Masha ja Karhu Äänikirja

4.2/5

Kirjoittaja: Animaccord Ltd

Äänikirja

Johdanto

Masha ja Karhu on alkuperäisesti venäläinen animaatiosarja joka on kehittänyt Oleg Kuzovkov ja tuottanut Animaccord Animation Studio Moskovassa. Ensimmäinen jakso näytettiin alkuvuonna 2009. Sarja on saavuttanut huiman suosion. Sarja on käännetty yli 40 eri kielelle. Masha on pieni vilkas tyttö joka jatkuvasti joutuu pulaan. Hän käy usein tapaamassa Karhua, hiljainen mutta kiltti jättiläinen joka yrittää pelastaa Masha hädästä. Sarja pohjautuu löysästi venäläisen kansansatuun.

Masha ja karhu äänikirja nimeltään Metkuja metsässä julkaistiin vuonna 2021. Kirja kuuluu kirjasarjaan Masha ja Karhu. Tällä hetkellä sarjassa on tämän lisäksi myös kirjat Masha ja Karhu – Supersankari Masha ja talvirieha ja Masha ja Karhu – Tarinoita puumajasta.

Kirjasta: Masha ja Karhu

Metkuja metsässä kirjasarjassa Masha ja Karhu äänikirja ilmainen on Susa Saukon luettuna noin tunnin pitkä. Susa Saukko on äänittänyt myös kirjasarjan muut osat. Kirjassa on kahdeksan eri tarinaa Mashasta ja Karhusta.

Masha ja Karhu äänikirja Metkuja metsässä kertoo muun muassa siitä mitä tapahtuu, kun Karhun serkku Panda Kiinasta tulee kyläilemään Karhun luona. Kaikki menee nimittäin aivan sekaisin. Panda-serkku ja tavallisen tapaan vierailulle saapunut Masha-tyttö eivät tule ollenkaan toimeen keskenään. Sen sijaan he vaan tekevät tarkoituksellisesti kiusaa toisillensa jatkuvasti. Karhu, joka on maailman rauhallisin, yrittää aikansa saada kyläläiset sopimaan mutta lopulta hän saa tarpeeksi. Karhu päättää hankkia Panda serkulle ja Mashalle oikean lapsenvahdin joka saa valvoa kahta kiusankappaletta.

Masha ja Karhu äänikirja esittää muun muassa miten muissa tarinoissa järjestetään Mashan ja Karhun toimesta taikajuhlat sekä leikitään parivaljakon seurassa salaetsivää. Yhdessä tarinassa Masha ja Karhu päättävät ryhtyä elokuvatekijöiksi ja kirjoittavat monta elokuvakäsikirjoitusta sen vuoksi.

Masha ja Karhu äänikirja ilmainen saduissa seikkailee Mashan ja karhun lisäksi myös muita lähistöllä asuvia hahmoja kuten possu, vuohi ja koira jotka asuvat Mashan luona sekä metsässä asuva kani, siilit ja oravat.

Hiljainen, rauhallinen ja luotettava petoeläin ja villi kujeileva Masha-tyttö ovat sulattaneet pienten lasten sydämet ympäri maailmaa ensin YouTuben ja Netflixin kautta ja nyt myös Masha ja Karhu äänikirja muodossa. Parivaljakko muodostavat mahtavan tiimin jonka seikkailut ei malta laittaa pois.

Masha ja Karhu ovat saavuttaneet suurta suosiota maailmaanlaajuisesti. Animaatiosarjaa näytetään yli 100 maassa tällä hetkellä. Sarjaa näyttää paikalliskanavien ja YouTuben lisäksi myös Netflix, Amazon, iTunes ja Google Play. Mashasta ja karhusta myydään kirjojen lisäksi myös leluja ja vaatteita.

Kirjailijasta: Animaccord Ltd

Animaccord Animation Studio on venäläinen elokuvastudio Moskovassa. Studio tuottaa animaatioelokuvia. Masha ja Karhu ovat heidän tuotteliain sekä menestykkäin tuote. Masha ja Karhu on tehnyt tästä pienestä studiosta suuri nimi venäjän elokuva-alalla. Tällä hetkellä Animaccord on suurin yksityisessä omistuksessa oleva animaatiostudio Venäjällä.  Masha ja Karhun tarinat ovat kehittänyt mies nimeltä Oleg Kuzovkov.

Ensimmäinen lyhytelokuva Masha ja Karhusta näytettiin tammikuussa vuonna 2009. Monta jaksoa on ollut suosiossa YouTubessa. Varsinkin jakso maaliskuulta 2017 missä Masha sattumalta keittää liikaa puuroa. Jakso on näytetty 3,3 miljardia kertaa YouTubessa joka nostaa videon top 5 katsotumpiin videoihin kautta aikojen. Vuonna 2021 Masha ja Karhua oli tehty viisi tuotantokautta.

Kuuntele Ilmaiseksi: