Kamalan ihana elämä maalla Äänikirja

3.7/5

Kirjoittaja: Mari Kurkiniitty

Äänikirja

Johdanto

Kamalan ihana elämä maalla on tosipohjainen kirja Mari Kurkiniityn elämästä. Kirjassa kuvataan miten kaupunkilaisnainen Mari alkaa miehensä kanssa remontoimaan unelmiensa hevostilaa maalla. Seuraa ero ja nainen jää unelmiensa tilalle yksin, unelmiensa raunioilla. Vaikka tilalla työ on loputon ja elämästä katoaa sekä värit että kyky hymyillä pikkuhiljaa kaunis maalaisympäristö herättää Marin uudestaan eloon ja hän jää tilalleen.

Kamalan ihana elämä maalla on kirja kaikille jotka unelmoivat elämästä maalla sisältäen muun muassa kaiken näköisiä kommelluksia karkailevista hevosista ja muurarista joka katoilee sekä kaikille jotka haluavat toteuttaa unelmiansa. Kamalan ihana elämä äänikirja ilmainen on Kati Tammensolan äänittämä. Äänikirjan pituus on 3 tuntia ja 57 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Kamalan ihana elämä maalla

Mari Kurkiniityn omiin kokemuksiin perustuva Kamalan ihana elämä maalla äänikirja kuvailee hauskalla tavalla elämää maalla ja siitä kuinka kirjailija itse lähti tavoittelemaan omia unelmiaan. Kirja voi toimia vertaistukena kaikille jotka tavoittelee omia unelmiaan, haluaa elää maalla ja kaikille niille jotka kriisin jälkeen rakentavat uudestaan oman näköistä elämää.

Kamalan ihana elämä maalla äänikirja ilmainen on jaettu kolmeen osaa. Ensimmäinen osa Unelma omasta tilaa kuvailee miten hän jo lapsena unelmoi omistavansa oman vanhan talon, kummitustalon. Opiskeluaikoina 1990-luvulla Mari rakastui opintomatkana Tallinnassa vanhoihin villoihin. Tavattuaan tulevan aviomiehen rupesi pariskunta unelmoimaan yhteisestä hevostilasta. Lopulta 11 yhdessäelon vuoden jälkeen pariskunta löysivät unelmiensa tilan, kyseessä oli rakkautta ensi silmäyksessä.

Kirjailija kuvailee miten talo oli kuin sadusta ja unelmien täyttymys. Kyseessä oli vuonna 1912 rakennettu hirsirunkoinen päätalo jonka pihalla komeili navetta, huvimaja, torppa ja tupa. Vuonna 2009 kauppakirjat allekirjoitettiin.

Kamalan ihana elämä maalla äänikirja kertoo toisessa osassaan Unelma romahtaa miten käy kun kirjailijan aviomies tulee toisiin ajatuksiin. Vaikka pariskunta oli tottuneita tekemään remontteja, tilan saneeraus ja remontoiminen yllätti heitä kumpaakin ja lopulta mies ei enää voinut jakaa vaimonsa unelman hevostilasta maalla.

Kamalan ihana elämä maalla teoksen kolmas osa Kohti uusia mahdollisuuksia kuvailee Kurkiniityn elämä hevostilalla yksin. Kirjan loppupuolella Mari kuvailee tilansa, unelmiensa ja omaa piilopaikkaa. Kirjailija kertoo hevosista, karvaisista ystävistä ja luonnonvoimista. Kaikki ne asiat jotka eheyttivät häntä hänen avioeronsa jälkeen. Tämä osa on täynnä toivoa ja iloa ja kuvailee uusia mahdollisuuksia ja miten kirjailija jatkoi elämänsä eteenpäin, uudessa parisuhteessa maatilallaan.

Kamalan ihana elämä maalla on kirja joka soveltuu kaikille, tarina on rehellinen ja humoristinen tositarinaan perustuva kertomus elämästä, tarina onnellisella lopulla.

Kirjailijasta: Mari Kurkiniitty

Mari Kurkiniity syntyi 1970-luvulla Suomessa. Koulutukseltaan hän on esteetikko ja graafinen suunnittelija. Kamalan ihana elämä maalla vuodelta 2022 on hänen esikoisteoksensa. Kurkiniity elää 1900-luvun alkuvaiheessa rakennetulla maatilalla jota hän remontoi pala palata. Hän ylläpitää blogia nimeltään Kamalan ihana elämä maalla.

Kuuntele Ilmaiseksi: