Hidasta Elämää Meditaatiot Äänikirja

4/5

Kirjoittaja: Hidasta elämää

Äänikirja

Johdanto

Suomen suosituin hyvinvointiaiheinen yhteisö Hidasta Elämää:n omistajat Pequ Nieminen ja Sanna Wikström ovat julkaisseet Hidasta Elämää – Meditaatiot sarjan. Sarja koostuu eri aiheisista lyhkäisiä meditaatiota. Hidasta Elämää – Meditaatiot äänikirja sarjasta voi kuunnella meditaatioita liittyen kehonrentoutukseen, unelmiin, kiitollisuuteen, stressiin, uneen, mindfulnessiin sekä muutama yksittäinen muu meditaatio kuten esimerkiksi ahdistukseen tai hetkisen tilanteen purkuun auttava meditaatio.

Meditaatiot ovat eri pituisia. Pituudet vaihtelevat 5,10 ja 15 minuutin välillä. Hidasta Elämää – Meditaatiot äänikirja ilmainen on oiva tapa löytää elämäänsä tasapainoa ja onnellisuutta. Meditaatiot voi auttaa kuuntelija myös stressiin ja uniongelmiin. Meditaatiot ovat ohjanneet ja äänittänyt Hidastaa Elämää omistajat Sanna Wikström ja Pequ Nieminen.  Meditaatiot julkaistiin vuosina 2019-2020.

Kirjasta: Hidasta Elämää Meditaatiot

Hidasta Elämää – Meditaatiot äänikirja ilmainen on sarja, joka kostuu 24 lyhkäisestä meditaatiosta eri teemoilla ja eri pituuksilla. Pituudet ovat 5, 10 ja 15 minuutteja pitkiä.

Ensimmäinen meditaatioteema on kehonrentoutus. Teema sisältää kolme eri pituista meditaatiota. kehorentoutusmeditaatio äänikirja auttaa kehoa rentoutumaan ja sen kautta parantaa yleisvointia ja jaksamista. Kun on vaikeaa rauhoittua ja rentoutua, keho käy ylikierroksilla, joka johtaa lihaskireyteen, pääkipuun sekä sydäntykytykseen. Tähän oiva parannuskeino on Kehorentoutusmeditaatio äänikirja ilmainen. Meditaatiot liittyen kehonrentoutukseen on Pequ Niemisen ohjaama.

Toinen meditaatioteema on unelmameditaatiot. Teema koostuu 5, 10 ja 15 minuutin meditaatioista. Unelmameditaatiot äänikirja auttaa sinua hahmottamaan ja luomaan sinulle uskoa ja rohkeutta lähtemään seuraamaan omia haaveitasi. Unelmameditaatio äänikirja ilmainen on hyvä tapa aloittaa tulevaisuutesi rakentaminen. On helpompaa seurata unelmaa, jos siihen itse uskoo. Unelmameditaatiot ohjaa Sanna Wikström.

Kolmantena teemana on kiitollisuusmeditaatiot. Harjoittelemalla kiitollisuusmeditaatio äänikirja ilmainen päivittäin lisäät onnellisuuden- ja hyvän olon tunnetta. Itse asiassa harva asia lisää yhtä voimakkaasti onnellisuutta, kun kiitollisuus, sen vaikutus alkaa heti, jopa meditaation aikana. Valitse sinulle sopiva pituinen kiitollisuusmeditaatio äänikirja ja valmistu tuntemaan hyvää oloa! Kiitollisuusmeditaatiot ovat Pequ Niemisen ohjaamia.

Sanna Wikströmin ohjaamat stressihallintameditaatio äänikirja, joko 5, 10 tai 15 minuutin pituiset antaa lukijalle pienen palautumishetken. Stressaantuneena sekä mieli ja keho oireilevat. Ajatukset pyörivät, hermoja ja lihaksia kiristää sekä mieliala vaihtelee. Stressi on suurin sairasloman aiheuttaja Euroopassa. Ottamalla itsellesi pienen hetken päivässä ja kuuntelemalla stressihallintameditaatio äänikirja ilmainen voit ennaltaehkäistä ja parantaa stressiä sekä strassihallintakykyjäsi.

Hidasta Elämää – Meditaatiot äänikirja voi myös kuunnella nukkumaan mennessään, sarjassa löytyy kolme eri pituista unirentoutus äänikirjaa sekä kolme eri pituista mindfulnessharjoitusta. Sen lisäksi sarjasta löytyy muun muassa harjoituksia ahdistuksen vähentämiseen sekä hetkisen olotilan purkuun. Varsinkin Unirentoutus äänikirja ilmainen kannattaa ottaa kuunteluun, jos illalla on vaikeata rentoutua ja jättää päivän tapahtumat taaksesi.

Kirjailijasta: Pequ Nieminen ja Sanna Wikström

Vuonna 2007 Hidasta elämää niminen yhteisö sai alkuunsa Facebookissa. Nykyään se on hyvinvointiaiheinen verkkojulkaisu ja blogiyhteisö. Sivuston omistavat Pequ Nieminen ja Sanna Wikström. Sivustoon kirjoittavat asiantuntijoita sekä bloggareita. Hidasta elämää on sekä Suomen suostuin yhteisö että seuratuin hyvinvoinnintyyliaiheinen julkaisija sosiaalisessa mediassa. Hidastaa elämää sivustoa lukee noin 150 000 ihmistä viikossa.

Hidasta elämää-kirjasarja koostuu tällä hetkellä 52 kirjaa koskien henkistä kasvua sekä hyvinvointiin suuntautuneita kirjoja. Sanna Wikströmin teos Unelmakarttakirja julkaistiin vuonna 2017 on kirjasarjan suosituin kirja. Yhteistyössä äänikirjapalvelun Storytelin kanssa Hidasta elämää on julkaissut suosituimpia blogikirjoituksia, artikkeleita sekä Pequ Niemelän ja Sanna Wikströmin ohjattuja meditaatiota nimeltä Hidasta Elämää -Meditaatiot äänikirja sarjanaan. Sarja sisältää 24 lyhyttä meditaatiota.

Kuuntele Ilmaiseksi: