Myöhemmin Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Stephen King

Äänikirja

Johdanto

Myöhemmin on hyytyvä, mielenkiintoinen ja jännittävä tarina pojasta joka näkee kuolleita. Myöhemmin äänikirja on Stephen Kingin kirjoittama. Jamie on pieni poika joka jakaa yksihuoltajaäitinsä kanssa salaisuuden. Jamie nimittäin kommunikoi kuolleiden kanssa, ja kuolleet eivät valehtele. Tämän vuoksi Jamien kyky on erittäin hyödyllinen jopa, vaikka se saattaa hänet myös hengenvaaraan.

Jamien äidin ystävä on poliisi ja kun hän pyytää apua selvittämään hyvin räjähdysherkän rikoksen Jamie tajuaa että hänen kyky on kallis, sillä on hintansa. Murhaaja on kostonhimoinen vielä haudassakin. Myöhemmin äänikirja ilmainen on äänittänyt Toni Kamula. Kirjan on suomentanut Ilkka Rekiaro ja äänikirjan pituus on 8 tuntia ja 8 minuuttia pitkä. 

Kirjasta: Myöhemmin

Myöhemmin äänikirja kertoo pojasta nimeltään Jamie Conklin, hänellä on kyky sekä nähdä että jutella kuolleiden kanssa. Kuolleet eivät pysty valehtelemaan, kaiken minkä he sanovat ovat täysin totta. Kaikki vainajat jotka Jamie näkee viipyvät vain hetken, he ovat juuri kuolleet ja hetken päästä he hiipuvat hiljaa pois Jamien näköpiiristä.

Myöhemmin äänikirja ilmainen kuvailee miten Jamie asuu kahdestaan äitinsä kanssa joka on kirjallisuusagentti. Koska äiti on hieman naiivi on hän menettänyt kaikki hänen rahansa yhteen huijaukseen ja nyt Jamie ja äiti joutuvat luopumaan autosta, muuttamaan halvempaan asuntoon ja Jamie joutuu käymään kunnallista koulua. Sen lisäksi kaikki ylellisyydet mihin kaksikko ovat tottuneet jäävät uuden elämäntilanteen takia pois. Tästä tilanteesta johtuen Jamien äiti on alkanut juomaan runsaasti. Tällä hetkellä Jamien ja äidin elämä koettelee heitä molempia.

Alkuun tuntuu siltä että Myöhemmin on kasvukertomus tavallisesta pojasta mutta pian huomaa että kyseessä on ainutlaatuinen tiivistunnelmallinen kauhutarina.

Myöhemmin äänikirja kuvailee kuinka Jamien äidin poliisina työskentelevä poliisi kaipaa apua hankalan tapauksen kanssa. Koska Jamie haluaa auttaa äitiään hän lupautuu keskustelemaan juuri kuolleen miehen kanssa, mies oli sarjamurhaaja joka janoa kostoa vielä haudassakin. Jamie ymmärtää että hänen kyvyillään on iso hinta. Jamie sotkeutuu massamurhaajaan suunnitelmiin ja hän joutuu kohtaamaan myös omia demoniaan.

Jamie pelkää että mies alkaa vainoamaan ja kummittelemaan hänellä loppuelämäksi ellei hän auta miestä. Mitä jos murhaaja ei jätä minua rauhaan, ei edes silloin kun kuolen vaan on minua vastassa tuonpuoleisessa? Jamie miettii ja pelkää.

Myöhemmin on yllättävän lyhyt kirja ollakseen Kingin kirjoittama mutta sen sisältö on sekä monisyinen että tiivis, ja pelottava! Aivan kuten kunnon kauhukirjan pitääkin olla.

Kirjailijasta: Stephen King

Stephen King syntyi Yhdysvalloissa vuonna 1947. Hän on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista, joka sanotaan olevan suurin tarinankertoja amerikkalaisen nykykirjallisuudessa. King on monipuolinen kirjailija joka on vastaanottanut suuria palkintoja elämäntyöstään ja erilaisia kirjallisuuspalkintoja, vuonna 2018 hän vastaanotti muun muassa American PENin sananvapauspalkinnon. King on erityisen tunnettu kauhukirjoistaan jonka pohjilta on tehty lukuisia tunnettuja kauhuelokuvia ja tv-sarjoja. Kingiä sanotaan myös ”Kauhun isäksi”.

King debytoi kirjailijana vuonna 1974 kirjalla Carrie. Nykyään hän on kirjoittanut yli 60 romaania, josta jokainen on ollut suurmenestys. Kingin vaimo Tabitha King ja heidän kaksi poikaa Owen ja Joe ovat myös kirjailijoita. Perhe asuu Mainessa, Yhdysvalloissa.

Kuuntele Ilmaiseksi: