Frozen Äänikirja

4.6/5

Kirjoittaja: Disney

Äänikirja

Johdanto

Frozen on Disneyn vuonna 2013 ensi-iltansa saanut animaatioelokuva. Tarinan innoittajana oli Lumikuningatar-satu. Sadun on kirjoittanut H.C. Andersen. Elovan päähenkilöt ovat siskokset Elsa ja Anna. He ovat orpoja prinsessoja. Elsalla on erityiskykyjä, hän osaa taikoa lunta ja jäätä. Hän ei osaa hallita kykyjänsä ja yrittää piiloutua kaikilta, jopa pikkusiskoltaan Annalta. Tarinassa seikkailee myös Elsan taiottu lumiukko Olaf, jääkerääjä Kristoff sekä hänen poronsa Sven. Ystävykset lähtevät jännittävälle seikkailulle.

Elokuva oli huikea menestys. Frozen oli maailman menestynein animaatioelokuva vuoteen 2019 asti. Elokuvan toinen osa, Frozen II julkaistiin vuonna 2019. Sen lisäksi on tehty muutamat Frozen lyhytanimaatioita kuten Frozen – kuumetta vuonna 2015, Olafin jouluinen seikkailu vuonna 2017 ja Olipa kerran lumiukko vuonna 2020.

Tämän lisäksi Disney myy Frozen oheistuotteita muun muassa leluja, kirjoja ja vaatteita maailmanlaajuisesti. Disney rakensi Orlandoon sijaitsevaan huvipuistoon kokonaisen Frozen maailman ja avasi Frozen huvipuistolaitteen nimeltään Frozen ever after vuonna 2016.

Kirjasta: Frozen

Frozen Seikkailujen lumoa

Frozen äänikirja Seikkailujen lumoa on Ella Pyhältömän äänittämä. Kestoltaan satu on hieman yli puolitoista tuntia. Kirja kuuluu Sarjaan Disney Frozen. Suomennoksen on tehnyt Jenni Rapelo. Frozen äänikirja ilmainen Seikkailujen lumoa julkaistiin vuonna 2021. Teos on lähes kolmesataa sivua pitkä, joten kirjassa on paljon ja pitkään luettavaa. Tarinassa Arendelissa puhaltavat nyt uudet tuulet ja luvassa on paljon seikkailuita.

Kirjassa on mukana sekä Frozen 2-elokuvan jännittävä tarinaa ja elokuvan tapahtumien jälkeiset tapahtumat. Mitä suosikkisisaruksille kaikkea sattuu ja tapahtuu. Mitä tehtäviä Anna saa, Arendale valtakunnan uutena kuningattarena ja onnistuvatko Olaf ja Elsa löytämään aidon yksisarvisen jota he etsivät tarinassa? Tuttujen Frozen hahmojen arki on täynnä jännittäviä seikkailuja josta tuttuun tapaan he eivät selviä ilman hankaluuksia ja kommelluksia. Tiedossa on mahtava satukokoelma Frozen faneille.

Frozen Elsa ja lapsuuden seikkailu

Frozen Elsa ja lapsuuden seikkailu on tarina Elsasta pienenä prinsessana. Frozen äänikirja Elsa ja lapsuuden seikkailu on Ella Pyhältön äänittämä. Tarinan pituus on 1 tunti ja 22 minuuttia. Tarinan suomennos on toimittanut Karoliina Timonen. Kirja kuuluu kirjasarjaan Disney Frozen. Frozen äänikirja ilmainen Elsa ja lapsuuden seikkailu julkaistiin vuonna 2020. Ensimmäinen frozen elokuva kertoo vaan lyhyesti Elsan lapsuudestaan. Tässä kirjassa käydään tarkemmin läpi, miten rakastettu satuprinsessasta tuli lumen ja jään valtiatar ja miten hän löysi taikansa.

Tarinassa kahdeksanvuotias Elsa oppii tunnistamaan omat erityiskykynsä. Kirja pohjasta ensimmäisen Frozen elokuvan tapahtumia Elsan ja hänen pikkusiskonsa Annan lapsuuden kautta. Frozen kirja Elsa ja lapsuuden seikkailu on värikäs ja helppolukuinen ja se on täydellinen pienille, ja miksi ei isommillekin, Frozen faneille.

Frozen Annan syntymäpäivä

Disney Frozen kirjasarjaan kuuluva kirja Annan syntymäpäivä on lyhyt ja ihana tarina pienen Anna prinsessan viisivuotias syntymäpäiväjuhlista. Frozen äänikirja ilmainen Annan syntymäpäivä on Saara Lehtosen äänittämä. Pituudeltaan tarina on vaan 6 minuuttia pitkä. Tarinan on suomentanut Tanja Falk. Annan syntymäpäivä Frozen äänikirja julkaistiin vuonna 2019.

Luvassa on ihanat Frozen-juhlat, kun Arendelissa vietetään prinsessa Annan syntymäpäiväjuhlia. Juhlissa on mahtavia herkkuja ja kivoja lahjoja. Ne eivät kuitenkaan ole Annan mielestä juhlassa parasta. Ylivoimaisesti parasta juhlassa on hänen isosiskonsa Elsan järjestämiä hupaisia yllätyksiä.

Kuuntele Ilmaiseksi: