Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista Äänikirja

3.5/5

Kirjoittaja: Emmy Abrahamson

Äänikirja

Johdanto

Emma Abrahamsonin kirjoittama omakohtainen rakkaustarina Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista on yllättävä tarina joka nostaa hymyn huulille. Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista äänikirja kertoo kolmekymppisestä Juliasta joka asuu Wienissä missä hän opettaa aikuisille englantia. Julia kokee elämänsä hyvinkin tylsäksi. Työ on joka päivä samanlaista, illat hän viettää kissansa kanssa ja hän käy jopa mielikuvituskeskusteluita naapurinsa, menestyneen kirjailijan, kanssa.

Eräänä päivänä mies nimeltä Ben istahtaa Julian viereen puistonpenkillä. Ben on sydämellinen ja hauska ja Julia huomaa näkevänsä elämää ihan uudessa valossa seikkailunhaluisen Benin kanssa. Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista äänikirja ilmainen on Maruska Veronan äänittämä. Äänikirjan pituus on 6 tuntia ja 48 minuuttia pitkä. Kirjan on suomentanut Outi Menna.

Kirjasta: Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista

Emmy Abrahamsonin Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista äänikirja perustuu kirjailijan ja hänen aviomiehensä rakkaustarinaan, vaikka nimet ja paikka ja muutama muu asia on muutettu kirjassa. Kirjan päähenkilö ruotsalainen Julia asuu Wienissä. Työkseen hän opettaa englantia, vaikka hänen unelma-ammattinsa on kirjailija. Julia viettää koti-iltoja kissan kanssa tuijottaen telkkarista.

Julian elämästä puuttuu jonkun olennaisen osan. Julia haluaisi nimittäin löytää elämänsä miehen. Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista äänikirja ilmainen kuvailee kuinka Julia menee ystävänsä Leonoren kanssa baareihin ja yökerhoihin mutta sieltäkään ei tule hänen elämänsä mies vastaan. Mutta rakkaus ei käyttäydy miten siitä voisi odottaa, rakkaus voi ilmestyä yhtäkkiä, vaikka puskista, ja näin juuri käy, kun Ben ilmestyy Julian elämään.

Eräänä päivänä Julia istuu puiston penkillä torin laidalla, kun komea, hauska ja ihmeellistä taianomaista omivaa Ben ilmestyy hänen vierelleen. Kaikki olisi muuten kuten sadussa, täydellistä ellei se olisi niin että Ben on koditon ja asuu puistonpenkin takana olevassa puskassa. Ben haisee pahalle, hänen parta on ruokkoamattoman näköinen ja hän on pukeutunut likaisiin vaatteisiin eikä hänellä ole edes kenkiä.

Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista äänikirja kuvailee päähenkilön Julian järjestystä rakastavana, sivistyneenä ja pikkutarkkana ihmisenä. Ben on täysin Julian vastakohta. Huolimatta kaikesta tästä Julia kuitenkin suostuu lähtemään Benin kanssa treffeille ja toiselle, ja sitten Julia huomaakin olevansa täysin rakastunut Beniin. Julia ja Ben on kuitenkin kahdesta eri maailmasta, joten miten heidän täydellisen rakkaustarinan käy? 

Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista on ihana rakkaustarina. Se on hauska ja koskettava ja aivan ihana.  Kirjassa nostetaan esiin myös vakavia asioita kuten kodittomuutta ja päihdeongelmat mutta ennen kaikkea kirja on kertomus rakkaudesta ja mahdollisuuden antamisesta.

Kirjailija: Emmy Abrahamson

Emmy Abrahamson syntyi Ruotsissa vuonna 1976 mutta varttui Moskovassa, Venäjällä. Hän on kirjailija, ohjaaja ja näyttelijä. Abrahamson on opiskellut näyttelemistä Lontoossa ja työskennellyt muun muassa ohjaajana ja näyttelijänä sekä Amsterdamissa että Wienissä. Vuonna 2009 hän muutti takaisin Ruotsiin missä hän nykyään asuu perheensä kanssa.

 Abrahamson tapasi aviomiehensä 15 vuotta sitten kun tämä majaili Amsterdamissa pensakoissa. Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista vuodelta 2016 perustuu näin ollen Abrahamsonin ja hänen miehensä rakkaustarinaan. Kirja teki Abrahamsonista tähden, kirjan oikeudet on myyty 17 maahan ja sen pohjalta on tekeillä elokuvaa.  Abrahamsonin esikoiskirja Min pappa är snäll och min mamma är utlänning julkaistiin vuonna 2011.

Kuuntele Ilmaiseksi: