Läsnäolon voima Äänikirja

4.1/5

Kirjoittaja: Eckhart Tolle

Äänikirja

Johdanto

Eckhart Tollen jo kulttimaiseksi itseoppaaksi kutsuttu esikoisteos vuodelta 1997 Läsnäolon voima: Tie henkiseen heräämiseen on ensimmäisiä lajissaan. Itseoppaassa Tolle kehottaa lukijansa oppia nauttimaan hetkestä ja irrottautua haitallista ajatuksista ja tunteista. Kirjan avulla voi matkustaa sisäiseen rauhaan. Sisäinen rauha on kaikkien ulottuvilla, vaikka kuinka kaukaiselta se tuntuukin. Kirja on erittäin sopiva apuna meditatiiviseen mietiskelyyn ja lukemiseen ja sen avulla pääsee eroon mieleen kahleista. Tekemällä niin edesautat mielesi ja kehosi saavuttamaan tasapainoa ja hyvää oloa.

Läsnäolon voima äänikirja julkaistiin suomeksi vuonna 2021. Kyseessä on kirjan juhlapainos. Suomennoksen on tehnyt Lauri Pordeccu. Läsnäolon voima äänikirja ilmainen on äänittänyt Helena Valkee. Pituudeltaan äänikirja on pituudeltaan noin 7 tuntia.

Kirjasta: Läsnäolon voima

Kulttimainen klassikko itseopas vuodesta 1997 on Eckhart Tollenin Läsnäolon voima. Kirjan tarkoitus on auttaa lukijan löytämään oman tiensä henkiseen heräämiseen missä ihminen voi jättää taakseen ne kahleet jotka painavat omaa mieltä.

Tollenin mielestä ongelmia ei ole, on oikeastaan vaan tilanteita joita me joko käsittelemme, hyväksytään tai annetaan vaan olla. Tollenin mukaan ihmisen ego, jota hän kutsuu havaitsemattomaksi mieleksi, ottaa ohjat käsiinsä ja vie meidät väärään suuntaan. Pyrkiäksemme eheytymään meidän tulisi olla elämässämme läsnä. Jos hukkaamme nykyhetkemme olematta läsnä olemme itsepetoksen ytimessä.

Läsnäolon voima äänikirja sisältää syviä ja vaikeitakin asioita, kaivaessaan esille ihmisen henkisyyden joutuukin ottaa yhteyttä sisäiseen kipuun. Kirjassa joutuu kohtamaan asioita ja itsensä toistamiseen koska vaan näin voi löytää kuka oikeasti on, ja sen mukana sisäisen rauhana, eheyden sekä sisäisen voimansa.

Läsnäolon voima äänikirja ilmainen on suuresta teemasta huolimatta helposti lähestyttävä johtuen sen rakenteestaan. Kirjaa ei tarvitse lukea kokonaisuudessa kerrallaan vaan siihen on helppo palata uudestaan ja uudestaan. Kirjan sisältö on aiheesta johtuen melko raskas. Pitää muistaa, että teos sisältää suuria oivalluksia koskien henkistä kasvua sekä elämän suurempia kysymyksiä.

Tämä teos sopii ihan jokaisella joka on kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnistaan sekä heille jotka tahtovat kehittämään itseänsä. Kun löydät eheyden, huomaat, että murheesi, kärsimyksesi ja kiireesi lakkaa olemasta. Olemalla läsnä otat samalla vastuun omasta elämästä.

Läsnäolon voima: Tie henkiseen heräämiseen voi vaikuttaa koko elämääsi. Elämästä tulee yksinkertaisempaa ja helpompaa sekä liiallinen murehtiminen vähenee. Jos ihmisellä in rento ja rauhallinen mieli hänen kehonsakin voi hyvin. Silloin stressitaso laskee ja kaikki elämässäsi tasapainottuu.

Läsnäolon voima on Helena Valkeen lukema. Äänikirjan pituus on noin 7 tuntia pitkä.

Kirjailijasta: Eckhart Tolle

Eckhart Tolle syntyi Ulrich Leonard Töllena 1948 Saksassa. Tolle asuu nykyään Kanadassa. Eckhart Tolle on henkinen opettaja, luennoitsija ja kirjailija. Hänen esikoiskirjansa Läsnäolon voima: tie henkiseen heräämiseen vuodelta 1997 sai maailmanlaajuista suosiota varsinkin tv-tähden Oprah esiteltyään kirjan omassa tv-show’ssaan. Kirja on käännetty yli 30 kielelle. Läsnäolon voima oli pitkään The New York Timesin bestsellerlistalla. Myös Tollen seuraavat teokset ovat olleet menestyksiä.

Tolle on kertonut kärsivänsä pitkään sekä masennuksesta sekä ahdistuksesta kunnes 29-vuotiaana koki valaistuksen ja pääsi sen avulla mielenterveys haasteistaan eroon. Tollen kirjat ovat hippimaisia itseapuoppaita. Tollen sanotaan olevan erittäin hyvä, kirjoittamaan uusiski vanhaa viisautta, jotta se tulee nykyaikaiselle ihmiselle helposti ymmärrettävän.

Kuuntele Ilmaiseksi: