Italialainen tyttö Äänikirja

4.2/5

Kirjoittaja: Lucinda Riley

Äänikirja

Johdanto

Suurta suosiota saavuttanut kirjailija Lucina Rileyn kirja Italialainen tyttö on taianomainen ja sykähdyttävä romaani napolilaistytöstä josta kasvaa oopperatähti ja sellaisesta rakkaudesta joka palaa kuten tuhat aurinkoa. Italialainen tyttö äänikirja kertoo Rosannasta. Rosanna on pikkutyttö, kun hän ensimmäisen kerran tapaa nuoren Roberton, mies joka tulee muuttamaan hänen koko elämänsä. Molemmista tulee lahjakkaita laulajia ja kulissien takana he ovat myös intohimoisesti toisiansa rakastava pari.

Heidän intohimoisen rakkautensa vierellä kaikki muut kalpenee. Pian Rosannalle kuitenkin selviää, että heidän onnen tiellä ovat synkkiä salaisuuksia jotka uhkaavat myös heidän läheisiään. Italialainen tyttö äänikirja ilmainen on Mervi Takatalon äänittämä. Äänikirjan pituus on 17 tuntia ja 55 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Italialainen tyttö

Italialainen tyttö äänikirja alkaa, kun 11-vuotias lettipäinen Rosanna Menici on juuri löytänyt oman uskomattoman lauluäänensä. Rosanna elää hyvin vaatimattoman elämän perheensä kanssa Napolissa, Italiassa mutta Rosannan vanhempi veli Luca onnistuu auttamaan Rosannan siten että hänelle aukeaa mahdollisuus ottaa laulutunteja.

Lahjakas, nuori tyttö tapaa nuoren miehen Roberto Rossinin. Roberto on myös lahjakas ooppera laulaja ja hänestä povataan oopperalavojen uutta tähteä. Niin hänestä, ja Rosannasta myös, tulee ja kaksikko ryhtyvät intohimoiseen rakkaussuhteen.

Italialainen tyttö äänikirja ilmainen kertoo parin suhde olevan niin voimakas, että se peittää kaiken muun alleen. Suhde johtaa, varsinkin Rosannan kohdalla, hankaliin takapakkeihin. Vaikka suhde on voimakas ja kestää paljon se nielee kaiken muun samalla. Pariskunta matkustaa maailmalla ja laulavat isoilla estradeilla. He ovat rakastettuja ja heitä kadehditaan mutta jokin kuitenkin hiertää pinnan alla.

Italialainen tyttö äänikirja kuvaa miten Rosanna ymmärtää, että hänen ja Roberton onnen tiellä on vanhoja salaisuuksia, haavoja jotka voivat pilata ei vaan heidän onnensa vaan myös olla kohtalokaita heidän rakkailleen ja läheisilleen.

Kirjassa seurataan myös Rosannan sisarusten elämäntarinaa. Rosannan veli Luca pohtii onko hänessä sitä mitä papilta vaaditaan. Papin tuleminen vaati, että pystyy luopumaan monista asioista ja Luca ei ole vakuuttunut, että hän pystyisi siihen. Samalla Rosannan isosisko, ja perheen kaunotar, Charlotta elää yhden teini-iässä tehneen virheen seurausten kanssa.

Italialainen tyttö on viihdyttävä ja koskettava tarina. Tarina seuraa Rosannan elämää viidentoista vuoden pituisena ajanjaksona. Kirjasta saa silmäyksen oopperan maailmaan ja niihin kulissien takana tapahtuviin asioihin, varsinkin huonot sopimukset joihin nuoret tietämättömät tähdet suostuvat. Mutta ennen kaikkea Italialainen tyttö on kertomus elämästä. Kirja kertoo menetyksestä, sitoutumisesta, ystävyydestä, perheestä, sairaudesta ja kuolemasta mutta ennen kaikkea se on tarina rakkaudesta.

Kirjailijasta: Lucinda Riley

Lucinda Riley on kirjailija ja entinen näyttelijä Pohjois-Irlannista. Riley syntyi vuonna 1966 ja kuoli syöpään vuonna 2021. Jo 22-vuotiaana Riley kirjoitti kirjoja, ennen tätä hän oli ehtinyt näytellä jonkun aikaa. Riley tuli tunnetuksi Seitsemän sisarta nimeä kantavasta kirjasarjastaan. Hän on kirjoittanut myös muita romaaneja kuten Vaarallinen kirje ja Perhosten huone. Rileyn tuotoksia on myyty kymmeniä miljoonia ja käännetty yli 40 eri kielille.

Alkuvuodesta 2013 Riley tuijotti kaunista yötaivasta ja hänen osui silmään tähtikuvio Seulas jota myös kutsutaan nimellä seitsemän sisarta. Tähän tähtikuvion legendoihin Riley perustaa seitsemän sisarta kirjojen tarinaa. Eri kansoilla on tähdistöstä omia myyttejä ja legendoja johon Riley tutustui kirjojen kirjottamisen inspiraationa.

Kuuntele Ilmaiseksi: