Mirandan suuri virhe Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Jill Mansell

Äänikirja

Johdanto

Kepeän kupliva Cornwallin kirjasarjan itsenäinen osa Mirandan suuri virhe on luonnollisesti myös suositun kirjailijan Jill Mansellin kirjoittama kirja Mirandasta jolla on surkea historia miesten kanssa ja jonka suurin virhe on luottaa ja rakastua jokaiseen mieheen joka häntä kiinnostaa. Mirandan suuri virhe äänikirja kertoo miten Mirandan kohteena tällä kertaa on Greg.

Greg joka on toki hurmaava ja vaikuttaa sekä fiksulta, jännittävältä ja mahtavalta kunnes Miranda saa kuulla huhun hänestä joka saa hänen sydämensä särkemään. Nyt miestä pitää näpäyttää ja sitten taas jäädä odottamaan itä oikeaa, vai?  Mirandan suuri virhe äänikirja ilmainen on Anniina Piiparisen äänittämä. Kirjan on suomentanut Pirjo Ruti. Äänikirjan pituus on 13 tuntia ja 43 minuutti.

Kirjasta: Mirandan suuri virhe

Mirandan suuri virhe äänikirja kertoo nuoresta naisesta Mirandasta. Miranda työskentelee apulaisena kukoistavassa kampaamossa joka omistaa heteromies. Miranda asuu vuokralla vanhemman rouvan luona, Florence ja ruokatunnilla Mirandalla on tapana viedä ruokaa kodittomalle miehelle joka aina istuu samassa kadunkulmassa. Florence sanoo aina Mirandalle että hän on pehmo, mutta ehkä enemmän kuvaava on naiivi. Miranda on naiivi ja hyvällä sydämellä varustettu kaunis nainen.

Mirandan suuri virhe äänikirja ilmainen kuvaa miten Miranda etsii ja toivoo löytävänsä rakkautta. Sen myötä ja sen takia hän joutuu usein kiperäisiin tilanteisiin ja tahtoo uskoa miehiin, yhtä usein hän joutuu pettymään. Hänen historiansa rakkauden rintamalla on surkea. Mutta tällä kertaa Miranda mahdollisesti löytää rakkauden aivan kulman takana, odottamattomasti.

Miranda tapaa Gregin. Greg on ihana ja hurmaava mies. Mirandasta tuntuu, kuten hänestä tuntuu joka miehen kohdalla alussa, että hän voisi olla se oikea. Hän on komea, fiksu, jännittävä… siis kerrakseen mahtava mies. Alkuun Gregin ja Mirandan rakkaustarina on kuin suoraan sadusta, romanttinen ja kiihkeä.

Mirandan suuri virhe äänikirja kertoo miten Miranda saa kuulla Cloesta. Cloe on, tai oli (miten sen nyt ottaa) Gregin vaimo jonka Greg jätti välittömästi kuullen vaimonsa olevan raskaana. Mirandan sydän särkyy ja hän jättää Gregin. Yhdessä hänen ystäviensä kanssa hän alkaa etsimään omalla elämälleen uutta suuntaa, mutta ensin hän opettaa Gregille läksyn.

Mutta minkä suunnan Miranda sitten valitsee. Miranda kulkee sattumasta sattumaan etsien elämälleen syvempää tarkoitusta ja sen todellisen rakkauden jonka olemassaoloa Miranda uskoo. Kaikkea erikummallista sattuu ja tapahtuu Mirandalle ennen kun lopulla tulee vastaan, se oikea mies siis, vai tuleeko se ollenkaan?

Mirandan suuri virhe on täydellisen hauska ja raikas kertomus naisesta ja sen halusta rakastua.

Kirjailijasta: Jill Mansell

Jill Mansell syntyi vuonna 1958 Isossa-Britanniassa. Hän asuu edelleen Bristolissa. Mansell on tunnettu kirjailija joka kirjoittaa täyspäiväisesti jo vuosia.  Hän on yksi maan menestyneimmistä naiskirjailijoista 2000-luvulla. Hänen kirjojaan on myyty jopa yli 13 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Hänen monesta kirjoistaan viisi on suomennettu, nämä ovat kirjat Kaikki alkoi salaisuudesta, Ehkä tällä kertaa ja Kolme ihanaa asiaa sinusta, Mirandan suuri virhe sekä Ja sitten tulit takaisin.

Mansellin kirjojaan on kiitelty lämpimästä mutta humoristisesta tyylistään. Hänen kirjojaan käsittelevät ihmissuhteita ja vaikeitakin aiheita. Hänen tyylinsä kirjoittaa on hyvin yllätyksellinen, ja aina herkullisilla käänteillä. Mansellin suomennetut romaanit ovat osaa kirjasarjaa nimeltään Kepeän kupliva Cornwall vaikka kirjat ovat itsenäisiä tarinoita.

Kuuntele Ilmaiseksi: