran olevan 38-vuotias juuri eronnut nainen. Deiran mies Gavin jätti Deiran nuoremman naisen takia. Petetty Deira päättää lähteä yksin lomamatkalle, jota Deira ja Gavin oli kuukausia aiemmin suunnitelleet.

Deira ei olisi koskaan voinut kuvitellakaan lähtevänsä yksin lomamatkalle eikä ainakaan, että hän ikimaailmassa varastaisi auton mutta tällä matkalla kaikki on mahdollista ja eihän hänellä ollut käynyt mielessäkään, että hänestä tulisi sinkku enää ikinä. Deira tajuaa, että nyt hän voi, ja pitääkin rikkoa kaikki ne säännöt jonka mukaan hän on elämänsä elänyt.

Gracie sen sijaan on 50-vuotias tuore leski. Gracien aviomies kirjallisuuden professorina toiminut Ken on juuri tehnyt itsemurhan ALS diagnoosin saatuaan. Ennen kuolemansa Ken oli järjestänyt Gracielle aarrejahdin, jonka kirjalliset vihjeet löytyivät Kenin kuoleman jälkeen Gracien tietokoneelta.

Gracie, joka on surun murtamana mutta samalla kiukkuinen tuntuu joutuvansa suorittamaan Kenin tekemä aarrejahti ja näin ollen myös Gracie on yksin lomamatkallaan. Gracie seuraa kiltisti kaikki Kenin kirjoittamat ohjeet, kuten hän on aina tehnyt ja ehkä hän voisi aarrejahdissa lopussa antaa Kenille anteeksi ja jatkaa elämänsä eteenpäin.

Naiset karkuteillä äänikirja kuvaa miten Gracie ja Deira päättävät yhdessä, että he ratkaisevat Kenin vihjeet ja vievät aarrejahtiin loppuun. Jahti paljastuu yllätykselliseksi reitiksi, jonka varrella naiset tutustuvat tosiinsa ja kertovat toisilleen elämänsä vaikeista vaiheista. Ja he molemmat ymmärtävät, että totuutta ei pääse karkuun, se on kohdattava.

Kirjailijasta: Sheila O´Flanagan

Sheila O’Flanagan syntyi vuonna 1958 Irlannissa.  O´Flanagan on tunnettu ja palkittu kirjailija. Hän on toiminut muun muassa toimittaja mutta nykyään hän on täysipäiväinen kirjailija. Hänen esikoiskirjansa Bad behaviour julkaistiin Irlannissa vuonna 2007.O´Flanagan on uransa aikana kirjoittanut yli 30 romaania, jotka on maailmanlaajuisesti myyty yli 7,5 miljoonaa kappaletta ja moni hänen kirjoistaan on kiivennyt bestsellerlistoilla ympäri maailmaa. O´Flanaganilla on oma laaja ja innostunut fanikunta.

O´Flanagan on kertonut kirjoittavansa mieluiten viihdettä naisista, jotka vaikeasta tilanteestaan huolimatta löytävät oman vahvuutensa ja pystyvät sen kautta taistelemaan. Hän on myös kertonut rakastavansa sulkapalloa ja hän tukee erityisemmin nuorten luovuutta. O´Flanagan asuu nykyään Dublinissa, Irlannissa miehensä kanssa.

Kuuntele Ilmaiseksi: