Maailmojen murtaja Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Victoria Aveyard

Äänikirja

Johdanto

Victoria Aveyardin kirjoittama menestykäs Maailmojen murtajan fantasia kirjasarjan ensimmäinen osa nuorille suunnatusta sarjasta joka kertoo nuoresta Corayne an-Amarat jolle paljastuu kirjan alussa, että hän on kehräverinen. Vallanhimoisen Taristan ainoa elossa oleva sukulainen sekä tämän lisäksi hän on myös muinaisen suvun viimeinen jäsen. Vain hänellä on valta pelastaa maailman Allwardin joka on tuhon partaalla. Hän saa avukseen sekalaisen joukkueen koostuen aseenkantajasta, kuolemattoman, palkkamurhaajan, palkkimetsästäjän, väärentäjän ja muinaisen noidan. Yhdessä he lähtevät taisteluun julmaa ja voittamatonta Hän Joka Odottaa vastaan.

Maailmojen murtaja äänikirja ilmainen on Inkeri Hyvösen äänittämä. Äänikirjan kesto on 22 tuntia ja 12 minuuttia pitkä. Kirjan on kääntänyt Jussi Korhonen.

Kirjasta: Maailmojen murtaja

Punainen kuningatar- kirjasarjan kirjailijan Victoria Aveyardin aloittaa uuden fantasiasarjansa nuorille tuomalla tarinaan hahmoja joihin hän itse nuorena olisi voinut samaistua. Maailmojen murtaja äänikirja kertoo miten Allwardia valtaa pimeys. Kehrä, joka yhdisti, maailmat on sammunut jo tuhat vuotta sitten Allward on nyt yksin, ilman mitään yhteyttä muihin ulottuvuuksiin mutta nyt kaikki muuttuu.

Maailmojen murtaja äänikirja ilmainen kertoo kuinka julma, tähän menneessään voittamattoman ja vallanhimoinen Taristaan, Hän Joka Odottaa, aikoo hänen verenperintönsä voimalla avata sammuneet kehrät, vapauttaa pahan muinaisen jumaluuden ja suuren ennennäkemättömän armeijansa avulla hän aikoo tuhota, polttaa kaikki kuningaskunnat tuhkaksi.

Nuori Corayne an-Amarat asuu Allwardin syrjäisessä pienessä satamakaupungissa ja hänkin tuntee pimeyden lähestyvän. Kohta Corayne saa selville, että hän on Taristanin ainoa elossa oleva sukulainen ja että ainoastaan hän voi kehräverensä ansiosta pelastaa maailman. Corayne saa Taristanin voittamiseen avukseen joukkue erilaisia hahmoja.

Maailmojen murtaja äänikirja kertoo, että ryhmään kuuluu Kuolemattoman. Rikkoutuneen valan vuoksi Kuolemattoman janoaa kostoa. Asekantaja joutuu vaikean valinnan eteen, kun hän joutuu valitsemaan kunniansa ja kotinsa välistä. Joukkoon liittyy myös palkkamurhaaja, joka verenhimonsa vuoksi on karkotettu omasta ryhmästään. Mukana on myös muinainen noita jonka ennustukset aina ovat arvoituksia.

Ryhmään liittyy myös Väärentäjä. Hänellä on kaapissaan luurankoja. Viimeinen jäsen ryhmässä on Palkkiometsästäjä. Hänen motivaattorina toimii kosto. Ryhmä lähtee vaaralliselle tehtävälle tarkoituksena voittaa Hän Joka Odottaa. Tehtävä on sekä vaarallinen että lähes tulkoon mahdoton. Ryhmältä vaaditaan rohkeutta ja uskoa.

Maailmojen murtaja kirja on saanut erittäin hyvän vastanoton lukijoidensa kesken. Kyseessä on moderni fantasiateos jolla on kaikki edellytykset saavuttaa klassikon maineen. Kirja soveltuu kaikille nuorille jotka pitävät fantasiakirjoista ja jos ei pidä, tämä on se kirja joka voi muuttaa sen.

Kirjailijasta: Victoria Aveyard

Victoria Aveyard syntyi vuonna 1990 Yhdysvalloissa. Aveyard on kirjailija ja käsikirjoittaja. Koulutukseltaan hän on näytelmä käsikirjoittaja. Hän valmistui vuonna 2012. Aveyardin esikoiskirja Punainen Kuningatar julkaistiin vuonna 2015. Se oli avauskirja samannimiselle sarjalle. Kirjasarja Punainen kuningatar on saavuttanut valtavaa suosiota ympäri maailmaa. Aveyard on kirjoittanut myös novelleja ja näytelmiä.

Aveyard on kertonut haluavansa kirjoittaa fantasia kirjallisuutta missä hahmot puhuttelevat kaikkia nuoria lukijoita, myös tyttöjä. Näin ollen hän käyttää usein vahvoja ja pippurisia naisia kirjojensa päähenkilöinä. Hän on kertonut rakastavansa Tolkienin fantasiakirjojaan mutta ei samastunut hänen hahmoihin. Aveyard on myös luvannut lukijoilleen, että hän tekee kaikkensa, jotta hänen kirjojensa lukeminen ei koskaan olisi tylsää. 

Kuuntele Ilmaiseksi: