Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi Äänikirja

3.9/5

Kirjoittaja: Lena Bivner

Äänikirja

Johdanto

Lena Biver on nainen joka on kokenut helvetin, selvinnyt siitä ja hänen kokemuksistaan syntyi Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi äänikirja. Lenan tapauksessaan helvetti oli parisuhde. Lena oli vastaeronnut ja juuri löytänyt tasapainon elämäänsä. Hän kävi töissä ja vietti aikaa lastensa kanssa ja ne viikot, kun Lenan lapset oli isänsä luona, Lena tapasi ystäviään ja nautti elämästä. Sitten hän tutustui Peteriin ja pari rakastui tulisesti. Alkuun Lenasta tuntui, että Peterin kanssa pystyi keskustelemaan mistä vaan. Parin suhde eteni vauhdilla ja kohta Lena huomasi myös Peterin olevan hyvin mustasukkainen.

Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi äänikirja ilmainen on Elina Saarelan äänittämä. Äänikirjan pituus on 8 tuntia ja 18 minuuttia. Kirjan on suomentanut Heidi Lehto.

Kirjasta: Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi

Helvetti, joka kutsuin rakkaudeksi on suoraan kirjan kirjoittaneen Lena Biverin elämästään. Kirjassaan hän tapaa miehen jota hän kirjassaan kutsuu Peteriksi. Alkuun Lena on hyvin onnellinen ja iloitsee rakastumisesta. Hän kokee miehen Peterin olevan kiltti ja että hänellä tuntui olevan sekä tunteellinen että herkkä. Lena muistaa ajattelen, että Peter on kuin pieni lapsi ja että hän ei välttämättä osaa olla tukena hänelle vaikeina aikoina.

Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi äänikirja kuvaa miten Peterin ja Lenan suhde etenee pikavauhdilla. Peter alkaa hyvin varhain puhumaan yhteen muutosta ja jopa naimisiinmenosta. Lena kuvaa olleen itsekin hyvin rakastunut ja pari vietti kaiken mahdollisen ajan yhdessä, silloin kun Lenan lapset olivat isänsä luona. Lena huomaa kuitenkin myös varhain Peterin olevan mustasukkainen ja että hän ei pitänyt siitä, että Lena tapasi ystäviään. Lena rupesi tapaamaan ystäviään silloin kun hänellä oli lapset eikä kertonut siitä miehelle.

Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi äänikirja ilmainen kuvailee suhdetta vuoristoradaksi, suuria tunteita joka muuttui äkkiä. Yhtenä hetkenä Peter oli rakastavainen ja intohimoinen ja seuraavassa hetkessä kylmä ja äkkipikainen. Jos Lena ei tehnyt Peterin mielen mukaan Peter hävisi usein moneksi päiväksi.

Lena huomasi pian tekevänsä kaikkensa, että Peter olisi tyytyväinen, siinä kuitenkin onnistumatta kertoo Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi. Peter sai Lenan tuntemaan itseänsä huonoksi naiseksi, tyhmäksi ja rumaksi jolla ei ollut tunneälyä eikä empatia. Peter oli mahdoton pitää iloisena. Aina löytyi uusi asia mistä Peter valitti Leenalle. Peter ei ollut tyytyväinen heidän seksielämään eikä hän pahemmin välittänyt Lenan lapsista.

Lopuksi Lena onnistui keräämään jäljellä olevat voimansa ja jätti Peterin ja heidän destruktiivinen suhteensa. Kirjan hän kirjoitti kaikille naisille joka on suhteessa missä heitä kohdellaan huonosti. Lenan viesti kaikille naisille on: Lähde! Pystyt siihen.

Kirjailija: Lena Bivner

Lena Bivner on tukholmalainen mainosalalla toimiva nainen. Hänen esikoiskirjansa Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi on kuvaus hänen omista kokemuksistaan.

Kuuntele Ilmaiseksi: