Irtiotto Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Petteri Kilpinen

Äänikirja

Johdanto

Tunnettu toimitusjohtaja Petteri Kilpinen kirjoittamassa Irtiotto – Tarina toisesta mahdollisuudesta kertoo keksi-ikäisestä miehestä joka on kyllästynyt elämäänsä johtajana ja jolle tulee pakottava tarve päästä pois kaikista turhanpäiväisistä palavereista ja työelämän kahelista. Hän haluaa toteuttaa lapsuuden haaveensa juoksutavoitteesta.

Irtiotto äänikirja kuvaa miten pähkähullusta juoksutavoitteesta lopulta johdattaa miehen aivan erilaiseen ja syvempään merkitykseen. Itseironian ja huumorin avulla kirjassa paljastetaan nykyihmisten suorituskeskeisen elämän piirteitä ja tarinassa pohditaan miten nykyään eletään kiireessä ja uuvutuksen partaalla, jotta voisimme palkata itseämme materiaalilla josta emme ehdi nauttimaan. Aina on aikaa toiselle mahdollisuudelle! Irtiotto äänikirja ilmainen on Jussi Puhakan äänittämä. Äänikirjan pituus on 6 tuntia ja 10 minuuttia pitkä.

Kirjasta: Irtiotto

Petteri Kilpisen kirjoittama Irtiotto -Tarina toisesta mahdollisuudesta on hänen omakohtaisensa tarinansa missä hän omansa tarinan lisäksi kertoo vinkkejä siihen, miten elämän suunnan voi kääntää. Kymmenen vuotta sitten Kilpinen eli täydellisen näköistä elämää. Hänellä oli arvostettu työ ja hyvä palkka mutta hän ei ollut onnellinen.

Irtiotto äänikirja esittää Kilpisen tarinan siitä, miten hänellä oli täydellinen elämä – ainakin hänelle joka katsoi Kilpisten elämää ulkopuolisena. Kilpisellä oli hyvä työ, joka sisälsi vastuuta ja haasteita ja missä palkkauskin oli kohdallaan. Oli vain yksi ongelma – Kilpinen ei ollut onnellinen. Hän on oli nuorempana aina saanut kiitosta hyväntuulisuudestaan mutta nyt sekin oli kääntynyt toiste päin. Kilpinen tuli elämässään sellaiseen pisteeseen missä hän ei tahtonut, että ihmiset ajattelevat, että hän on kusipää.

Irtiotto äänikirja ilmainen kertoo, että lopulta Kilpinen kyllästyi siihen, että elämä ei ollut sellaista mitä hän halusi sen olevan. Vaativa työ vei kaiken energian ja söi hänen elämänilonsa, joten hän irtisanoutui. Hän otti kuitenkin nopeasti vastaan toisen työn joka hän uskoi olevansa hänelle unelmatyö. Mutta hän huomasi pian, ettei vieläkään ollut onnellinen.

Kilpinen ei suinkaan neuvo kaikkia lukijoita irtisanoutumaan työstään vaan lähinnä turhautuneena pysähtymään ja miettimään minkälainen on se elämä mitä haluaa elää. Ehkä sen voi elää ilman että jättää työnsä. Kilpinen toivoo, että jokainen etsisi oman syvämotivaationsa. Pitää käydä läpi ne asiat josta saa tyydytystä tai mielihyvää, ja ne voi olla pieniäkin asioita.

Irtiotto äänikirja kertoo, että Kilpiselle syvämotivaatio oli juokseminen ja hän asetti itselleen jopa hullulta tuntuvan tavoitteen. Hän halusi juosta maratonin alle kolmessa tunnissa. Ensin juoksemisesta tuli hänelle suorittaminen mutta hetken päästä hän huomasi, että se olikin intohimo. Kilpinen kehottaa kaikkia etsimään oman intohimonsa joka vie elämässään kohti onnellisuutta ja tyytyväisyyttä.

Irtiotto on motivoiva kirja heille jotka haaveilee elämänsä erilaisella tavalle ja heille jotka tahtovat muutosta jokin elämänosaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uuden kappaleen elämässään.

Kirjailijasta: Petteri Kilpinen

Petteri Kilpinen syntyi vuonna 1964. Kilpinen on tunnettu suomalainen yritysjohtaja, kirjailija<e sekä urheilujohtaja. Kilpisella on pitkä kokemus johtamistehtävistä. Hän on muun muassa toiminut mainostoimiston TBWA:n toimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä innovaatiojohtajana. Vuodesta 2013 hän toimi MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajana mutta nykyään hän toimii johtajana ja valmentajana Lääkärikeskus Aavan Virta-yksikössä. Tämän lisäksi Kilpinen on ollut monen yrityksen ja yhdistyksen puheenjohtajana muun muassa Amerikkalaisen kauppakamarin hallituksen.

Kilpinen oli vuonna 2005 Suomen parhaiten palkittu Mainostoimistojen johtaja. Hän on aiemmin julkaissut kolme kirjaa jotka kaikki käsittelevät johtamista. Hänen esikoisteoksensa oli Liekeissä! : miten johtaja inspiroi ihmisiä syttymään muutokselle vuodelta 2008 jonka seurasi vuonna 2017 kirja Inspiroitunut : miten johtaa ja menestyä muuttuvassa työelämässä? ja vuonna 2019 Kilpinen kirjoitti yhdessä Antti Hagqvistin kanssa Varianssi : lataa itsesi täyteen energiaa kirjan.

Kuuntele Ilmaiseksi: