Juhlat Malibussa Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Taylor Jenkins Reid

Äänikirja

Johdanto

Kuuluisan yhdysvaltalaisen kirjailijan Taylor Jenskin Reidin uusin kirja Juhlat Malibussa on täydellinen kirja luettavaksi kesänloman aikana. Juhlat Malibussa äänikirja kuvailee neljän sisaruksen järjestämät juhlat jonka aikana kaikki mihin he ovat uskoneet kääntyy päälaelleen. Sisarusparven läheiset välit ovat vahvat, he ovat varttuneet poissaolevien vanhempien lapsina.

Juhlan järjestä, vanhin sisko Nina, hänen veljensä Jay ja Hud sekä porukan pikkusisko Kit joutuvat kohtaamaan perheensä salaisuuksia. Ilta päättyy tulipaloon mutta voiko tuhkan seasta vielä löytää palaset sisarusten välisestä rakkaudesta? Juhlat Malibuussa äänikirja ilmainen on Outi Vuorirannan lukema. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja 2 minuuttia pitkä. Kirjan on kääntänyt Jaakko Kankaanpää ja Riina Vuokko.

Kirjasta: Juhlat Malibussa

Juhlat Malibussa äänikirja on mahtava tarina rakkaudesta, perheestä ja salaisuuksista sekä yhdestä illasta joka muuttaa kaiken lopullisesti. Taylor Jenskin Reidin kirja on täydellinen kesäkirja, sijaitseehan kirjan tapahtumat yhteen maailman tunnetuin rantaan ja sen kupeisiin, Malibu Kaliforniassa.

Juhlat Malibussa äänikirja ilmainen alkaa elokuun viimeisenä viikonloppuna vuonna 1983. Nina Riva, perhe Rivan vanhin lapsi neljästä, on järjestänyt odotettuja juhlia, nimittäin kesäkauden päättäjäisbileet. Nina on supermalli sekä lahjakas surffaaja. Mutta juuri nyt hän ei tahtoisi jättää juhlat väliin mutta koska hän toimii illan emäntänä se ei ole mahdollista.

Kaikki haluavat tutustua Rivan sisarukset; Ninan, Jayn, Hudin ja Kitin. Jay on tunnettu ammattilaissurffaaja ja mies joka on tottunut saavuttavansa haluamansa. Tällä kertaa hän joutuu kuitenkin anelemaan seuralaistaan tulemaan juhliin. Hud sen sijaan on mainetta saavuttanut valokuvaaja. Hud on vaikeassa tilanteessa, hän nimittäin on kertomassa veljelleen salaisuuden joka hän epäilee hajottavansa heidät toisistansa. Jay ja Hud ovat olleet koko elämänsä lähes eroamattomat.  Pikkusisko Kit on rakastettava poikatyttö joka tuo juhliin yllätysvieraan joka muuttaa sisarusten elämää.

Juhlat Malibussa äänikirja kuvaa miten Nina on huolehtinut sisaruksistaan siitä lähtien kun hän oli vasta 17-vuotias. Tuolloin heidän äitinsä syvä alamäki lopullisesti johti hänet lapsensa luota. Lasten isä, suuri laulutähti Mick on ollut poissaoleva sekä fyysisesti että psyykkisesti. Sisarukset ovat vahva tiimi jolla on vahva side. Yksi ilta uhkaa rikkoa sen kaiken.

Juhlat ovat katastrofi. Ensin juomaa virtaa ja musiikki soi kovaa. Joillakin on ollut hauskaa mutta Rivan perheen salaisuudet ovat noussut pintaan. Lopulta, aamuyön aikaan, Ninan talo palaa. Voiko salaisuudet vapauttaa ja voiko tuhkasta kasvattaa enää uutta ja ehjää?

Kirjailijasta: Taylor Jenkins Reid

Taylor Jenskins Reid syntyi Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa vuonna 1983. Hänestä on tullut maailmankuuluisa kirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään hän työskenteli muun muassa roolittajan avustajana elokuvaalalla. Jenskins Reid debytoi kirjailijana vuonna 2013 kirjalla Forever, Interrupted. Kirja The Seven Husbands of Evelyn Hugo häneltä julkaistiin vuonna 2017.

Daisy Jones & The Six julkaistiin vuonna 2019 Yhdysvalloissa. Se on myös ensimmäinen hänen kirjoistaan joka on suomennettu. Daisy Jones & The Six on ollut valtava suurmenestys sekä lukijoiden että arvostelijoiden kesken. Jenskins Reid on kertonut tarinan pohjautuvan löysästi Fleetwood Mac yhtyeeseen ja heidän tarinaansa. Kirjan tarinan pohjalta on tulossa tv-sarja jonka ohjaa Reese Witherspoon. Nykyään Jenskins Reid asuu perheensä kanssa Kaliforniassa, Los Angeleissa.

Kuuntele Ilmaiseksi: