Historian pahimmat sarjamurhaajat Äänikirja

3.6/5

Kirjoittaja: Maailman Historia

Äänikirja

Johdanto

Maailman historia äänikirjasarja koostuu lukemattomista osista, jotka käsittelevät historian eri osa alueita. Maailman pahimmat sarjamurhaajat sarja osa, 1 Rituaalit paljastavat tappajan ja osa 2, Koukussa murhaamiseen on osa tätä sarjaa. Maailman historia teokset ovat SAGA Egmont julkaisemia. SAGA Egmont on kustantamo, joka keskittyy kirjojen digitaaliseen muotoon kuten ääni- ja e-kirjoihin.

Maailman pahimmat sarjamurhaajat äänikirja ilmainen, molemmat osat, julkaistiin vuonna 2021. Ensimmäisessä osassa käsitellään sarjamurhaajan toimintatapa ja rituaaleja. Sarjamurhaajille juuri rituaalien suorittaminen tuo heille suurimman osan nautinnosta. Toisessa osassa käsitellään sarjamurhaajien taustat, mitä ajaa ihmisen murhaamaan ja seurauksiin juuri sarjamurhien tekemiin murhiin. Lukija saa myös tutustua tarkemmin muutaman sarjamurhaajan pimeään sielunmaisemaan.

Kirjasta: Historian pahimmat sarjamurhaajat 1 – Rituaalit paljastavat tappajan

Historian pahimmat sarjamurhaajat äänikirja vie kuuntelijansa järisyttäville matkalle sarjamurhaajien ajatusmaailmaan. Teoksessa syvennytään pahimpiin sarjamurhaajiin ja heidän kauheisiin rikoksiinsa, jota maailmanhistoriassa on ollut. Kirjassa etsitään vastauksia sarjamurhaajien syihin viattomien ihmisten tappamiseen. Tarinat eivät sovellu lapsille, raakojen yksityiskohtien vuoksi. Teoksessa seurataan poliisien työtä neljän sarjamurhaajan peräajossa. 

Alkuun sarjamurhaaja tappaa yhden tai kaksi ihmistä satunnaisesti. Tämä on heille ikään kuin harjoitusta tulevaa varten. Ensimmäisen ja toisen henkirikoksen kohdalla he kokeilevat mikä rituaali tuottaa heille kaikista eniten nautintoa. Tämän jälkeen sarjamurhaajaa valitsee uhrinsa tarkasti ja huolellisesti. Usein miten murhaaja tarkkailee uhrinsa pitkään ennen, kun itse murha tapahtuu. Murhaaja saattaa usein myös käydä useasti paikossa missä liikkuu esimerkiksi prostituoituja tai lapsia. 

Sarjamurhaajilla on tiettyjä toimintatapoja ja jokaisella sarjamurhaajalla on omia rituaaleja, jonka mukaan hän toimii. Juuri nämä rituaalit kuten esimerkiksi uhrien hiusväri, uhrilta muistojen keräily tai uhriensa syöminen ja/tai paloittelu on asia jota saattaa auttaa poliisia ratkaisemaan rikokset ja sen seurauksena sarjamurhaajan kiinni jäämiseksi.

Osa 1 sarjassa Historian pahimmat sarjamurhaajat äänikirja ilmainen lukee kokenut Harri Heikkilä. Pituudeltaan äänikirja on noin 2 tuntia pitkä.

Kirjasta: Historian pahimmat sarjamurhaajat 2 – Koukussa murhaamiseen

Osa 2, Historian pahimmat sarjamurhaajat äänikirja käsittelee mikä sarjamurhaajan ajaa tappamaan, ja miten ja miksi sarjamurhaaja toimii.  Raakojen yksityiskohtien perusteella tänä teos ei sovellu lapsille.

Maailmanhistoria on täynnä erilaisia murhaajia. Joku voi tappaa yhden kerran impulsiivisesti suutuspäissään, joukkomurhaajat tappavat usein ryhmässä ja monta ihmistä kerrallaan ja sarjamurhaaja suunnitellee murhat tarkasti, valitsee uhrin huolella ja suorittaa murhan tiettyjä toimintatapoja ja rituaaleja noudattaen. Sarjamurhaaja on kuin saalistajaeläin, hän nauttii jahdista eikä kiirehdi. Sarjamurhaaja noudattaa rituaalejansa siihen pisteeseen, että niistä tulevat hänelle pakkomieli. Sarjamurhaaja tulee riippuvaiseksi tappamisesta, siitä tunteesta ja mielihyvästä mitä murhaaminen ja siihen liittyvät rituaalit tuovat hänelle.

Historian pahimmat sarjamurhaajat äänikirja ilmainen esittää kuuntelijalle muutaman historiasta tunnetun sarjamurhaajan. David Berkowitz väitti aikoinaan, että demonien oli määrännyt häntä murhaamaan, kun taas Jeffrey Dahmer sai tyydytystä syömällä uhriensa ruumiinosia. Volker Eckert Saksasta oli erittäin kiinnostunut pitkähiuksista naisista.

Myös osa 2 sarjassa Historian pahimmat sarjamurhaajat äänikirja lukee Harri Heikkilä. Äänikirja on 2,1 tuntia pitkä.

Kuuntele Ilmaiseksi: