Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Mark Manson

Äänikirja

Johdanto

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää elämään on yhdysvaltalaisen Mark Mansonin kirjoittama huippusuosion saavuttanut itseapu kirja. Kirjassa opetellaan hauskalla ja rajulla kielenkäytöllä, miten olla välittämättä hittoakaan. Päinvastaisesti kun mitä itseapu kirjat yleensä tahtovat sanoa, tämä teos ei keskity positiivisuuteen ja myönteiseen ajattelutapaan. Tämä kirja on realistinen ja viisaus kuvaus siitä, kuinka meidän pitäisi hyväksy asiat kuten ne ovat ja myöntää ja hyväksyä puutteemme ja rajoituksemme. Kaikki ei voi olla edes oman elämänsä sankari.

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan äänikirja on Aku Laitisen äänittämä. Äänikirja pituus on hieman yli kuusi tuntia. Kirjan suomennos on tehnyt Aura Nurmi. Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan äänikirja ilmainen julkaistiin Suomessa vuonna 2018.

Kirjasta: Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää kirja on sekä kielenkäytöstään ruma ja hieman epätieteellinen, mutta silti loistava kirja. Kirja antaa kaikille aihetta mietintään ja peiliin katsomiseen samalla kun se väistämättä laajentaa ajatusmaailmaa.

Kirjan kirjailija Mark Manson kuvaa nuoruutensa ja aikuisiän alkua sekoiluna ja hyväksynnän etsimistä. Löydettyään omaa itsensä ja huomattua miten elämästä tulee helpompaa, Manson päätti kirjoittaa kirjan muille jotka ovat olleet kuten hän, Heille, jotka ovat jotenkin rikki. Väsyneitä, hukassa, pettyneitä, surullisia, turhautuneita tai häpeissään.

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan äänikirja tarinan keskiössä ei ole sellainen ajatus, ettei mistään pitäisi piitata vaan kirjan sanoma on lähinnä se, että ihmisen kannattaa valita taistelunsa ja se ettei kaikkiin asioihin kannata kuluttaa energiansa. Joskus on siis vaan parempi olla piittaamatta.

Toinen tärkeä teema kirjassa voisi olla se, ettei me kaikki voida olla supersankareita, ei edes itsellemme ja että sosiaalisen median aikakaudessa on tullut koko ajan tavallisempaa jakaa maailmalle elämästämme vaan parhaat hetket. Se johtaa helposti siihen, että tavallisuudesta on tullut tylsää ja elämme siten että jahtaamme koko ajan sitä jaettavaa huippuhetkeä. Jos olet onnellinen sinun pitäisi olla jotain erikoista. Näin olleen Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan äänikirja ilmainen kehottaa hyväksymään oman elämän rajoitteet ja omat heikkoudet ja elää sen mukaisesti. Samalla olla piittaamatta siitä, miten muut ihmiset valitsevat elää elämänsä.

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää kirja on suorapuheinen ja vaatii lukijalta rehellisyyttä itsensä kohtaan, siis jos todella tahtoo saada kirjasta jotain irti. Asioiden muuttamiseksi niitä pitää ensin nähdä ja sen jälkeen hyväksyä.

Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan äänikirja on helppolukuinen buddhalaismainen kirja siitä kuinka voi voida paremmin piittaamalla vähemmän.

Kirjailijasta: Mark Manson

Mark Manson syntyi vuonna 1984 Austin, Texasissa. Hän on yhdysvaltalainen itseapu kirjailija ja bloggaaja. Mark Manson valmistui vuonna 2007 Boston University:sta. Vuonna 2008 hän aloitti blogin missä hän jakoi deittailuohjeita miehille. Vuonna 2010 hän aloitti uuden blogin nimeltään Masculine, missä hän jakoi elämänohjeita miehille.

Blogin suosituista teksteistään synty hänen esikoiskirjansa vuonna 2011. Kirjan nimi on Models: Sttract Women Through Honesty. Kirjaa ei ole suomennettu. Vuonna 2016 julkaistiin Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan: Nurinkurinen opas hyvää elämään. Kirja pääsi New York Times Bestseller listaan. Vuonna 2018 julkaistiin kirja, Kaikki menee päin h*lvettiä: Nurinkurinen kirja toivosta. Myös tämä kirja pääsi New York Times Bestseller listaan. Vuonna 2018 Manson teki sopimuksen kirjoittaakseen Will Smithin elämänkerran. Mark Mansonin kirjoja ovat myyty yli 13 miljoonaa kappaletta ja käännetty yli 20 eri kielelle.

Kuuntele Ilmaiseksi: