Lumihiutaleiden alla Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Sarah Morgan

Äänikirja

Johdanto

Sarah Morganin kirjoittama kirja Lumihiutaleiden alla vuodelta 2014 on ensimmäinen teos kirjasarjassa O’Neilin perhe. Lumihiutaleiden alla äänikirja on Wilma Kinnusen äänittämä ja Virpi Kuusela on tehnyt suomennoksen. Kirjasarjasta on julkaistu suomeksi myös kirjan Sateenvarjon alla. Lumihiutaleiden alla äänikirja ilmainen on pituudeltaan hieman yli 10 tuntia pitkä. 

Lumihiutaleiden alla on Rakkaustarina isolla R:ällä. Kirjassa mies nimeltään Jackson O’Neil palaa menestykkäältä uraltaan kotikaupunkiinsa pelastamaan hänen suvussansa omistuksessa oleva lomakylän. Hän palkkaa markkinointiasiantuntijan Kayla Greenin tekemään mainoskampanjan. Kayla saapuu joulupyhäksi Snow Crystal nimiseen lomakylään mutta huomaakin ettei työnteosta meinaa tulla yhtään mitään. Jokin muu vetää huomionsa puolelleen ja Kayla huomaa kaipaavansa asioita, jota hän on aiemmin yrittänyt väistää.

Kirjasta: Lumihiutaleiden alla

Lumihiutaleiden alla kirja kertoo Kayle Greenistä ja Jackson O´Neilistä.

Jackson on kauan jo asunut kaupungissa ja menestynyt hyvin urallaan. Hän kuitenkin tekee ison päätöksen ja palaa kotikaupunkiinsa. Kauan hänen sukunsa omistuksessa olleen lomakylän Snow Crystal on vaarassa mennä konkurssiin. Jackson tuo mukanansa paljon kokemusta yritysjohdosta ja hänellä on myös taloudellista mahdollisuutta saada lomakylän takaisin menneeseen loistoonsa.

O’Neilin perhe äänikirja on perheestä kertova rakkaustarina. Rakkaus tulee kuvioon, kun Jacksonin palkkaama markkinointiasiantuntija Kayla Green tulee lomakylään tekemään vedenkestävän markkinointi suunnitelman jolla lomakylä nostetaan ihmisten tietoisuuteen.

Lumihiutaleiden alla äänikirja kertoo Kayla Green inhoavan joulua. Se ei ole aina ollut niin, lapsena hän rakasti joulua mutta nyt hän vaan toivoo, että joulu olisi ohi nopeasti.

Kun Jackson O´Neil pyytää hänet talviseen Vermontiin sijaitsevaan sukutilaansa laatimaan sopimusta, Kayla on kiitollinen. Näin hän saa täydellisen tekosyyn vältellä joulua.

Kun Kayla saapuu paikalle, hän majoittuu lomakylän yhteen syrjäisempään mökkiin. Kayla on Lumihiutaleiden alla äänikirja ilmainen tarinan mukaan tyytyväisen tilanteeseen koska näin hän kokee pystyvänsä piiloutua joulusta. Mutta joulusta ei noin vaan piilouduta.

Jackson ja Kayla saavat sopimukset tehtyä mutta heidän välillään alkaa myös kipinöimään. Jackson ja Kayla yrittävät molemmat vastustavat heidän välistänsä kemiaa. Molemmilla on pelkoja, että se aiheuttaisi enemmän harmi kuin onnea jos he nyt rakastuisivat. Mutta kauniilla paikalla ja joulutunnelmissa on taikaa ja kohta mikään ei enää pysty pysähtymään tunteiden vyöryä.

Lumihiutaleiden alla äänikirja on miellyttävä ja hyvin sujuva tarina. Kirjailija kuvaa hienosti tapahtumia, henkilöitä ja miljöötä ja saa myös kuuntelijan joulutunnelmiin. Tämä on täydellinen kirja jouluksi, kevyt mutta kaunis rakkaustarina jolla on jouluinen tunnelma ja onnellinen loppu.

Kirjailijasta: Sarah Morgan

Sarah Morgan syntyi vuonna 1970 Isossa Britanniassa. Hän on tunnettu kirjailija. Ennen kirjailijauransa Morgan oli sairaanhoitaja, mitä näkyy hänen lääkäriaiheisissa kertomuksissaan. Morgan aloitti kirjoittamisen, kun hänen ensimmäinen lapsensa syntyi. Morgan asuu perheensä kanssa Lontoossa. Morgan on naimisissa ja hänellä on kaksi poikaa.

Morgan kirjoittaa kevyitä, rakkaudesta kertovia, hyvän olon kirjoja. Hänen esikoiskirjansa The Doctors engegement julkaistiin vuonna 2001. Tämän jälkeen Morgan on kirjoittanut yli kolmekymmentä kirjaa.  Morganin teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli 18 miljoonaa kappaletta. Morgan on voittanut useita palkintoja kirjailijauransa aikana muun muassa RITA Reward useansa vuotena. Morganin lempikaupunki on New York. Hän on kirjoittanut kokonaisen kirjasarjan, jonka tapahtumat sijoittuvat New Yorkiin.

Kuuntele Ilmaiseksi: