Hyvinvointia vaihdevuosiin Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Paula Heinonen

Äänikirja

Johdanto

Paula Heinonen on muun muassa tekniikan lisensiaatti sekä funktionaalisen lääketieteen guru ja uranuurtaja Suomessa. Heinonen on kouluttanut suomalaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, jo kohta 30 vuotta. Uudessa kirjassaan Hyvinvointia vaihdevuosiin – Terveyttä ja energiaa oikealla ravinnolla Heinonen tarjoaa uusia näkökulmia vaihdevuosiin, muun muassa oireisiin ja siihen miten saa kehonsa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla lähinnä ruokavaliolla. Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja ilmainen on kattava teos hänelle, joka kaipaa tietoa vaihdevuosista.

Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja lukee kirjailija Paula Heinonen itse. Teos julkaistiin vuonna 2021. Pituudeltaan äänikirja on noin 8 tuntia pitkä. Heinonen on aiemmin julkaissut kirjoja hyvinvoinnista ja terveydestä muun muassa teos Vihdoinkin hyvä olo – Suolisto kuntoon ruokavalion avulla.

Kirjasta: Hyvinvointia vaihdevuosiin

Kirjailija Paula Heinonen tietää omista kokemuksistaan, miten ruokavalion kautta voi parantua hyvin monesta kehon oireilusta eikä vaihdevuosien tuomat kehon oireilut ole poikkeus. Heinonen on funktionaalisen lääketieteen asiantuntija ja uranuurtaja Suomessa ja uudessa teoksessaan Hyvinvointia vaihdevuosiin – Terveyttä ja energiaa oikealla ravinnolla äänikirja vuodesta 2021 Heinonen kertoo miten ravinnon avulla voi elää jopa parempaa elämää kuin aiemmin.

Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja ilmainen tarjoaakin uusia näkökulmia vaihdevuosien tuomaan oireisiin ja kertoo miten saa kehonsa toimimaan ihanteellisesti tuoden voimaa ja iloa elämään. Suurimman osan naisista huomaavat selkeästi vaihdevuosien tuomia oireita ja Heinonen tuo esiin teoksessa, että oikealla ruokavaliolla oireet voivat vähentyä ja jopa kadota lopullisesti.

Hyvinvointia vaihdevuosiin – Terveyttä ja energiaa oikealla ruokavaliolla on kattava teos vaihdevuosista. Heinonen käy kirjassaan perinpohjaisesti läpi oireet, oireiden tausta ja miten oireita voi vähentää ja miksi niin kannattaisi tehdä. Kirjassa käydään läpi, miten itse voi helpottaa kehon sokeriainevaihduntaa, mikä merkitys maksalla ja rasvakudoksella on terveessä kehossa, kehon eri puutostilat ja puutosten haitallista merkitystä, hormonitoiminta ja sen häiriötekijöitä sekä hormonitasapainon saavutus ja merkitys. Kirjassa tuodaan myös esiin vaihdevuosien tuoma seksuaalinen haluttomuus ja miten siihen voi omalla toiminnalla vaikuttaa.

Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja puuttuu myös stressin, unettomuuden ja alkoholinkäytön negatiivisiin vaikutuksiin kehoon ja myös vaihdevuosiin tuomaan oireiluun. Heinonen ottaa teoksessaan myös kantaa vaihdevuosien oireiluun käytettävään hormonihoitoon.  Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja ilmainen sisältää myös ruokaohjeita. Kirjailija huomauttaa useasti teoksessaan, että tasapainoinen ja hyvä ruokavalio edesauttaa hyviä vaihdevuosia.

Heinonen tarjoaa myös koulutusohjelmaa nimeltään Terveyden tukipilaria terveellisen ruokavalion ja tasapainoisen kehon saavuttamiseksi. Hyvinvointia vaihdevuosiin äänikirja ilmainen on itse Paula Heinosen äänittämä. Pituudeltaan äänikirja on noin 8 tuntia pitkä.

Kirjailijasta: Paula Heinonen

Paula Heinonen on suomalainen kirjailija, kouluttaja sekä soveltavan mikrobiologian ja soveltavan mikrobiokemian ja teollisuustalouden diplomi-insinööri sekä tekniikan lisensiaatti, hänen pääaineinansa olivat mikrobiologia, biotekniikkaa sekä elintarviketeknologia.  Heinonen on myös Suomessa funktionaalisen lääketieteen asiantuntija ja kouluttaja. 

Heinonen on tunnettu myös radio ohjelmastaan Terveyden avaimet, jota hän juonsi 8 vuoden ajan. Vuodesta 1997 asti Heinonen pyörittää omaa koulutus – ja konsultointiyritystään nimeltään Pro Health Oy jonka kautta hän kouluttaa ja konsultoi terveyden ammattilaisia ympäri Suomea melkein 30 vuoden kokemuksella. Yrityksensä kautta Heinonen pitää myös Terveyden tukipilarit nimettyä koulutusohjelmaa. Heinonen on kirjoittanut muun muassa kirjat Vihdoinkin hyvä olo, satumaista voimaa arkeen sekä Hiivaongelmat – Suoliston merkitys terveydelle.

Kuuntele Ilmaiseksi: