Minä tapan sinut Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Shahrazad Shahrazad

Äänikirja

Johdanto

Minä tapan sinut – tosi tarina pakkoavioliitosta on Shahrazad Shahrazad nimisen naisen oman elämän kertomus. Shahrazad oli ainoastaan 16-vuotias, kun hänen perheensä pakotti hänet naimisiin serkkunsa kanssa, perheen velkojen maksamiseksi. Naimisiinmenon jälkeen aviopari muutti Ruotsiin missä nainen lukitaan asuntoon lastensa kanssa. Asunnossa Shahrazad tulee raiskatuksi ja hänet kohdellaan hyvin väkivaltaisesti.

Kun hänen lapsena ovat vanhempia hän onnistuu hankkimaan työn ja tuolloin myös toive herää, että hän voisi elää vapaudessa. Hankalan kamppailun jälkeen Shahrazad onnistuu pakenemaan lastensa kanssa. Tänä päivänä hänellä on suojattu henkilöllisyys ja asuu salaisessa ositteessa Ruotsissa. Minä tapan sinut äänikirja on äänittänyt Maria Jyrkäs ja kirjan on suomentanut Timo Korppi. Äänikirjan pituus on 5 tuntia ja 29 minuuttia.

Kirjasta: Minä tapan sinut

Minä tapan sinut – tosi tarina pakkoavioliitosta on osa kirjasarjaa nimeltään Tositarinoita elämästä ja kertoo nimiensä mukaisesti nuoren tytön sekä hänen vanhemman serkkunsa pakkoavioliitosta joka oli kirjan päähenkilölle, naiselle, suuri virhe ja painajaisen alku.

Minä tapan sinut äänikirja esittää kammottavan tarinan joka alkaa, kun Shahrazad Shahrazad on pelkästään 10 vuotta vanha. Hän elää perheensä kanssa Arabian maissa ja hänet pakotetaan avioliittoon hänen paljon vanhemman serkkunsa kanssa, jotta hänen isänsä velka serkulle saadaan näin kuitattua. Shahrazad Shahrazad tulee nopeasti raskaaksi ja jonkun aikaa häiden jälkeen mies päättää, että perhe muuttaa Ruotsiin.

Minä tapan sinut äänikirja ilmainen kuvailee miten elämä Ruotsissa osoittautuu vielä hirveämmäksi kuin kotimaassa. Ruotsissa Shahrazad Shahrazad lukitaan lastensa kanssa pieneen asuntoon ja toimii miehensä orjana. Mies on mustasukkainen ja vainoharhainen. Hän kertoo vaimoilleen mitä hän tälle tekisi, jos hän toimisi väärin. Mies kuulemaa viiltäisi vaimoansa kuten lammasta ja pyyhkäisisi lattiaa hänen kuolleella ruumiilla.

Painajainen jatkuu vuosia ja lopulta Shahrazad Shahrazad alkaa unelmoimaan aviomiehensä kuolemasta, jotta hän voisi elää vapaammin. Hän alkaa myös pienillä eleillä vastustamaan miestään muun muassa liikkua ikkunan ja ulko-oven edessä, vaikka se on miehen sanojensa mukaan kiellettyä. Pikkuhiljaa Shahrazad Shahrazad alkaa vastustamaan miestään enemmän. Hän ei suostu seksiin ja menee väliin, kun mies lyös heidän lapsiaan Minä tapan sinut äänikirja kertoo. 

Ajatus miehen jättämisestä herää, kun mies pakottaa vaimonsa ja tyttärensä nukkumaan pienessä ja kylmässä varastossa rangaistukseksi. Siitä alkaa pitkä ja raskas tie mutta lopulta Shahrazad Shahrazad onnistuu lähtemään lastensa kanssa pakoon.

Vaikean taistelun jälkeen hänelle myönnetään lastensa yksinhuoltajuus ja sieltä paranemisen tie voi alkaa. Shahrazad Shahrazad elää edelleen piilossa mutta on nyt onnellinen jopa ajokorin omaava nainen.

Kirjailijasta: Shahrazad Shahrazad

Shahrazad Shahrazad on tekaistu salanimi. Kirjan kirjailija elää jossain päin Ruotsia ja hänellä on suojattu henkilöllisyys ja salainen osoite.

Kuuntele Ilmaiseksi: