Menesty Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Antti Tuisku

Äänikirja

Johdanto

Menesty! Näin löydät itsesi ja voit hyvin on artistin Antti Tuiskun kirjoittama ja äänittämä kirja omasta elämästään ja sisäisestä matkastaan hyvinvointiin ja menestykseen. Menesty äänikirja on hieman alle 7 ja puoli tuntia pitkä. Kirjassa Tusiku, Suomen yksi tunnetuimmista poptähdistä, kertoo omasta elämästään ja miten hän on oppinut tunnistamaan omia voimavarojaan ja miten hän on itse harjoitellut itsetuntemusta ja miten hän huolehtii omasta hyvinvoinnistaan.

Kirjassa on sisältää myös konkreettisia neuvoja, miten lukija voi tehdä samoin. Löytämällä itseään oma hyvinvointi kohenee. Tuiskun on kirjaa varten haastatellut hyvinvointiin ja erimuotoisiin liikuntalajeihin erikoistuneita spesialisteja, hänen kanssaan työskennelleet kollegoitansa ja ystäviään. Menesty äänikirja ilmainen julkaistiin vuonna 2021.

Kirjasta: Menesty

Menesty äänikirja ilmainen esipuheessa Tuisku avaa kuinka tämä teos sai alkunsa liikunta-alan ammattitutkinnon myötä hänen valmistelemastaan ja pitämästään luennosta. Epävakaa maailmantilanne sai Tuiskun palamaan monesti pitämäänsä luennon sisältöön ja sisällön merkitykseen. Lopulta luennon pohjasta rakentui Menesty! Näin löydät itsesi ja voit hyvin kirja.

Kirjaa varten Tuisku haastatteli valmentajiaan, fysioterapian ja biomekaniikan spesialistia Viivi Kettukangasta, Moriz Wikströmiä Hintsa Performancen valmentaja, Levi Wellness Clubin salin valmentaja ja omistajaa sekä Tuiskun pitkäaikainen ystäväänsä Laura Peippoa, tanssiopettajaansa sekä koreografiaan Reija Wärettä, ystäväänsä ja huippuhiihtäjää Krista Pärmäkoskea, sekä yli vuosikymmenen hänen kanssaan työtä tehneen terapeuttiaan.

Menesty äänikirja on jaettu monen eri osiin. Osissa tutkitaan ja mietitään asioita eri kantilta. Kirjan osat ovat nimetty sen mukaan mitä kirjassa käsitellään. Kirja alkaa esipuheella jonka jälkeen seuraa identiteetti ja itsensä tunteminen. Tämän jälkeen kirjaa jatkuu osalla nimetty itsetuntemus työryhmässä ja johtamisessa ja sitä seuraa itsetuntemus osana uuden luomista.

Kirjassa käsitellään myös asioita kuten Tuiskun mukavuusalueet, missä hänen taikansa oikein tapahtuu, kuinka fyysisesti itsensä haastaminen voi toimia osana itsetuntemusta ja kuinka pääpisteenä on oma mieli. Kirja loppuu osalla jälkisanat. Haastatteluosioiden välissä Tuisku esittää omia pohdintoja, kunnes hän taas palaa haastatteluihin.

Menesty äänikirja on rehellinen ja pohdiskeleva teos. Kirja on helposti lähestyvä ja sen kuunteleminen on nautinnollista. Menesty! Näin löydät itsesi ja voit hyvin sisältää niin uusia, kun ennestään tiedossa olevia asioita riippuen siitä kuinka tuttu henkilö Tuisku on lukijalle. Lisää kiinnostavuutta tuovat kirjassa haastatellut ihmiset ja heidän näkemyksensä asioista. Vaikka kirja onkin enemmän elämänkerta, kun tietokirja antaa se lukijalle joka tapauksessa pohdittavia asioita ja herättää ajatuksia siitä miten oman elämänsä elää.

Kirjailijasta: Antti Tuisku

Antti Tuiskun syntyi vuonna 1984 Rovaniemellä. Tuisku on suomalainen musiikkiartisti. Hänen uransa alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta. Tämän jälkeen Tuiskusta on tullut 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2015 Tuisku julkaisi En kommentoi -albumin. Musiikki tällä albumilla oli hyvin erilainen kuin aiemmilla albumeilla. En kommentoi albumista tuli suomalaisen popmusiikin klassikon. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi supersuositun elämäkerran nimeltään Antti Tapani.

Tuisku jäi tauolle musiikkialalta ja aloitti opinnot Varalan Urheiluopistossa. Keväällä 2020 hän palasi musiikkimaailmaan julkaistulla Valittu kansa -levyllä.  Tämäkin albumi nousi listojen kärkeen. Tuisku on myös suosittu luennoitsija ja puhuja. Hän puhuu hyvinvoinnista, menestyksestä ja itsetunnosta ja tietämyksestä. Tuisku on tunnettu myös hiihto harrastuksestaan.

Kuuntele Ilmaiseksi: