Korvapuustikesä Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Maija Kajanto

Äänikirja

Johdanto

Korvapuustikesä on kirjailijan Maija Kajannon uuden kirjasarjan Kahvila Koivun aloitusosa. Korvapuustikesä äänikirja kertoo naisesta nimeltä Kristiina Kivimaa joka saa tarpeekseen isosta kaupungista sekä työpaikastaan ravintola-alalla. Hän ottaa suunnaksi mummola ja pikkukylän. Mummon omistama kahvila tarvitsee uuden kokin ja Kristiina, kutsumanimeltään Krisse, löytää uuden tarkoituksen pienessä kylässä, ihanassa kyläyhteisössä.

Mummon lisäksi hän kohtaa vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia jotka saavat pulssin kohenemaan ja myös menneisyyden haamuja, varsinkin asioita joita hän ei enää tahtoisi muistella. Voiko pellillinen rakkaudella leivottua pullaa tosiaan parantaa syviä haavoja ja voiko menneisyyttä pakoilla? Korvapuustikesä äänikirja ilmainen on Kati Tammensolan äänittämä. Äänikirjan on 9 tuntia ja 37 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Korvapuustikesä

Korvapuustikesä äänikirja on tulevan kolmeosaisen kirjasarjan Kahvila Koivun ensimmäinen osa. Kirjan pääosassa on nuori nainen Kristiina, Krisseksi sanotaan, joka päättää jättää ison kaupungin ja nopeatempoisen ja uuvuttavan ravintola-alan taakseen.

Korvapuustikesä äänikirja ilmainen kuvailee miten Krisse hyppää bussiin ja matkustaa pienen Keski-suomalaiseen kylään nimeltään Pyhävirta missä on naisen turvasatama, rakkaansa mummonsa luona. Mummo joka leipoo maailman parhaita korvapuusteja ja pitää pientä ihanaa kahvilaa. Mummon kahvila tarvitsee uutta kokkia ja Krisse ei aikaile vaan aloittaa ilon mielen hääräämisen pienessä tunnelmallisessa keittiössä.

Krisse viihtyy pienessä kylässä missä ihana kyläyhteisö ja ajan kanssa valmistettu kotiruoka vie hänen sydämensä. Hänen sydämensä tykityksiä nostaa myös vanha poikaystävä lukiosta joka tuntuu pyörivän siellä missä Krissekin.

Onko nuoren kaupunkijohtajalla myös tunteita Krisseä kohtaan vai miksi hän viihtyy yömyöhään työhuoneessa, joka on kahvilan naapurissa? Minkä suunnan Krissen elämä ottaa pienessä kylässä, voiko hän sen itse valita vai onko se jo hänen puolestaan valittu? Nähtäväksi jää kenen sylistä hän itsensä löytää.

Korvapuustikesä äänikirja kuvailee myös miten menneisyyden hankalat ja vaikeat asian nostattaa päätänsä. Krisse ei haluaisi ajatellakaan vanhoja tapahtumia mutta menneisyyden haamuista on hankalaa päästä eroon, niitä ei voi pakoilla vaikka kuinka pitkälle juoksisi. Mutta voiko pulla parantaa sydänsurua, särkeviä jalkoja tai menneisyyden tuomia arpia?

Korvapuustikesä on kevyttä viihdettä, feel good tarinaa rakkaudesta, ihmissuhteista ja menneisyyden haamuista josta on pakko päästä irti. Maija Kajanto on suomalainen vastine tunnettuihin kirjailijoille kuten Jojo Moyes ja Sophie Kinsella. Täydellinen pullatuoksuinen rakkaustarina kaikkineen aineksineen. Tämä on kirja jota sopii mainiosti luettavaksi kesän kuumina päivinä, maaten rantapyyhellä kuunnelleen lokkien laulua. 

Kirjailijasta: Maija Kajanto

Maija Kajanto syntyi vuonna 1978 Hämeenlinnassa. Nykyään Kajanto asuu ja työskentelee Helsingissä. Kanto on työskennellyt pitkään Otavamedialla. Nykyään hän työskentelee freelancer kirjailijana. Kirjojen lisäksi hän tekee myös viestintätyötä kirjakustantamolle Myllylahdelle. Kajanto on koulutukseltaan sekä toimittaja sekä sisältömarkkinoinnin ammattilainen.

Hän debytoi kirjailijana kirjalla Mittoja ja tilaustöitä vuonna 2019. Kirja oli ensimmäinen kolmesta projektipäälliköstä Titta Jokisalosta. Hänen kirjasarjansa Titta on kerännyt kriitikoilta kiitosta varsinkin uskottavasta työelämäkuvauksestaan. Sarjaan kuuluu myös kirjat Itsepä tilasit ja Kuin tilauksesta. Hän ylläpitää myös blogia Mittoja ja tilaustyötä joka kertoo kirjoittamisesta. Hänellä on myös henkilökohtaisempi blogi nimeltään Sori mä oon kotiäiti. Kajannon uusi kirjasarja Kahvila Koivun aloitusosa Korvapuustikesä julkaistiin vuonna 2022.

Kuuntele Ilmaiseksi: