Isosisko Äänikirja

4.3/5

Kirjoittaja: Elina Elina

Äänikirja

Johdanto

Kaikki muuttuu! Isosisko selvittää murrosiästä (melkein) kaiken on tubettajan siskosten Elina ja Sofiasta tuttu isosisko Elina yhdessä Tiedenaisten tekemä kirja murrosiästä. Kirja kuuluu Elina & Sofia sarjaan. Aiemmin sarjassa on julkaistu Elina ja Sofia. Kaikki on mahdollista vuonna 2020 sekä Elina ja Sofia. Rohkeasti sinä vuonna 2021. Elina kirjoitti Isosisko: Kaikki muuttuu! Isosisko selvittää murrosiästä (melkein) kaiken yhdessä suosituin Tiedenaisten kanssa. Isosisko äänikirja on täydellinen kombinaatio tiedekirjasta ja nuortenkirjasta. Kirjassa Elina vastaa seuraajiensa kysymyksiin liittyen murrosikään.

Isosisko äänikirja ilmainen on Elinan itse sekä Krista Putkonen-Örnin äänittämä, pituudeltaan äänikirja on noin kolme ja puoli tuntia pitkä. Isosisko -Kaikki muuttuu äänikirja julkaistiin vuonna 2021.

Kirjasta: Isosisko

Lukemalla Isosisko äänikirja lukija ei joudu jäämään yksin murrosiän myllerryksiin. Suosikkitubettaja Elina on YouTube kanavassaan, kun isosisko monelle nuorelle fanilleen. Elina haluaa inspiroida sekä olla tukena fanilleen ja onkin vastannut monen seuraajansa kysymyksiin liittyen murrosikään. Kysymyksistä synti Isosisko äänikirja ilmainen.

Kysymykset liittyvät kasvamiseen, murrosikään ja siihen liittyviin asioihin. Kirjassa käydään läpi kysymyksiä liittyen mieleen, kehoon sekä ihmissuhteisiin esimerkiksi asioita kuten ensimmäiset rintsikat, miten toimia, kun on ihastusta ilmassa sekä mitä kehossa ilmestyvät erinäköiset näppylät voivat tarkoittaa.  

Kirjassa käsitellään keho, sen muutoksia ja ulkonäköön liittyviä asioita kuten mikä valkovuoto on, milloin kuukautiset yleensä alkavat ja miten kuukautisista voi puhua vanhempiensa kanssa. Kirjassa käsitellään myös seksuaalisuutta kuten esimerkiksi seksuaalista suuntautumista. Kirjassa Isosisko – Kaikki muuttuu äänikirja käsittelee myös terveydestä kuten syömisestä, sen haasteista ja stressistä.

Kysymyksiin vastaamiseksi Elina sai apua asiantuntijaryhmän Tiedenaisilta. Tiedenaiset ryhmään kuuluvat lääkärit Jenni Puoliväli ja Anni Saukkola, ravitsemusterapeutit Heidi Kinnunen, Jasmiina Pöntinen sekä Anniina Halonen, opettajat Sanni Sadetuuli Härmä ja Minni Nevalainen sekä fysioterapeutti Jemiina Kemppainen.  Tiedenaiset julkaisevat suositussa Instagram-tilillään tieteeseen perustavaa tietoa hauskalla ja helposti lähestyttävällä toiminnalla. Tiedenaisten pyrkimys on tuoda tiede meidän jokaiseen arkipäivään.

Tiedenaisten avulla ja Elinan nuorella ajatusmaailmalla vastaukset kiperiin kysymyksiin ovat lämpimiä, helposti ymmärtäviä ja kattavia. Isosisko äänikirja on tukea tarjoava teos joka tuo lukijalle, huumorin ja elämänilolla, selkeyttä murrosikään. Kun kirjan Isosiko lukee, murrosikä ja kasvaminen ei enää ole monimutkainen, vaikea ja pelottava ajanjakso vaan ihanalta ja kivalta ajalta!

Sen lisäksi että Isosisko kirjan sisältö on sekä kattava että tärkeä on myös kirjan ulkonäkö ja rakenne mitä mainion. Isosisko äänikirja on jokaisella tavalla lukemisen tai kuuntelemisen arvoinen teos.

Kirjailija: Elina Elina

Elina syntyi vuonna 2008 Lahdessa. Vuonna 2018 hän aloitti pikkusiskonsa kanssa suurta suosiota saavuttanutta YouTube kanavaa Elina Sofia. Elina Sofina on nuorille suunnattu supersuosittu kanava. Elina on tunnettu iloisesta ja positiivisesta elämänasenteesta.

Kun Elina täytti tammikuussa 2021 kolmetoista vuotta hän aloitti oman henkilökohtaisen YouTube kanavan nimeltään Elina Alien.  Elina Sofia kanavan kautta Elina sekä hänen pikkusiskonsa Sofia on nähty erilaisissa tv-ohjelmissa ja muun muassa suositun Me&I vaatemerkin vierailevina suunnittelijoina.

Elina ja Sofia ovat aiemmin julkaissut kirjat Kaikki on mahdollista vuonna 2020 sekä Rohkeasti sinä vuonna 2021. Kirjat ovat saaneet hyvän vastaanoton. Kaikki kolme kirjaa ovat osaa Elina & Sofia kirjasarjaa.

Kuuntele Ilmaiseksi: