Mansikkamäki Äänikirja

3.5/5

Kirjoittaja: Sara Storm

Äänikirja

Johdanto

Mansikkamäki on Sara Stormin kirjoittama romaani muutosta maaseudulle ja ihmissuhteista jotka eivät mene toivotulla tavalla. Mansikkamäki äänikirja kertoo Sallista joka yhdessä miesystävänsä kanssa päättää muuttaa kesäksi maalle hänen entiseen mummolaansa, lapsuuden kesien maisemiin. Salla ja miesystävä Kai saavat ensimmäisen riidan aikaiseksi jo juna asemalla. Voiko kaupungistunut pariskunta löytää rakkauden ja rauhan maaseudulta vai sekoittaako Salla lapsuuden leikkikaverit, varsinkin se nykyään salskea ja ruskettunut poliisina työskentelevä Eero, pakkaa lopullisesti.

Sallilla on hyvin ristiriitaiset tunteet kun hän yrittää suunnitella elämäänsä tulevaisuutta. Nähtäväksi jää tuleeko mummolasta pidemmänkin ajan koti Sallille ja kuka pitää hänelle seuraa. Mansikkamäki äänikirja ilmainen on Elina Saarela äänittämä. Äänikirjan pituus on 5 tuntia ja 13 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Mansikkamäki

Mansikkamäki äänikirja on viihteellinen rakkaustarina lastenkirja kuvittajasta Sallista joka päättää muuttaa maalle, mummollaan, kesäksi. Mummolla on ollut jo jonkin aikaa tyhjillään ja koska Salli pystyy työskentelemään etänä mistä vaan hän pohtii jäämistään mummolaan jopa pidemmäksi aikaa.

Iso-isän kuoleman jälkeen ja mummon lonkaleikkauksen jälkeen mummola on ollut tyhjillään. Salli päättää asustaa taloa jonkin aikaa, ensin kesän ja jos hän viihtyy hän voi kuvitella jäävänsä pidemmäksikin aikaa. Tästä hän tosin ei ole kertonut kenellekään vielä.

Mansikkamäki äänikirja ilmainen kuvailee miten Sallin poikaystävä Kai on innostunut lähtemään mukaan. Hyvin kaupunkilaistunut Kai innostuu ekologisesta elämäntavasta, ja pariskunta saavat jo juna asemalla aikaiseksi ensimmäisen riidan kun Salli ilmoittaa ostavansa kylän autokauppiaalta vanhan auton.

Mansikkamäki on pienen kylän nimi missä Salli vietti kesänsä lapsuudessa. Siellä oli isovanhempien lisäksi ihanat naapurit ja leikkikavereita. Helsingissä nykyään asuva Salli tahtoo näyttää miesystävälleen Kaille ihana mummonmökki missä on tilaa molempien tehdä etätöitä ja nauttia Suomen kesästä.

Mansikkamäki äänikirja kuvastaa ristiriidasta tilannetta kun Salli ja Kai kutsutaan naapureille kahville. Kun Salli kohtaa vanhoja lapsuuden leikkikavereitaan hän huomaa sydämensä tekevänsä muutaman ylimääräisen lyönnin kun Eero katsoo häntä. Eero joka Salli muistaa pientä poikaa joka nykyään on komea ja kookas poliisi.

Miten Mansikkamäki kohtelee Sallin ja Kain parisuhdetta, löytävätkö he maalla vallitsevan rauhan? Toteutuuko Sallin suunnitelmat yhteisestä kesäilloista saunoen ja uiden, metsäretkien ja marjapoimimisesta? Kestääkö Kai maalla olevat välimatkat ja hiljaisuutta? Miten Eeron käy? Saako poliisista enemmän kuin ystävän?

Kevyt romanttinen tarina Sallista on täydellistä lukemista kesäpäivinä. Hauska ja realistinen parisuhde kuvailu ja mielenkiintoiset persoonat ovat mukavaa lukuviihdettä jokaiselle, myös sellaiselle joka ei usein paljon lue.

Kirjailijasta: Sara Storm

Nimimerkki Sara Stormin takana on freelancerina toimiva kirjailija joka on viimeiset kymmenen vuotta kirjoittanut viihteellisiä romanttisia tarinoita Kolmiokirjalle. Hän on osallistunut muutamiin kirjoituskilpailuihin missä hän on myös menestynyt. Hän on myös kirjoittanut käsikirjoituksen kesäteatteriin. Sen lisäksi hän kirjoittaa tekstejä sekä asiakaslehtiin että markkinointiin.

Kuuntele Ilmaiseksi: