Lukupiiri maailman laidalla Äänikirja

3.8/5

Kirjoittaja: Frida Skybäck

Äänikirja

Johdanto

Lukupiiri maailman laidalla kertoo Patriciasta, jonka sisko on ollut kadoksissa yli 30 vuotta. Eräänä päivänä Patricia saa kirjeen, joka on nimetön, kirjassa on kuitenkin vihje Madeleinesta. Lukupiiri maailman laidalla äänikirja kuvailee miten vihjeen perusteella Patricia lähtee Skåneen etsimään siskonsa. Perillä Patricia tutustuu pienen kylän lukupiiriin jäseniin.

Lukupiirilaiset ovat kiinnostuneita kirjoista, juoruista ja rakkaudenhuolista ja nyt he kiinnostuvat Madeleinen katoamisen mysteeristä. Kysymykset Madeleinestä herättää joissakin myös ihmeellinen torjunta. Kyläläiset varjelevat salaisuutta. Patricia haluaa ennen kaikkea löytää siskonsa mutta liittyykö hän salaisuuteen? Lukupiiri maailman laidalla äänikirja ilmainen on Sanna Majurin äänittämä. Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja 47 minuutta. Kirjan on suomentanut Annamari Typpö.

Kirjasta: Lukupiiri maailman laidalla

Frida Skybäckin kirjoittama Lukupiiri maailman laidalla on hyvän olon romaania missä Patricia niminen nainen lähtee etsimään kadonneen sisarensa ja löytää samalla pienestä kylästä ystäviä, hyviä kirjoja ja salaisuuksia.

Lukupiiri maailman laidalla äänikirja kuvailee miten ruotsalaistaustainen Madeleine Grey muutti yli 30 vuotta sitten Skåneen, Ljusskär nimiseen pieneen paikkakuntaan rannikolla tarkoituksena toimi harjoittelijana paikkakunnassa olevassa suositussa vapaakirkossa. Harjoittelu sai kuitenkin äkkinäisen lopun kun Madeleinen eräänä iltana pakkaa laukkunsa ja katoaa jäljettömiin. Hänen perheensä ei kuule hänestä enää.

Lukupiiri maailman laidalla äänikirja ilmainen kertoo että hänen siskonsa Patricia yllättävästi saa nimettömän kirjeen postissa 30 vuotta myöhemmin, kirje sisältää hänen siskonsa kaulakorua. Patricia päättää matkustaa pienen rannikkokylään ja viimeisen kerran yrittää selvittää mitä hänen rakkaalle siskolleen oikein tapahtui.

Lukupiiri maailman laidalla äänikirja kuvailee miten Patricia ottaa huoneen kylän ainoasta hotellista nimeltään Monas Bed, Breakfast & Books, missä moni paikkakuntalainen viettää aikansa. He tulevat keskustelemaan ja syömään Monan pidettyjä pullia. Kohta Patricia oppii tuntemaan ryhmän erilaisia naisia jotka tapaavat lukupiirinsä kanssa hotellilla. He keskustelevat kirjoista, rakkaudesta ja avioliitto ongelmistaan kun he tapaavat. Kohta naiset kiinnostuvat Patrician siskon katoamisesta ja he aloittavat selvittämään Madeleinen kohtaloa.

Patricialle selviää nopeasti ettei kaikki paikkakuntalaiset ovat vastaanottavaisia ja että hänen kysymykset selvästi saa vanhoja haavoja aukenemaan. Mitä hänen siskolleen tapahtui kesällä monia vuosia sitten ja mikä on se salaisuus jotka kylälaiset eivät halua että paljastuu?

Patricia on päättäväinen, hän tahtoo löytää syyn siskonsa katoamiseen ja ehkä löytää häntä elossa. Lukupiiri maailman laidalla on kaunis ja toiveikas tarina siitä miten ystävyys ja rakkaus voi parantaa vanhoja haavoja ja auttaa aloittamaan alusta.

Kirjailijasta: Frida Skybäck

Frida Skybäck syntyi vuonna 1980 Ruotisissa. Skybäck on palkittu kirjailija ja suositun Författarpodden pitäjä. Koulutukseltaan hän on kielten- ja historian opettaja, mitä työtä hän teki pitkään ennen, kun ryhtyi kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Skybäckin esikoiskirja oli historiallinen romaani nimeltään Charlotte Hassel julkaistiin vuonna 2011.

Hänen kirjansa Kirjakauppa Thamesin varrella on saavuttanut suurta suosiota. Kirjaa on myyty yli 120 000 kappaletta ja kirja on Ruotsin bestsellerin listan kärjessä. Kirja Lukupiiri maailman laidalla on myös ollut suosittu sekä lukijoiden että arvostelijoiden keskuudessa. Nykyään Skybäck asuu perheensä kanssa Skånessa, Ruotsissa.

Kuuntele Ilmaiseksi: